BEAVATKOZÁSOK

VELASMOOTH - a cellulit bontás és bőrfeszesítés

Cellulit mentesítés és bőrfeszesítés igazán hatékonyan és gyorsan


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


VELASMOOTH - a cellulit bontás és bőrfeszesítés 1.kep
ELOS technológián alapuló az a világújdonságnak számító készüléket, a VelaSmooth, amely a leghatékonyabban képes a cellulit bontásra, valamint a petyhüdt bőrréteg feszesítésére.


A VelaSmooth készülék 4-féle úton fejt ki hatását:infravörös fény hőhatása révén
• a rádiófrekvenciás sugarak okozta hyperthermia miatt=bőrhőmérséklet átmeneti emelkedése
• ezzel egy időben fellépő pulzáló, de szabályozható erősségű vákuum mélymasszázsa
• és a masszírozó görgők felületi masszázsa

Ily módon a bőr sokkal mélyebb rétegei melegednek fel, mint a hagyományos alakformálás során, ezáltal hatékonyabban képes fellépni a felhalmozott zsírsejtekkel, salakanyaggal és ödémával szemben is. Mind a hő, mind a rádiófrekvencia és a mechanikus erő behatására javul a lelassult vér-, nyirokkeringés. Az így felgyorsult anyagcsere által fokozódik a cellulit (kötőszöveti anyagcseretermékek) és a zsírsejtek lebontása (lipolízis), elszállítása is. A négyes hatás (fény, rádiófrekvencia, vákuum, görgő-masszázs) eredményeként regenerálódik a bőr feszessége, hisz jelentősen felgyorsul az elasztin és kollagén rostok termelődése is. Az eredmény magáért beszél. Az alakformálás miatt érkező vendégek elégedettek lehetnek, hisz már az első néhány VelaSmooth alkalom után észlelhetik a cellulit-gödröcskék eltűnését és élvezhetik a simább, feszesebb bőrfelületüket.


Eredetileg a VelaSmooth-t zsírleszívás utáni post-operativ kezelésekre és más kötőszöveti jellegű problémák megoldására fejlesztették ki. Míg a zsírleszívás során csupán a felesleges mennyiségű zsírt tudják eltávolítani mechanikus úton, úgy a VelaSmooth-szal a bőr alatti kötőszövetben megrekedő apró zsírdepók is megszüntethetők, és képes visszaállítani a bőr feszességét és rugalmasságát.

Időtartam:Kezelésenként kb. 20-40 perc, a kezelendő terület nagyságától függően. A VelaSmooth készülékkel 6-10 alkalom hozza meg a várt hatást.
Mellékhatás, szövődmény:A kezelés alatt némi erősebb masszázs hatású nyoó érzés, vagy hőhatás észlelhető, de maximálisan tolerálható mértékben. Fájdalom nem jelentkezhet VelaSmooth cellulit-kezelés során. A VelaSmooth alkalmak után némi helyi bőrpír, esetleg izomláz érzés esetleg jelentkezhet a kezelést követő napon.
Ellenjavallat, kockázat:Visszérbetegség, vagy bőrbetegség esetén kontraindikált a VelaSmooth kezelés.
Gyógyulás:Javasolt a kúr alatt nagyobb mennyiségű folyadék fogyasztása és az eredményesebb alakformálás végett az esti étkezést mérsékelni, vagy el is hagyni.
Eredmény:Már az első alkalom után is észlelhető a cellulit-gödröcskék mérséklődése, de a 3-4 kezelés után már cm-ekben is mérhető az eredmény. Azonban a teljes és tartós hatás érdekében javasolt a 6-10 VelaSmooth kezelési alkalom.


© 2010 szepsegbroker.hu | VELASMOOTH - a cellulit bontás és bőrfeszesítés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink