BEAVATKOZÁSOK

SKINJEXION: a biotechnológiai peptid-bomba a mimikai ráncok ellen 8 lépésben

Mimikai ráncok és a dehidratált arcbőr kombinált kényeztető kezelése 6 féle peptid molekulával + hyaluronsavval + alginátos arcmaszkkal és ultrahangos bevitellel kombinálva- Skinjexion/ Ericson Laboratorie


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


SKINJEXION: a biotechnológiai peptid-bomba a mimikai ráncok ellen 8 lépésben 1.kep

Mimikai ráncok elleni kényeztető peptid-bomba kezelés - SKINJEXION


Viszlát izomrelaxáló/ BTX injekció!

A Skinjexion anti-aging kozmetikai kezelés 3 jól ismert és bevált orvosi ránctalanító eljárást helyettesít szúrás és fájdalom nélkül:
- izomrelaxáló/ BTW-injekció
- hyaluronsavas feltöltést
- mikrotűs mezoterápia.
SKINJEXION: a biotechnológiai peptid-bomba a mimikai ráncok ellen 8 lépésben 2.kep

Skinjexion

– a mimikai ráncok és a dehidratált arcbőr injekció mentes kezelése orvos-esztétika hatékonysággal, de műtét- és injekció mentesen
.


A BTX injekció és a hyaluronsavas feltöltés alternatív, szúrásmentes kozmetológiai eljárása 3 féle nanopeptiddel, makromolekulás hyaluronsavval UH-gos és alginátmaszkos hatóanyagbevitellel – a kényeztető mimikai-ránctalanító kezelés, ami szuper látványos hatású már az 1. alkalom után is!


SKINJEXION kezelési program peptid-bombájaA 6 féle peptid + makromolekulás hyaluronsav,
A kezelés során egy innovatív hatóanyag koktélt használunk, melyben a 6 féle hi-tech peptid molekula mellett hylauornsav és egy speciális, fényvisszaverő optikai hatású mikro-szféra is megtalálható. Mindezen innovatív hatóanyagok mélyebb rétegekbe jutását elősegíti az alginátos arcmaszk és az ultrahangos hatóanyagbevitel. Így válik a Skinjexion kezelési program egy az igazán látványos és gyors eredménnyel kecsegtető kényeztető anti-aging, ránctalanító arckezeléssé.

SKINJEXION: a biotechnológiai peptid-bomba a mimikai ráncok ellen 8 lépésben 3.kep
1. IMUDILIN NO AGE VXN: anti-oxidáns peptid vakcina serkenti a bőr immunsejtjei és a lelassult bőrsejtek közötti kommunikációt (un. hírvivő peptid), amely hatására az oxidatív stressz hatására lelassult és sérült anyagcserét felfokozza. Hatása. Az innovatív biotechnológia módszerekkel előállított peptid-hatóanyag a bőr megfelelő rétegében kifejtve hatását jelentősen lelassítja a bőr öregedését, illetve felgyorsítja annak regenerációs folyamatait.
2. MATRIXYL SYNTH’6: a szintén biotechnológia eredetű sejtkommunikátor, un jelző peptid molekula, amely közvetlenül serkenti a fibroblasztok kollagén- és a hyaluronsav (glükózaminoglikánok) termelő képességét a bőr kötőszövetében (dermis). Ezáltal a peptid-molekula ránctalanító hatása több pontban is bizonyított.
3. BTX- szerű peptid/ SNAP-8, mint szinaptikus hatású anyag, az izomösszehúzódások csökkentésével és az izmok ellazításáva garantálja a kevesebb számú mimikai ránc kialakulását. A klasszikus botox-injekció azonban apró szúrási fájdalommal jár, illetve az esetleges aszimmetria kiküszöbölésére ez a szinaptikus formula 8 specifikus aminosav kombinációjaként biztonságos módon utánozza a Botulinum toxin hatásmechanizmusát. Ezt a botox-hatást utánzó peptidet SNAP-8-nak nevezte el az Ericson Laboratorie kutatócsoportja.
4. SEPITONICM3: a tranzportel-peptidek csoportjába tartozó molekula cink, réz, magnézium és extra oxigén szállításában játszik főszerepet a kollagénrostokat súlyosan károsító glikációs folyamatokkal (oxidatív stressz) szemben támogatva a bőrsejtek ATP szintézisét és az optimális energiaszintjét.
5. PEPTAN: a tengeri kollagén peptid szintén a hírvivő, un. messenger-peptidek csoportjába sorolható, amelynek fragmentuma utánozva egy letőrt kollagénrost darabot azt a hírt viszi a fibroblasztokatnak, hogy minél hamarabb kezdjen bele az új kollagén (II. és III. kollagén) rostok termelődésének.
6. ASPARLYNE: aszpatát és lizin aminosavakból álló speciális peptid-komplex, amely elsősorban a perifériás vérkeringést fokozza és a sejtek energiatermelő ATP-ADP átalakulását támogatva élettelivé, üdévé varázsolja a kezelt bőrfelületet.
valamint
7. PHYLACARE HW BIOPHIL: a nagy molekuláris súlyú HYALURONSAV, amely egyrészt hatékony hidratáló hatásának köszönhetően „felpumpálja” a bőrszövet egészét, vagyis feltölti a ráncokat, másrészt egy védő hydrofilmet hoz létre, amely csökkenti a dermis-epidermis láthatatlan vízvesztését, fenntartja a bőr optimális hidratáltsági szintjét.
8. RONAFLAIR LDP WHITE: speciális, fényvisszaverő optikai hatású mikro-szférák, amelyek eltüntetik a bőr apróbb hibáit, egyenetlenségeit.

A hatóanyagok alkalmazása lépcsőzetesen felépített protokoll szerint történik, manuális illetve gépi bevitellel. A hatóanyagok gyorsabb, a bőr mélyebb részébe való bejutását ultrahangos kezeléssel lehet segíteni.
SKINJEXION: a biotechnológiai peptid-bomba a mimikai ráncok ellen 8 lépésben 4.kep

SKINJEXION – a peptid-bomba és hyaluronsavas mélyhidratáló, ránctalanító kezelés Dr Anti Aging módon:1. Tisztítás Skinjexion tisztító tejjel.
2. Skinjexion klinikai peeling: kovasav mikrokristályok és a tejsav segítségével eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, a bőr élénkítése és a sejtmegújulás serkentése.
3. Hidrodermabráziós kímélő tisztítás- az elhalt hámsejtek tökéletes eltávolítására alkalmas módszer
4. Skinjexion hyaluronsavas, fibroblaszt-aktiváló peptides szérum felvitele a teljes arcra, nyakra, majd annak ultrahangos bevitele: intenzív hidratálás, ránctalanítás
5. 20 perces LIFTING arc- és dekoltázsmasszázs Skinejxion No Age Vaxin Matt krém felvitelével (hidratálás, ránctalanítás)
6. Azonnali bőrfeszesítő: LIFTING hatású CILVARIS kombinált gépi kezelés ( RF/ rádiófrekvenciás és EMS/ elektromuscular stimulus)
7. Skinjexion Endotermic 2-komponensű hidratáló, ránctalanító és regeneráló arcmaszk: alginát textúrájú, piros színű extra ásványi anyagú és algakivonat tartalmú maszk fokozatosan felmelegszik, így felfokozza Skinjexion kezelési sor hatóanyagainak biostimuláló hatását, de meg is nyugtatja és fiatalosan ragyogóvá teszi a bőrt.
8. Bőrvédelem: antioxidánsokkal dúsított, napfényvédős (fizikai fényszűrővel), színezett Janssen nappali "Goodbye" krém

SKINJEXION: a biotechnológiai peptid-bomba a mimikai ráncok ellen 8 lépésben 5.kep

Kinek ajánlott a SKINJEXION peptid-bomba kezelés?- 30 év feletti nőknek és férfiaknak egyaránt
- dehidratált, ráncos bőrre (pl. ha nem fogyaszt elegendő, min. 2 liter/nap folyadékot a vendég)
- mimikai ráncos, vékony bőrre (pl. ha a szemkörnyéke és/vagy az orca ráncai különösen kifejezővé válnak mosolygás során)
- fáradt, szürke bőrre (pl, dohányosoknak, rosszul vagy keveset alvóknak, stresszes életet élőknek ajánljuk)

SKINJEXION 120 perces kényeztető kezelés 1 alkalmas kezelési díja: 35.000 Ft

SZÉPSÉGKUPON ITT is letölthető!


A BTX és a hyaluronsavas injekció helyett alkalmazható
a mimikai ráncok ellen és a dehidratált bőr javítására a peptid-bombás kényeztető kezelés -
Skinjexion/ Ericson Laboratorie.

Időtartam:1 alkalom 120 perc, a tartósabb hatás érdekében egy 4 alkalmas kezelési program ajánlott kb. 10 nap szünetekkel. Bármely évszakban elvégezhető ránctalanító anti-aging kezelés
Mellékhatás, szövődmény:Nem jellemző
Ellenjavallat, kockázat:Aktív bőrbetegség
Eredmény:Már a kezelés végén látványosan kisimulnak a mimikai ráncok és hidratáltabb, fiatalosan ragyogóvá válik az arc. Lásd előtte-utána fotókat!


© 2010 szepsegbroker.hu | SKINJEXION: a biotechnológiai peptid-bomba a mimikai ráncok ellen 8 lépésben
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink