BEAVATKOZÁSOK

Tetoválás végleges eltávolítása plasztikai sebészeti kimetszéssel

Tetoválás kimetszése és szukcesszív eltávolítása- egymás utáni kimetszések


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Tetoválás végleges eltávolítása plasztikai sebészeti kimetszéssel 1.kep

Tetoválás, tatoo végeleges eltávolítása műtéttelSajnos egyes tetoválások többszöri lézeres kezelésre sem reagálnak megfelelően. Ha a tatoo mérete és elhelyezkedése megengedhetővé teszi, akkor műtéti kimetszéssel lehetséges a végleges eltávolításuk.

A finom sebészi fonalak és a megfelelően körültekintő metszések után is heg maradhat vissza, amelynek színe, mérete és vastagsága egyénenként eltérően alakul ki. Ennek várható mértékéről a konzultáció során részletes tájékoztatást kap a plasztikai sebésztől.
Tetoválás végleges eltávolítása plasztikai sebészeti kimetszéssel 2.kep

Egyszerű tatoo kimetszés és bőrvarratAz adott testfelszínen a kisebb méretű tetoválások akár egy metszéssel eltávolíthatóak. Azonban gyakoribban csak nagyobb a bőrterület eltávolítása bőrátültetéssel oldható csak meg a helyi bőrfeszülés okozta hegburjánzások elkerülése végett. Az otthoni hegkezelés kötelező- lásd alább!

Nagyobb tetoválás végeleges eltávolítása szukcesszív műtéttelOlyan esetekben szükségszerű ezt a technikát választani, ha nagy kiterjedésű a tatoo és nem lehetséges egy ülésben bőrpótlás nélkül eltávolítani. Ilyen nagyobb méretű tetoválásokat a végtagokról (pl. felkaron, lábszáron) vagy a mellkasról, hátról távolítanak el. A szukcesszív műtét lényege, hogy több műtét során távolítják el a teljes tatoot. Míg a sebszélek begyógyulásához csupán 3 hét szükséges, addig az egyes műtétek között általában 5-7 hónap telik el, amely idő alatt a bőr megfelelően megnyúlik, a heg beérik. A tetoválások méretétől függően 2-4 szukcesszív műtétre lehet számítani.

Gyökeres kimetszés és bőrpótlásRitkán választott módszer, csak ha a páciens külön ezt kéri pl. időhiányában. Ilyenkor egy ülésben, a teljes- akár nagy méretű- tetoválást is egy metszéssel eltávolítják és a bőrhiányt bőrpótlással oldják meg. Ez lehet helyi bőrforgatás, azaz lebenyplasztika, vagy szabad bőrátültetés)

Időtartam:A tetoválás méretétől, elhelyezkedésétől és a választott műtéti technikától függően 30-120 perc is lehet.

Gyógyulás:Kisebb kimetszések hegvonala 2-3 hét alatt gyógyul, míg a nagyobb bőrterületek eltávolítása után 3-5 hónapra is elnyúlhat. A plasztikai sebész hegkezelési utasításait otthon be kell tartani! A műtét után az adott bőrterületet és az alatti izmokat terhelni (pl. kondizás, intervallum edzés, futás, stb.), szoláriumozás, napozás TILOS a teljes sebgyógyulásig!
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Tetoválás végleges eltávolítása plasztikai sebészeti kimetszéssel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink