BEAVATKOZÁSOK

Xtreme Lashes szempilla-hosszabbítás

Tartós szempilla-hosszabítás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Xtreme Lashes szempilla-hosszabbítás 1.kep
Aki manapság a minőséget választja, jól és hosszú távra invesztál. Az Xtreme Lashes stylistok vendégei hűségesek, és nagyon hálásak. A nők mindig is vágytak a szépre, a szépség iránti igényük töretlen. Az igazán jó, a majdnem tökéletes azonban költséges, de egyben keresett is, hisz minden nő szeretné magának megengedni a luxust, és egyszerűen csak „Oda” tartozni. A hosszú, gyönyörű szempillák, melyek hihetetlen természetesnek hatnak, mára a francia, német, olasz, amerikai szépségtrend csúcsán állnak. Az Xtreme Lashes Magyarország is ide, a szépségipari paletta vezetői közé tart. Varázsolja el Ön is vendégeit, vezesse be őket a szempilla-hosszabbítás csodálatos világába. Ez korunk legegészségesebb szenvedélye, fiatallá és széppé tesz. Fedezze fel Ön is, hagyja magát elvarázsolni és vezessen be másokat is az Xtreme Lashes világába.
Xtreme Lashes szempilla-hosszabbítás 2.kep

Kiknek ajánljuk az Xtreme Lashes szempilla hosszabbítást?• Akik szeretnének még hosszabb, még ívesebb szempillákat.
• Akik már ébredéskor is szépek szeretnének lenni.
• Akiknek nincs idejük folyamatosan sminkjükkel törődni, de a szép tekintetről nem akarnak lemondani.
• Akik sokat sportolnak, és nem szeretik, ha szempillafestékük elkenődik.
• Akik hisznek abban, hogy női szépségünk egyik legfontosabbja a szép tekintetünk.
Xtreme Lashes szempilla-hosszabbítás 3.kep
Az Xtreme Lashes Extensions szempillákat szálanként, fájdalommentesen a saját szempillákhoz rögzítjük egy speciális ragasztóval. Az Xtreme Lashes szintetikus szálakból áll, allergiamentes. Semmilyen rögzítés nem látható, így a szempillák teljesen természetes hatásúak, viselés közben nem érezhetőek.

Az Xtreme Lashes számtalan színben, 12 különböző hosszúságban, 4 eltérő vastagságban valamint 2 féle ívben kapható, így minden egyedi kívánság teljesülhet. Az Xtreme Lashes élettartama a természetes pillákéval egyezik meg, ez általában 2-3 hónap töltéssel.

Az Xtreme Lashes szempillákkal kívánsága szerint szempillája lehet természetes hatású...
...vagy különleges hatású is. Egy-egy rendkívüli alkalomra, születésnapra, esküvőre, de akár a hétköznapokra válasszon magának babonázó szemeket, a szempillaspirált akár otthon is felejtheti.

Megvalósítjuk, amit más ígért!

Időtartam:Az egyedi kívánságok és az eredeti szempillák sűrűségétől függően eltérő az első alkalom időtartama : 45-120 perc
Mellékhatás, szövődmény:Fájdalmatlan a műszempilla felhelyezése, viselése sem jár kellemetlenségekkel.


© 2010 szepsegbroker.hu | Xtreme Lashes szempilla-hosszabbítás
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

1. szja   Május 19, 2010
Kipróbáltam a Xtreme Lashes szempillahosszabítást a Bettinél. Mivel már tavaly volt tartós szempillám, így szembetünőbbé vált a két módszer és az alkalmazott anyagok közötti különbség + a Betti mindenre kiterjedő precizitása is. Ezúttal természetes és látványosan hosszú pillasort kaptam, ami egyáltalán nem szúr, még arctörlés közben sem, míg az előzőt elég kellemetlen volt viselni (még éjszaka is szúrt, amikor a párnámhoz ért a szemem). Mivel az eredeti pilláimmal majdnem azonos vékonyságúak (+nem volt türelmem több pillát felhelyeztetni), ezért szempillaspirállal rá kell segítenem, hogy messzebbről is hatásos legyen csábító pillasorom ;-)) 2010.05.18.
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink