BEAVATKOZÁSOK

SPA tisztító és méregtelenítő kezelés

SPA - biofrekvenciás méregtelenítés, SPA tisztító és méregtelenítő, életminőség javító, egészségfokozó kezelés.


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


SPA tisztító és méregtelenítő kezelés 1.kep
Életminőség javító, egészségfokozó és megtartó gép, mely helyreállítja a szervezet sav-lúg bázis egyensúlyát, ezáltal segíti a fogyást és a szervezet salaktalanítását.

A gép negatív ionok (perceként 0,1 billió) segítségével dezoxidálja a sejteket, és megakadályozza a szabad gyökök romboló hatását. A negatív ionok kivonják a salakanyagokat és mérgeket a szervezetünkből a lábfej bőrének pólusain keresztül, miközben visszaállítják a szervezet sav-bázis egyensúlyát. Mai rohanó, stresszes életvitelünk, helytelen táplálkozási szokásaink, mérgeket tartalmazó ételeink a szervezet elsavasodásához vezetnek, az egyensúly felbomlása pedig betegségeket okoz.

A méregtelenítés megsokszorozza a fogyókúrás terápia hatékonyságát, ezért igen előnyös a kúrát méregtelenítéssel kezdeni.


Mindenféle kozmetikai-kozmetológiai kezelés hatékonyságát megnöveli, ha szervezetünk mentes a káros salakanyagoktól, és jobban tudja fogadni a hatóanyagokat. Csökkenthető, illetve meg is szüntethető az alkoholfogyasztás utóhatása a SPA Tisztító használatával.

Olyan problémák esetén, mint álmatlanság, menstruációs fájdalom, fejfájás, székrekedés, a kezelés már 2-3 alkalom után érzékelhető eredményt hoz. Komolyabb betegségeknél (reuma, köszvény, asztma, magas vérnyomás, májnagyobbodás, diabétesz, rák) már egyhavi kezelés kúrával jelentősen javítható a betegek állapota, ami a laborleletekben pontosan nyomon követhető. A csakis vörös vértestekkel kapcsolatban lépő negatív ionok képesek a vér savasságát lúgossá változtatni, megnyugtatják az idegrendszert. Helyreállítják a légzést, jótékony hatásúak a tüdőre, csökkentik az allergiás folyamatokat. Klinikai tesztekkel bizonyították, hogy 35%-al képesek hígítani a vért, és jelentős a szerepük az agyvérzés megelőzésében. A berendezés kizárólag csak a természetes testi kiválasztási funkciókat stimulálja, a mérgek és más salakanyagok eltávolítására hat. A kezelés nem ösztönzi szervezetünket a fontos vitaminok, ásványi anyagok, tápanyagok vagy a beszedett és még fel nem szívódott gyógyszerek kiválasztására. Így nem kell attól félni, hogy a kezelés megfoszt a létfontosságú vitaminoktól és ásványi anyagoktól. Gyógyszeres kezelés mellett is alkalmazható.


Hogyan működik a SPA tisztító és méregtelenítő rendszer?



A vezetékes ivóvíz (csapvíz) elektrolízisén alapulva, a gép képes mikrohullámokat generálni másodpercenként 75 ezres frekvenciával. A SPA tisztító és méregtelenítő rendszer percenként 0.1 billió negatív iont áramoltat a vízben. Ezek a negatív ionok közvetlenül felszívódnak a testbe a lábfej bőrrétegén keresztül. A negatív töltésű ionok elektronokat szállítanak az oxidált sejtek felé, deoxidálják őket. Ezzel megelőzik ezen sejtek újabb oxidálását, illetve fokozzák a sejtek ellenálló képességét. Kivonják a lerakódott salakanyagokat és mérgeket a testből a pórusokon keresztül a vízbe, amelyek aztán elszíneződést okoznak. A víz színének erősségéből és a szennyező anyagok koncentrációjából meghatározható, hogy mely testrészekből származnak a mérgek, illetve a salakanyagok nagy része. A negatív ionok tehát megtisztítják a testet, ellenállnak az oxidációs folyamatoknak, eltüntetik a szabad gyököket és egyensúlyba hozzák a vegetatív idegrendszert. Így számos betegségtől tudják megóvni a testet vagy csillapítják a meglevő betegségek tüneteit. A SPA tisztító és méregtelenítő rendszer rendkívül hatékony testsúly kontrolláló. Működése egészen egyszerű, a vendég beleteszi a lábát egy langyos fürdőbe, mely kissé meg van sózva, hogy ezzel is segítsük a víz vezetőképességét. Amikor a gépet bekapcsolják és a megfelelő egység bekerül a vízbe, egy elektronikus áramlás indul el, mely egy bio-energetikus mezőt hoz létre. A mező bio-energetikus rezonanciát vezet végig a testen. A lábfürdőben levő víz egyfajta kiterjesztése lesz a testben levő víznek, amelytől nem más, mint egy vékony membrán, a bőr választja el. A bio-energetikus stimulációnak pozitív hatása van a mikrokeringésre. A mikrokeringés a testfolyadékok keringésének része, beindítja a hatóanyagok közötti kölcsönhatást a vér és a test szövetei között. Nagyon fontos szerepet játszik mind az oxigén, mind a tápanyagok szállításában a szövetek felé, illetve a test salakanyagainak kiválasztásában. Ha megfelelő a mikrokeringés, a test sokkal egészségesebb. Ha valahol nincs meg az egyensúly, akkor az működési zavart okoz. A test egyensúlyának visszaállításában fontos szerepet játszik a már említett bio-energetikus mező.

Időtartam:30 perc/alkalom
Eredmény:Soha sincs ugyanazzal a hatással két emberre, így akár ugyanolyan tünetektől szenvedő embereknél is teljesen különböző eredmények tapasztalhatók. Ez abból következik, hogy a tünetek mögött különböző meghatározó alapproblémák vannak.


© 2010 szepsegbroker.hu | SPA tisztító és méregtelenítő kezelés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.





Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink