BEAVATKOZÁSOK

Tartós szőrtelenítés Nd:YAG lézerrel

Lézeres szőrtelenítés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Tartós szőrtelenítés Nd:YAG lézerrel 1.kep

Lézeres szőrtelenítés/ Nd:YAGNd:Yag lézer (1064 nm-es hullámhosszú) kitűnően alkalmazható a pigmentált bőr - (lebarnult bőrre is!) szőrtelenítésére. Melaninban történő abszorpciója kisebb, mint az alexandrit lézeré, de ennek köszönhető az is, hogy a pigmentált bőrön is könnyen keresztüljut. Másik előnye, hogy behatolási mélysége a szőrtelenítésre használt lézerek közül a legnagyobb, így biztosan eléri a kezelni kívánt szőrtüszőket.

Ezen kívül a Nd:Yag lézer kiválóan alkalmas
  • mélyebben fekvő tágult kapillárisok
  • értágulatok
  • seprűvénák
  • vaskosabb éranyajegyek
eltávolítására is.

A szőrtelenítés folyamatáról, technikáiról részletesen itt olvashat!
Tartós szőrtelenítés Nd:YAG lézerrel 2.kep

Tartós, Nd:YAG lézeres szőrtelenítésA hagyományos szőrtelenítés (borotválás, gyantázás, szőrtelenítő krémek stb.) hatékonyságának rövidsége, időigénye, eredménytelensége és szövődményei (erősebb szőrnövekedés, szőrtüszőgyulladás, stb.) miatt a háttérbe szorultak. A piac a tartós szőrtelenséget produkáló eszközök kifejlesztésére késztette a gyártókat. Elsőként az elektromos epiláló készülékek jelentek meg, amelyek igen sok panaszt és szövődményt okoztak, s ezek után jelentek meg a különböző lézerek: Alexandrit, Neodinium-YAG, Dióda, stb.
A lézerek fénye monokromatikus, egyszínű ezért nagyon jól fókuszálható. Általában optikai szálon keresztül vezetik a kézi darabba vagy a szkennerbe, ami azután a kezelési területre juttatja a lézerfényt. Hatásmechanizmusa a szelektív foto-termolízis elvén alapul. Ez azt jelenti, hogy a bőrre kerülő fény csak a célszövetben, vagyis a szőrszál pigment-tartalmában nyelődik el, a környező ép bőrben nem, így azt nem is károsítja. A szőrszálban elnyelődő fény pedig a hőenergia révén denaturálja a szőrtüszőt, miközben az ép bőr nem károsodik.

Az egyéni különbségek szerint a szőrszál különbözhet színben, vastagságban, mélységben is. A kibocsátott fényenergia a szőrszál és szőrtüsző pigment (kromofób anyag, fényelnyelésre alkalmas, melanin) tartalmában elnyelődik, és alakul át hőenergiává, és un. fototermolízis révén a növekedési fázisban lévő szőrtüszők elpusztítja.
Testünk átlagos szőrtartalmának 20-30 %-a van egyszerre az úgynevezett az anagén, azaz "növekedési fázisban" a többi pihenő fázisban van és csak később kezelhető. Ezért kell a kezeléseket többször 4-8-szor, bizonyos időközönként (3-6 hetente) elvégezni. Ezek a számok igen eltérőek lehetnek egyénenként, hisz a szőrszálak vastagsága, színe, elhelyezkedése, a bőr színe is igen eltérő lehet egyénenként, ami meghatározza a szükséges kezelések számát.

A Tartós szőrtelenítést (Nd:Yag lézeres szőrtelenítés) Judy is kipróbálta a Fehérhajó Revital Centerben

AKCIÓS AJÁNLATOT lásd a leírás elején!

Időtartam:A kezelt terület nagyságától függően 20-50 perc, 4-6 alkalommal
Mellékhatás, szövődmény:Pillanatnyi kellemetlen csípő, égető érzés
Ellenjavallat, kockázat:nincs
Eredmény:A kezelt bőrfelület nagyságától és a szőr színétől függően 80-90%-os szőrtelenség érhető el
Érzéstelenítés:nem igényel


© 2010 szepsegbroker.hu | Tartós szőrtelenítés Nd:YAG lézerrel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink