MELLNAGYOBBÍTÁSOM SZTORIJA

Már elég régóta foglalkoztat a mellplasztika gondolata, mivel elég vékony vagyok, így engem sem áldott meg a természet nagy cickókkal. Konkrét elhatározásra kb. 2 éve jutottam, amikor is ajánlásra jutottam el Dr. Traub Alfrédhoz. Számomra nagyon meggyőző volt a lehengerlő stílusával és szakmai hozzáértésével. Úgy döntöttem, hogy nem is keresek fel más orvost. Sajnos, el kellett halasztanom a műtétet anyagi okok miatt.

Időközben lefogytam és pláne kezdett zavarni, hogy eltűntek a melleim és sehogy sem állnak a ruhák rajtam. Úgy döntöttem, hogy lesz ami lesz, megcsináltatom. Egy dolgot tudtam, hogy melyik orvoshoz megyek. Saját erőből még most sem tudtam megfinanszírozni, ezért személyi kölcsönt vettem fel. Természetesen, sokan le akartak beszélni a mellnagyobbításról, többek között a családom.

Azt figyeltem meg, hogy azok az emberek, ill. nők akarják lebeszélni a másik nőt a mellplasztikáról, akik egy kicsit irigyek, vagy nem elég bátrak. Szerintem minden nő titkon nagy melleket szeretne, csak nem vállalja fel.

Tény, hogy több embernek előítélete van a szilikon mellekkel kapcsolatosan, mert sok ellen példát lát. Itt a túlméretezett, nem az alkatnak megfelelő mellekre gondolok.

Abban egyértelműen biztos voltam, hogy milyen mellet nem akarok (pornós). A mérettel kapcsolatosan azért bizonytalan voltam. S mivel Dr. Traub Alfrédnál nem tudtak azonnal időpontot adni, csak 4-6 hónappal későbbre, így felkerestem több orvost is. Nagyon hasznos volt számomra ez a néhány konzultáció, hisz sok mindent megtudtam a plasztikáról. Azonban mégis úgy éreztem, hogy a legutóbbi orvosok között nem akadt olyan sebész, akinek a keze alá feküdtem volna. Ez nem jelenti azt, hogy bármelyikükkel is szakmai ellenvetésem merült volna fel, de számomra a legfontosabb dolog, a személyes szimpátia. Persze lényeges, hogy ne méretezzék el a cickókat, hogy ne legyenek se túl kicsik, sem túl nagyok. Sokan azon csúsznak el, hogy rossz méretet választanak. Ezért kell olyan dokit találni, aki jól felméri a helyzetet, rendesen megméri az eredeti mell anatómiai adottságát, majd egyezteti a lnő elképzeléseimvel, és először megmondja a tutit. Ugyanis nekem a 4 doki nagyon eltérő méretű implantátumot javasolt. Az egyik 250-280-ast , de max. 320-as méretet akartak betenni, mondván nem fér be nagyobb. Míg Traub Alfréd egyből azt mondta, hogy simán befér 385 köbcentis. A jelen állás szerint 385-ös implantátum van beültetve, ami egyáltalán nem nagy teljesen passzol a testemhez. Nézzétek meg!

Az emlői-mplantátumokról, mellformákról itt találsz több infót!
A mellnagyobbítás műtéti menetéről, kockázatáról, gyógyulási folyamatáról én is erről az oldalról informálódtam.

Sőt a kezdeti állapothoz képest jóval kisebb lett. A műtét óta eltelt 7 hónap, azóta teljesen hozzáidomult a testemhez. Kár lett volna kisebbet berakni, mert megbántam volna és most elégedetlen lennék. Az a végső cél, hogy egy műtéttel legyek boldog és az orvosok ne két műtéttel és dupla árral csináljanak olyan cicit, mint amilyet én szeretnék. Sajnos, vannak olyan orvosok is, akik napi unott rutinnal végzik a munkájukat, nem pedig teljes odaadással (találkoztam ilyennel is). De ne izguljatok, őt bizonyára Ti is időben felismeritek:-)

S eljött a várva várt nap! A műtét alatt egy 4 csillagos szállodai szobában voltam fullos körülmények között, nem zavart senki, nyugodtam tudtam relaxálni. Folyt. köv.
Viki
Mellnagyobbításom sztorija 1.kep Mellnagyobbításom sztorija 2.kep Mellnagyobbításom sztorija 3.kep

Hozzászólások: 13, szólj hozzá te is...
keresés beállítása
Szakemberkereső...
Szépségkupon...
Szépség tippek...
Kérdezd a Szépség Brókert!
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink