BEAVATKOZÁSOK

ScarLet RF - rádiófrekvenciás, mikrotűs bőrfeszesítő és arcfiatalító eljárás

Lifting, bőrfeszesítés, volumennövelés és a felszínjavítás egyszerre


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


ScarLet RF készülékkel kezelik Gregor Bernadettet / Dr. Brandl Beatrix / Art Medic
ScarLet RF készülékkel kezelik Gregor Bernadettet / Dr. Brandl Beatrix / Art Medic
A ScarLet RF egy mikrotűs, frakcionált rádiófrekvenciás technológia, amely egyesíti a már ismert frakcionált lézer, illetve a hagyományos rádiófrekvenciás (RF) eljárások előnyeit. Alkalmas a bőrfelszín teljes megújítására és a bőr feszesítésére (lifting) is. A mikrotűkkel kombinált rádiófrekvenciás igen hatékony rejuvenáló (bőrmegújító) megoldás az arc, a nyak, a dekoltázs, a has és a kézfej bőrénél. Képes kiemelni az arc kontúrját, az áll vonalát és megfeszíteni a szemhéjakat.

Bőrfelszín megújító hatásA ScarLet® RF rádiófrekvenciás mikrotűs kezelések hatására a kezelt bőrfelületen az aknés és műtéti hegek vonalai is elsimulnak. A nagyobb kráterek kitöltődnek és a bőrfelszín teljesen megújul néhány kezelés hatására.
A bőr barnás pigmentációs zavarai, a színegyenetlenségek csökkenek a ScarLet® RF hatására, a pigmentfoltok halványodnak és a kezeléssor végére a bőrfelszín teljesen egyneművé, fiatalosan ragyogóvá válik.
Az ideális „V” arcformát alakítja ki az öreges, szomorú összhatású „A” arcformából
Az ideális „V” arcformát alakítja ki az öreges, szomorú összhatású „A” arcformából

Lifting, bőrfeszesítő hatásAz eljárás során néhány apró, mikrotűs, vagyis a Shock Free tűs technológiának köszönhetően elektródák jutnak a bőr kötőszöveti rétegébe, ezzel közvetítve a rádiófrekvenciás impulzusokat, amely a hőt termelve arra serkentik a fibroblasztokat, hogy új kollagén rostokat és elasztin szálakat termeljen. A kollagén, amely egyfajta fehérje felelős a bőrszerkezet szilárdságáért, feszességéért, míg az elasztin biztosítja a bőr rugalmasságát. A ScarLet® RF rádiófrekvenciás-mikrotűs rendszere mindkét fehérje termelődését stimulálja, ezáltal a bőr szerkezete javul, stabilabbá, feszesebbé, rugalmasabbá válik, a ráncok száma és mélysége minimalizálódik, az arcvonalak kiemelkednek és megszűnik a bőr lógása a toka és a szájszélek körül (Marionett ráncok). A lifting hatása igen látványos és hosszan tartó. Mikroszkópos szövettani vizsgálatok bizonyítják, hogy a kúrasorozatnak köszönhetően jelentősen beindul a kollagéntermelődés, ami egy-másfél évig is feszesen tartja a bőrt.
ScarLet RF eredményessége
ScarLet RF eredményessége
A ScarLet® RF eljárás képes helyreállítani az ideális „V” arcformát az idő múlásával, a 35+ éveseknél tapasztalható „A” arcformából.

A ScarLet® RF bőrfeszesítő hatása remekül hasznosítható egyéb testfelületen észlelt bőrrenyheség, bőrredők csökkentésére: pl. szemhéj, hasfal, köldök és térd környéke, dekoltázs, derék-hát, felkar.

A rádiófrekvenciás mikrotűs eljárás hatékonyságát a napsugarak nem befolyásolják, így a ScarLet® RF kezeléseket bármely évszakban, akár a nyár folyamán is biztonságosan elvégezhetőek.

Volumennövelő hatásA felépítő folyamatok felgyorsulása miatt a a hialuronsavas feltöltéshez hasonló volumennövelő hatásról is beszámolnak a klinikai vizsgálatok. A fibroblasztok aktívabb működésének köszönhetően az arc fitalosan teltté válik.
Kezelési célok: bőrfeszesítés, ránctalanítás, bőrfelszín javítás és arckontúr javítás
Kezelési célok: bőrfeszesítés, ránctalanítás, bőrfelszín javítás és arckontúr javítás

Kiknek ajánljuk a ScarLet® RF orvos-esztétikai beavatkozást?• Egészen fiataloknak is, nemtől, kortól függetlenül, télen-nyáron, minden bőrtípusra alkalmazható (+25 évesek)
• Akiknek zsíros a bőrük vagy nagyok a pórusaik (20+ évesek)
• Pattanások okozta vagy egyéb felületesebb hegeik vannak (20+ évesek)
Megereszkedett arcbőrűeknek (35+ évesek), főleg az állkapocs, orca és áll környékén (az ideális „V” arcformát alakítja ki a „A” arcformából)
• Akiknek csökkent a bőr feszessége a test egyéb területein: dekoltázs, has, köldök környéke, felkar, könyök és térd fölött (30+)
• A szemhéj, szemöldök környékét kívánják feszesíteni, fiatalítani (30+ évesek)
• Azoknak, akiknek a hialuronsavas lifting még korai lenne (28+ évesek), viszont egy kevés volumenpótlás fiatalosabbá, üdébbé varázsolná arcbőrüket
• Felszíni ráncaikat finomítani vagy a nyak ráncait szeretnék eltüntetni (30+ évesek)

Teljes arcra: 150 000 Ft (Art Medic)
Nyak + dekoltázs kezelése: 150 000 Ft (Art Medic)
ENGEDMÉNYES lehetőség érvényesítéséhez és az időpont kéréséhez kattintson IDE!


Gregor Bernadett a Scarlet Rf kezelés alatt / Dr. Brandl Beatrix
Gregor Bernadett a Scarlet Rf kezelés alatt / Dr. Brandl Beatrix

Gregor Bernadett is kipróbálta a Scerlet RF kezelést„A bőröm olyan sima, hogy az hihetetlen!”
Gregor Bernadett a kezelés után úgy érezte magát, mintha kicserélték volna.– Fantasztikus volt! – újságolta a színésznő csillogó szemmel, majd mosolyogva folytatta: – Egyáltalán nem fájt, és a bőröm olyan sima, hogy az hihetetlen! Negyvenperces zsibbasztás után szinte teljesen fájdalmatlan volt. Itt-ott ugyan néha éreztem apró szúrást vagy nyomást, de ez még a dermarolleres kezelésnél is finomabb, alig érezhető. Utána egy picit piros lett a bőröm – mintha leégtem volna a napon –, de ez már másnapra el is múlt. Azóta a bőrömet szinte szétfeszíti az energia, az élet! A kezelés után a bőr rengeteg szérumot, hidratálókrémet vesz fel, rettentően vízigényes, de mindent megköt.

Időtartam:Egy ScarLet RF kezelés az érzéstelenítést követően 20–45 percet vesz igénybe, a kezelt felület nagyságától függően, amelyet 4 hetente érdemes megismételni 2-3-szor a teljes és tartós hatás érdekében.
Mellékhatás, szövődmény:Scarlet® RF kezelés egy kényelmes, szinte fájdalmatlan orvos-esztétikai eljárást. Egyéni kérésre alkalmazható érzéstelenítő krém, de nem szükséges minden páciens számára. A kezelés után néhány percig, maximum 1-2 óráig bőrpír és esetleg enyhe duzzanat észlehető, amelynek mértéke csökkenthető bőrnyugtató hatóanyagokból álló befejező kezelés hatására.
Ellenjavallat, kockázat:A ScarLet® RF eljárásnak nincs valós kockázata a mennyiben a bőrfelszínt gondosan fertőtlenítették. Kontraindikáció: akut gyulladásos bőrbetegség, herpesz a kezelendő bőrfelületen.
Gyógyulás:A kezelés napján és másnap kissé duzzadt, piros lehet a bőr, de szolid sminkkel lehet utcára menni, és dolgozni. A következő napon már semmi sem látszik, a páciens semmit sem érez.
Eredmény:ScarLet® RF eljárás eredményessége már az első alkalom után is látható. Mivel a kollagén és elasztin szálak újraépülése több hónapos folyamat, így a kezeléssor után is elvárható a fokozatos javulása, rejuvenálódása a kezelt bőrfelületnek. A teljes eredmény természetesen függ a bőr kiindulási állapotától és a páciens táplálkozási és az életmód szokásaitól (pl. a dohányzás és az erős napsugárzás jelentős mértékben gátolja a kollagén rostok képződését). A tudományos vizsgálatok szerint a non-invazív rádiófrekvenciás- mikrotűs eljárás akár 30%-os lifting hatást is tud eredményezni a műtéti megoldáshoz képest.


© 2010 szepsegbroker.hu | ScarLet RF - rádiófrekvenciás, mikrotűs bőrfeszesítő és arcfiatalító eljárás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink