BEAVATKOZÁSOK

Toka eltüntetése rádiofrekvenciás kezeléssel

Multipoláris rádiófrekvenciás zsírbontó és bőrfeszesítő technológia


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Toka kezelés előtt
Toka kezelés előtt
A multipoláris rádiófrekvenciás zsírbontó technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a testformázásban, a zsírbontásban valamint a bőr regenerációban és feszesítésben. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthat. A rádiófrekvencia alkalmas az arc, toka, nyak, a háton lévő zsírpárnák (melltartó vonala) valamint a testen a has, a fenék, csípő, a comb, a térd környék és a végtagok kezelésére.

A rádiófrekvenciás zsírbontó technológiát több mint 30 éve alkalmazza az orvostudomány. A módszerrel kapcsolatos legújabb kutatási eredmények lehetővé tették, hogy az alakformálás és esztétika területén is az egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb piacvezető technológiává váljon.

A szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, melynek révén a mélyben megindul a zsír lebontása, élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a vér-és nyirokkeringés. A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük. Ezen hatások révén a kezelt terület a kúraszerű alkalmazás során hatékonyan átalakul: a zsírpárna csökken, a bőr megújul. A legfejlettebb rádiófrekvenciás zsírbontó technológiával végzett kezelések során az alacsony energiafelhasználás kiemelkedő, fájdalommentes komfortérzetet biztosít, ugyanakkor a magas energiasűrűség egyedülállóan hatékonnyá teszi a beavatkozást. Ennek segítségével rövid idő alatt látványos eredményeket és tartós hatást tudunk biztosítani pácienseinknek.

A rendelkezésünkre álló kezelőfejek kis és nagy területek kezelését egyaránt lehetővé teszik.
Kezeléseinket egyénre szabott orvosi konzultáció előzi meg, mely során megvizsgáljuk azt, hogy a páciens általános állapota lehetővé teszi-e a módszer alkalmazását. Döntünk arról is, hogy a páciens számára melyik a legideálisabb kezelés, esetleg a hatás fokozása érdekében milyen kezeléssel kombináljuk a módszert. Ezentúl a páciensünket a táplálkozásra és életmódra vonatkozó tanácsokkal is ellátjuk.

Az arc, nyak, toka, hát (melltartó vonal) és dekoltázs érzékeny területének kezelését is orvos végzi.

Toka eltüntetése alkalmas multipoláris rádiófrekvenciás csúcskészülékNem csupán oldja a felhalmozódott zsírszövmennyiséget, hanem revitalizálja a bőr és a bőr alatti szöveteket is . A kollagén rostok újraképződését fokozza, így látványosan és tartósan feszesíti a nyak és dekoltázs bőrét, tehát ránctalanít is. A helyi rádiófrekvenciás bőrfeszesítő kezelés tápláló maszkkal egészíthető ki.
Időtartam: 6-12 kezelés javasolt heti 1 alkalommal a kívánt eredmény eléréséhez, ezt követően 4-8 hetente 1-1 fenntartó kezelés ajánlott.


© 2010 szepsegbroker.hu | Toka eltüntetése rádiofrekvenciás kezeléssel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink