BEAVATKOZÁSOK

Thermostimuláció

Feszes, karcsú test megerőltetés nélkül


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


A TERMOSTIMULÁCIÓ egy újdonság az elektro-esztétika világában. Lényege, két eddig külön-külön alkalmazott technika ötvözése. Az egyik a hőterápia, amely helyileg fokozza az anyagcserefolyamatokat, bontja a cellulitot és a bőralatti zsírréteget, majd a salakanyagot eltávolítja a felgyorsult vér- és nyirokkeringés. Míg a másik hatása, az elektrostimuláció egy un. izometriás izomösszehúzódás, amelyhez energiára van szükésge az izomszövetnek, tehát a helyi energiaraktárakat-zsírdepókat- mozgósítja ennek érdekében. Így a thermostimuláció során kétféle hatás összeadódva csökkenti a lokális zsírfelesleget, fokozza a lerakódott "kötőszöveti törmelék" (cellulit) eltávolítását, illetve aktiválja elasztin és kollagén rostokat, tehát nem csak fogyaszt és alakformál, hanem feszesíti is a kezelt bőrfelületet.
A kezelések külön - külön több időt igényeltek. A két fajta kezelés együttes alkalmazása lerövidíti az összkezelési időt és növeli a hatékonyságot.

Mindezek mellett nem elhanyagolható tényező, hogy a thermostimuláció terápia nagyon kellemes és kényelmes a vendég számára.

A kezelésnél alkalmazott készülék 21 programot tartalmaz a különböző problémák megoldására ( lágy-, kemény-, ödémás cellulit; feszesítés; zsírbontás; anyagcserefokozás; izomépítés; szülés utáni regenerálás; fogyasztás; alakformálás; méregtelenítés...) Ezekből a programokból választva, illetve ezeket kombinálva nyújtunk mindenkinek egyénre szabott speciális megoldást alakja, teste újjáformálásához.

Időtartam:Alkalmanként 20-45 perc. Egy kúra 20 kezelésből áll (heti 2 vagy 3 felosztásban).
Mellékhatás, szövődmény:Nincs
Ellenjavallat, kockázat:Nincs
Eredmény:Centiméterekben mérhető a változás.
Érzéstelenítés:Nem igényel
Ellátás:Kozmetológiai kezelés


© 2010 szepsegbroker.hu | Thermostimuláció
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink