BEAVATKOZÁSOK

Szemölcsök, fibrómák, bőrnövedékek eltávolítása rádiófrekvenciás kauterrel

Jóindulatú bőrnövedékek, bőrdaganatok eltávolítása rádiófrekvenciás kauterrel


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 4 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


bőrnövedék a szemhéjon
bőrnövedék a szemhéjon
Az elektrosebészetben használt 300 KHz körüli frekvenciával szemben a modern rádiófrekvenciás sebészeti vágókészülékek 2–3 MHz-es frekvencia-tartományban működnek. Ennek köszönhetően szövetkímélő vágástechnikát és megbízható, sokoldalú felhasználhatóságot tesznek lehetővé a rádiófrekvenciás kauterek.

A rádiófrekvenciás kauter előnyeRádiófrekvenciás kauter készülékkel történő műtéti metszés során a bőr csak minimális szöveti sérülést szenved, a gyógyulás gyors, a hegképződés mértéke pedig minimális. A bőrmetszéssel egy időben a rádiófrekvenciás készülék koagulálja az ereket, melynek köszönhetően csekély vérzéssel jár az adott beavatkozás, így az esetek nagy részében kötésre, vagy utókezelésre nincs szükség.

vírusos szemölcsök a kézfejen és az ujjakon
vírusos szemölcsök a kézfejen és az ujjakon

Fibrómák, szemölcsök, bőrnövedékek eltávolításaSzövetkímélő működésének köszönhetően a rádiófrekvencia alkalmas kisebb kimetszések elvégzésére- fibrómák, szemölcsök, bőrnövedékek, kisebb, jóindulatú bőrdaganatok (esetleg anyajegyek) eltávolítására. Az eltávolított képlet szövettani vizsgálatra is küldhető. A rádiófrekvenciás kauterrel ejtett tökéletes minőségű, pontos műtéti metszésnek köszönhetően a bőrgyógyászok és plasztikai sebészek kiváló esztétikai eredményeket érnek el.

Előnyt jelent, hogy a nagyfrekvenciájú rádiósebészeti beavatkozás során a szomszédos szövetek nem hevülnek fel, mivel az oldalirányú hő fejlődése az elektróda körül ezen a frekvencián kisebb, mint az alacsonyabb régióban. További jelenős előny a rádióhullámok sterilizáló hatása, mely a műtét közben biztosítja az elektróda folyamatos steril állapotát.
A más módszerek esetében előforduló mellékhatások, mint a fájdalom, duzzanat, fertőzések, vérzés, nagyfokú vérveszteség, a rádiófrekvenciás beavatkozást követően szinte sosem jelentkeznek.

A kisebb bőrdaganatok, fibrómák, szemölcsök eltávolítása előtt mindig konzultáljon bőrgyógyásszal! Amennyiben anyajegy eltávolítása történik, a szövettani vizsgálat elvégzése alapvető fontosságú, a leltet őrizze meg!
Időtartam:Az eltávolítandó bőrnövedékek, szemölcsök, fibrómák, kisebb daganatok nagyságától, elhelyezkedésétől, ill. számától függően 5-15 perc.
Mellékhatás, szövődmény:Pillanatokig érezhető szúró, égető fájdalom, mely megszűnik a metszés befejezésével. Minimális bőrpír a metszés helyén.
Gyógyulás:Igen gyors, akár néhány nap alatt is bekövetkezhet a teljes sebgyógyulás.
Eredmény:Vérzés csillapított, vagy vérzés-mentes, egyenes sebszélek, gyors szöveti gyógyulás, tökéletes esztétikai eredmény.
Érzéstelenítés:Csak a nagyobb bőrkinövések, bőrdaganatok, szemölcsök eltávolítása esetén válhat szükségessé a helyi érzéstelenítés.
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Szemölcsök, fibrómák, bőrnövedékek eltávolítása rádiófrekvenciás kauterrel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink