BEAVATKOZÁSOK

Zsírbontás és hasfeszesítés rádiófrekvenciás kezeléssel
Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Zsírbontás és hasfeszesítés rádiófrekvenciás kezeléssel
Zsírbontás és hasfeszesítés rádiófrekvenciás kezeléssel
A multipoláris rádiófrekvenciás zsírbontó technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a cellulit kezelésben, a testformázásban, a zsírbontásban valamint a bőr regenerációban és feszesítésben. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthat.

A rádiófrekvenciás kezelés a hasi zsírfelesleg lebontásán kívül alkalmas az arc, toka, nyak, fenék, a comb, a térd környék és a végtagok kezelésére.

A rádiófrekvenciás zsírbontó technológiát több mint 30 éve alkalmazza az orvostudomány. A módszerrel kapcsolatos legújabb kutatási eredmények lehetővé tették, hogy az alakformálás és esztétika területén is az egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb piacvezető technológiává váljon.

A szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, melynek révén a mélyben megindul a zsír lebontása, élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a vér-és nyirokkeringés. A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük. Ezen hatások révén a kezelt terület a kúraszerű alkalmazás során hatékonyan átalakul: a zsírpárna csökken, a bőr feszesedik és szinte megújul. A legfejlettebb rádiófrekvenciás zsírbontó technológiával végzett kezelések során az alacsony energiafelhasználás kiemelkedő, fájdalommentes komfortérzetet biztosít, ugyanakkor a magas energiasűrűség egyedülállóan hatékonnyá teszi a beavatkozást. Ennek segítségével rövid idő alatt látványos eredményeket és tartós hatást tudunk biztosítani pácienseinknek.
A rendelkezésünkre álló kezelőfejek kis és nagy területek kezelését egyaránt lehetővé teszik.A has, fenék, combok, kar és hát régiója alakformálás szempontjából kritikus területeknek számítanak, hiszen gyakran diéta és mozgás együttes bevetése mellett is elmarad a várt átalakulás. Látványos, gyakran azonnal látható, tartós eredmények érhetők el ezeken a kritikus testrészeken is a rádiófrekvencia zsírbontó és cellulit-csökkentő és bőrfeszesítő hatása révén. A helyi kezelés tekercseléssel, illetve a nyirokkeringést fokozó biostimulációval egészíthető ki.

Kezeléseinket egyénre szabott orvosi konzultáció előzi meg, mely során megvizsgáljuk azt, hogy a páciens általános állapota lehetővé teszi-e a módszer alkalmazását. Döntünk arról is, hogy a páciens számára melyik a legideálisabb kezelés, esetleg a hatás fokozása érdekében milyen kezeléssel kombináljuk a módszert. Ezentúl a páciensünket a táplálkozásra és életmódra vonatkozó tanácsokkal is ellátjuk.

Időtartam: 6-12 kezelés javasolt heti 1 alkalommal a kívánt eredmény eléréséhez, ezt követően 4-8 hetente 1-1 fenntartó rádiofrekvenciás kezelés ajánlott.
Eredmény:Látványos, gyakran azonnal látható, tartós eredmények érhetők el ezeken a kritikus testrészeken is a rádiófrekvencia zsírbontó és cellulit-csökkentő és bőrfeszesítő hatása révén.


© 2010 szepsegbroker.hu | Zsírbontás és hasfeszesítés rádiófrekvenciás kezeléssel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink