BEAVATKOZÁSOK

VelaShape - a cellulit és a zsírpárnák ellensége

Egyénre szabott alakformáló kezelés a Fehérhajó Revital Centerben a legújabb rádiófrekvenciás technológiát (ELOS) alkalmazó VelasShape segítségével


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


VelaShape kezelés a Fehérhajó Revital Centerben 1.
VelaShape kezelés a Fehérhajó Revital Centerben 1.
A radiofrekvenciás technológiát több, mint 30 éve alkalmazza az orvostudomány. A módszerrel kapcsolatos legújabb kutatási eredmények lehetővé tették, hogy az alakformálás és esztétika területén is az egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb piacvezető technológiává váljon.

A VelaShape-pel (ELOS: electro optical synergy) végzett forradalmian új, nagyon hatékony kezelés során a rádiófrekvencia, a vákuum terápia, a gördülő hengeres masszázs és az infravörös fényterápia együttes, egymást erősítő hatására kiváló és tartós eredményt érhetünk el a körfogat csökkentés és a cellulit (nem a cellulitisz) kezelésében. A VelaShape kezelés során a radiofrekvenciás energia, mely a vákuum révén 5-15 mm-es mélységig tud lehatolni, valamint a kontrollált hőbevitel hatására a zsírsejtek mérete, ezáltal a kezelt terület körfogata jelentősen csökken. Hatásukra jelentősen élénkül az adott terület vér-és nyirokkeringése, helyre állnak az anyagcsere-folyamatok, felszabadulnak a lerakódott méreganyagok. Az infravörös fény hatására fokozódik a bőr rugalmasságát biztosító kollagén rostok termelődése, valamint a sejtek biokémiai aktivitása, mely feszesebb bőrt és jobb oxigenizációt biztosít.
VelaShape kezelés a Fehérhajó Revital Centerben 2.
VelaShape kezelés a Fehérhajó Revital Centerben 2.
Ezen hatások révén a VelaShape által kezelt terület látványos átalakul: a zsírpárna csökken, a cellulitos bőr látványosan javul, a bőrfelület feszessége, rugalmassága visszatér. A legfejlettebb radiofrekvenciás technológiával végzett kezelések során az alacsony energiafelhasználás kiemelkedő, fájdalommentes komfortérzetet biztosít, ugyanakkor a magas energiasűrűség egyedülállóan hatékonnyá teszi a beavatkozást.

A VelaShape segítségével rövid idő alatt hatékony kezelést, látványos eredményeket és tartós hatást tudnak biztosítani pácienseinknek a Fehérhajó Revital Centerben. A rendelkezésükre álló különböző méretű VelaShape kezelőfejek kis és nagy területek kezelését egyaránt lehetővé teszik.

Míg a nagyobb, hagyományos alakformáló készülékekkel igen nehézkesen, vagy fájdalmas volt csak kezelhető a felkar, a belső comb, a toka és a térd-környék érzékeny területe, addig az ELOS legújabb fejlesztésű csúcskészüléke, a VelaShape-pel ezen területeken is látványos eredményeket lehet elérni. A kezelt bőr és a bőr alatti szöveteket revitalizálja, regenerálja és tartós bőrfeszesítő, valamint ránctalanító hatást biztosít.
6 kezelés javasolt heti 1 alkalommal a kívánt eredmény eléréséhez, ezt követően 1-3 havonta 1-1 fenntartó kezelés ajánlott. A helyi kezelés tápláló maszkkal, ill. testpakolással egészíthető ki.

A has, fenék, és combok régiója alakformálás szempontjából kritikus területeknek számítanak, hiszen gyakran diéta és mozgás együttes bevetése mellett is elmarad a várt átalakulás. A VelaShape-pel igazán meggyőző, gyakran azonnal látható, tartós eredmények érhetők el ezeken a kritikus testrészeken a radiofrekvencia zsírbontó, cellulit-csökkentő és bőrfeszesítő hatása révén. 6 kezelés javasolt heti 1 alkalommal a kívánt eredmény eléréséhez, ezt követően 1-3 havonta 1-1 fenntartó kezelés ajánlott.

A

Fehérhajó Revital Centerben minden

alakformáló kezelést egyénre szabott orvosi konzultáció előzi meg, mely során azt vizsgáljuk meg, hogy a páciens általános állapota melyik zsírbontó, cellulit és bőrfeszesítő módszer alkalmazását teszi lehetővé. Döntenek arról is, hogy a páciens számára melyik a legideálisabb kezelés, esetleg a hatás fokozása érdekében milyen kezeléssel érdemes kombinálniuk a módszert. Ezentúl a pácienseket a táplálkozásra és életmódra vonatkozó tanácsokkal is ellátják A Fehérhajó Revital Centerben .

VelaShape-pel elért eredmények a Fehérhajó Revital Centerben:• Cellulit látványos javulása,
• A kezelt terület körfogatának csökkenése,
• Petyhüdt, megereszkedett bőr feszessé válik (Ránctalanítás),
• Izomgörcsök oldása, és keringés javítása az adott területen,

Tapasztalataik alapján a VelaShape alkalmas az alábbi problémák megoldására is:• Zsírleszívást követően (5-6 hónap) a kialakult egyenetlenségek javítása,
• Szülés, illetve szoptatás után (4-6 hónap) a terhesség következtében kialakult alakváltozás, striák helyre hozása.Időtartam:6 kezelés javasolt heti 1 alkalommal a kívánt eredmény eléréséhez, ezt követően 1-3 havonta 1-1 fenntartó kezelés ajánlott. A helyi kezelés tápláló maszkkal, ill. testpakolással egészíthető ki.


© 2010 szepsegbroker.hu | VelaShape - a cellulit és a zsírpárnák ellensége
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink