BEAVATKOZÁSOK

TRINITI lézeres arcfiatalítás

TRINITI - műtét nélküli teljes arcfiatalítás három lépésben, egy kezelés során


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Három kezelés egy alkalommal- TRINITI arcfiatalítás


A legmagasabb lézertechnológiákat (3 féle) egy kezelésben alkalmazva, azonnali hatású komplex bőrmegújító kezelés. Az FDA által engedélyezett nem sebészi eljárás 3 lépésben a bőr újrastrukturálására. A TRINTI arcfiatalítás magába foglal egy bőrszín korrekciót (pigmentfolt eltávolítása), bőrfeszesítést és egy sejtmegújító rejuvenációt, mindezt a három kezelést egy alkalommal!

A TRINITI lézeres arcfiatalítás meghódította egész Amerikát. Lásd a részletes videóbeszámolókat!

Rejuvenate Your Skin with TrinitiDr. Grover on The Doctors - Triniti Laser Skin Treatment


A TRINITI lézeres arcfiatalítás lépései:  • A rádiófrekvencia és IPL fény kombinációjával történő kezelés során a felszíni bőrhibákat korrigáljuk. A 0,4 mm mélységbe hatoló fényenergia, a hajszálereket, a pigmentfoltokat csökkenti, egységessé teszi a bőrfelszínt.

  • A Refirme™ bőrfeszesítő kezelés a bipoláris radiofrekvencia és infravörös fényt 4-5 mm-re hatolva a bőr mélyébe, beindítja a kollagén és elasztin termelést, ezáltal azonnali feszesítő hatással van a kötőszövetre.

  • A Matrix IR egy nem invazív (kés nélküli) ránckezelés. A rádiófrekvenciával és diódalézerrel kombinált applikátor fókuszált energia leadással a kollagén állomány rugalmasságát visszaépíti, és a mély ráncok is kitöltődnek a kezelések által.

A kezelés 40 év felettieknek különösen ajánlott!

A TRINITI bőrfiatalítást a WELLMED STUDIÓban Moncz Henriette végzi

Időtartam:A TRINITI bőrfiatalítás alkalmanként 40-60 perc, amennyiben a nyakra is kiterjed a kezelés, úgy plusz 15-30-el kell számolni. Az igazán látványos eredmény érdekében a TRINITI arckezeléseket 3-4 hetente kell elvégezni 3-5 alkalommal. A végső szép eredmény megtartásához 6 havonta egy kezelés elegendő.
Mellékhatás, szövődmény:A TRINITI program alatt a kezelőfej és a bőr találkozásánál enyhe melegséget és csípő érzést észlel a vendég, amely kellemetlenséget a kezelés előtt felhelyezett hűtőzselével lehet elkerülni. A program után a kezelt bőrfelület nyugodt, fájdalmatlan és nem jelentkezik bőrpír, a vendég folytathatja napi tevékenységeit.
Ellenjavallat, kockázat:A legtöbb bőrtipus esetén elvégezhető a TRINTI bőrfiatalítás.
Eredmény:3-4 hónap után a páciens arcbőre olyan bőrterületéhez lesz hasonlatos, mely nem kapott az élete folyamán környezeti sugárzást. Az elasztikus rostok újra termelődése kb. 4-6 hónap után teljesedik ki, amikor is a kisimult arc látványosan feltelődik. A kúra alatt nyugodtan használhat sminket, járhat kozmetikába, használhat hidratáló készítményeket.


© 2010 szepsegbroker.hu | TRINITI lézeres arcfiatalítás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink