BEAVATKOZÁSOK

UltraShape V3 – a valóban hatékony testformáló eljárás

Alakformálás fókuszált ulrtahanggal


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


UltraShape V3 – a valóban hatékony testformáló eljárás 1.kep

UltraShape V3 – a valóban hatékony testformáló/ alakformáló eljárás• Az első olyan noninvazív (műtétmentes) testformáló/ alakformáló eljárás, amelynek hatékonyságát számos klinikai vizsgálat igazolja
• Az UltraShape V3 egyszerre biztosít gyors látványos és hosszan tartó eredményeket
• A zsírszövet vastagságának csökkenése és a testkörfogat csökkenés klinikailag igazolt
• A szétfolyósodott zsírsejtek biztonságos eltávolítása a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusai keresztül történik meg (nyirokrendszer)
• Egyetlen kezelés után átlagosan két centiméteres, tartós hatású körfogat csökkenés várható
• A kezelések megismétlésével a körfogat csökkenése megtöbbszörözhető
UltraShape kezelés előtt és 3 alkalom után/ Syneron.com/  Dr. Arie
UltraShape kezelés előtt és 3 alkalom után/ Syneron.com/ Dr. Arie

A fókuszált ultrahang lényege és biztonságosságaAz UltraShape TM V3 egy olyan szabadalmaztatott ultrahang technológiát alkalmaz, amelyben az ultrahang hullámok fókuszáltan, kontrollált mélyégben, csak a szubkután zsírrétegben fejti ki zsírbontó hatását. A technológia úgy lett kifejlesztve, hogy csak a zsírsejteket roncsolja, sértetlenül hagyva a kritikus környező struktúrákat, mint a bőr, az erek, idegek és a kötőszövet. Az UltraShape TM V3 által létrehozott ultrahang hullámok akusztikus energiái a kezelőfej speciális kialakításának következtében nagy energiával szelektív mechanikai hatást idéznek elő a zsírszövetben. A mechanikai hatást (nem hőhatás!) a orvostechnológiai eszköz optimalizált akusztikus paraméterei, valamint a pulzáló energia kibocsátása idézi elő.

A hőhatású alakformáló készülékektől eltérően a mechanikai hatás elvén működő az UltraShape TM V3 fókuszált ultrahang rendszere lehetővé teszi a szöveti szelektivitást, ahol csakis a zsírsejtek roncsolódnak, amíg a környező szövetek érintetlenek maradnak. Ezt a tényt számos szövettani és klinikai kutatás is igazolja.

Természetes zsírbontó és zsír-metabolízációs folyamatA szétroncsolt zsírsejt maradványok és az elfolyósodott zsír (trigliceridek) a szövetközi folyadékba kerül, ahonnan a vérkeringésen és a nyirokrendszeren keresztül fokozatosan a májba szállítódik el. A máj nem tesz különbséget a szétroncsolt zsírsejtekből származó zsír, és az elfogyasztott ételből származó zsír között, a metabolizáció ugyanúgy beindul. A “sejthulladék” a természetes útvonalakon (máj-epe-bélrendszer) keresztül ürül ki a szervezetből.
Szükséges ultrahang impulzusok száma adott testtályékon
Szükséges ultrahang impulzusok száma adott testtályékon

Klinikai eredmények - UltraShape V3• Az átlagos testméret csökkenés 2cm már egyetlen kezelést követően
• Három kezelésből álló kúra a zsírréteg vastagságának halmozott csökkenését eredményezi, melynek regisztrált eredményei 2,60 és 6,94 cm közötti testméret csökkenésben nyilvánultak meg.
• A páciensek hatalmas többségénél semmiféle fájdalom vagy kellemetlenség érzet nem volt tapasztalható, sem a kezelés alatt, sem az azt követő időszakban.
• A normál vér-és vizeletvizsgálati eredmények bizonyították a szervezet természetes zsírlebontását
• Az egyéb testi rendszerekre és szervekre vonatkozóan nincs károsító hatása

UltraShape V3 kezelések alapára/ Királyerdei Szépségközpont:
1 impluzus 150 Ft
1000 impulzus 150.000 Ft + Áfa= 190.500 Ft
Engedményes bérletvásárláshoz töltsön le kupont alább!© 2010 szepsegbroker.hu | UltraShape V3 – a valóban hatékony testformáló eljárás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink