HÍREK

Hiszem, ha látom! MEGHÍVÓ JUCHHEIM krém-tesztelő partyra

Láss csodát – 3 perc alatt kisimulnak ráncaid / Míg a puding próbája az evés, a krém tesztje a kenés

2020. január 14. 21:37
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna,

Láss csodát – 35 perc alatt kisimulnak ráncaid
Dr. Juchheim kozmetikai készítményeinek titka a természetes hatóanyagok és az innovatív biotechnológiának a tökéletes szintézisében rejlik, amelyet az ayurvédikus gyógyító filozófia és a holisztikus szemlélet vezetHiszem, ha látom! MEGHÍVÓ JUCHHEIM krém-tesztelő partyra 1.kép

Láss csodát – 3 perc alatt kisimulnak ráncaid


Míg a puding próbája az evés, a krém tesztje a kenés ;-)

Ilyen átváltozásokat még nem láthattál elektrokozmetikai kezelések vagy orvosi-esztétikai beavatkozás nélkül. Ezt elhiheted nekem, hisz 13 éve szerkesztem a SzépségBróker weboldalt, illetve figyelemmel kísérem a nemzetközi esztétikai, plasztikai és kozmetikai piacot.
Az előtte-utána fotók manipulálatlan formában, photoshop alkalmazás nélkül készültek, illetve kerültek megosztásra.Szeretettel meghívunk a JUCHHEIM krém-tesztelő partynkra
személyre szabott kozmetikai tanácsadással egybekötve
, melyet
FEBRUÁR 11-én, kedden 15.00 órakor kerül sor!
a BeautyLab Szalonban


Cím:/ Pasarét/ 1026 Budapest, Hidász utca 15.; 1. em.

Szervezők:
Dr. Szabó Judit Anna
Jenőfi Réka

Részvételed ingyenes, de kérlek, jelezd érkezésedet!
Tel: 06 30 985 6602 vagy emialben, itt!


Érdekel, hogy melyik Juchheim készítményeket használta a hölgy? Gyere el, és megtudod!
Érdekel, hogy melyik Juchheim készítményeket használta a hölgy? Gyere el, és megtudod!

Kiknek ajánljuk a Dr. Juchheim által kidolgozott készítményeket?- 25 év felett nőknek és férfiaknak egyaránt
- akik hisznek a gyógynövények hatásában, elfogadják az ayurvédia és a holisztikus gyógyítás eredményeit, de nyitottak a XXI. századi biotechnológiai, orvostechnikai fejlesztései felé is
- akik szeretnek tudatosan választani, bizonyított hatásokon alapuló hatóanyagokat tartalmazó, professzionális készítményeket használni
- akik nagyon elfoglaltak, akinek nincs idejük az üzletekben válogatni, rendszeresen eljárni orvos-esztétikai, kozmetikai kezelésekre
- akik sokat utaznak
- akinek gyakran kell nagy közönség előtt szerepelni, meetingeken előadni, vagyis tökéletesen kipihenten, energikusan, fiatalosan kell megjelennie
- akik szereti a változatosságot, de ragaszkodik egy ismert és népszerű kozmetikai márkához
- akiknek problémás, vagy ráncos, vagy dehidratált, vagy megnyúlt az arcbőre, nyakbőre, beesett az orcája, elvékonyodtak az ajkai, karikás, ráncos vagy duzzadt a szeme környéke, dekoltázsa ráncos, terhességi csíkos vagy cellulitos a combja, hasa, extra zsírréteg van a hasán, lóg a felkarján a bőr, stb…
- akiknek fontos az ár és az érték
- Ha meguntál kísérletezni a kozmetikumokkal, vagy már csalódtál a drága vagy épp a túl olcsó kozmetikumokban, vagy csak épp váltani szeretnél valami új és hatásos készítményre, várunk szeretettel a krém-kóstoló partynkra!

Szeretettel meghívunk a JUCHHEIM krém-tesztelő partynkra
személyre szabott tanácsadással egybekötve
, melyet
JANUÁR 21-én, kedden 15.00 órakor, majd még aznap
17.00 órakor is megrendezünk!
a BeautyLab Szalonban


Cím:/ Pasarét/ 1026 Budapest, Hidász utca 15.; 1. em.

Szervezők:
Dr. Szabó Judit Anna
Jenőfi Réka

Részvételed ingyenes, de kérlek, jelezd érkezésedet!
Tel: 06 30 985 6602 vagy emialben, itt!


Hiszem, ha látom! MEGHÍVÓ JUCHHEIM krém-tesztelő partyra 3.kép

Mit lehet tudni a Dr. Juchheim módszeréről?A Dr. Juchheim által kidolgozott módszer, illetve kozmetikai készítményeinek titka a természetes hatóanyagok és az innovatív biotechnológia tökéletes szintézisében rejlik, amelyet az ayurvédikus gyógyító filozófia és a holisztikus szemlélet vezet.
Az összetevőket nagy körültekintéssel választják ki, egyedi módszerekkel nyernek ki természetes forrásokból, amelyeket úgy válogatnak egymás mellé, hogy azok pontosan kiegyensúlyozzák egymás hatását.
Az eredmény: gyors és látványos, hosszan-tartó hatással. Ez által Dr. Juchheim és szakmai csapata az eddigi leglátványosabb eredményt biztosító professzionális kozmetikai családot hozták létre, melyek orvosi, kozmetikai beavatkozások nélkül is hatásosak.

"Több puzzle résznek kell egymáshoz passzolnia, hogy az átfogó hatást elérhessük.”
Ezen szemléletet követi dr. Juccheim termékportfóliója.


Hiszem, ha látom! MEGHÍVÓ JUCHHEIM krém-tesztelő partyra 4.kép

Meggyőződésünk, hogy Dr Juchheim tudományosan igazolt és a komplett termékportfóliót hozott létreA több, mint 30 év szakmai tapasztalattal rendelkező és nemzetközileg elismert dr. Juchheim mindig is arra törekedett, hogy a távoli országok tradícionális gyógyítását ötvözze a legújabb technológiákkal.
Mígnem tudományos érdeklődését az indiai ayurvédikus tanítások felé fordította, majd beutazva egész Ázsiát és Afrikát az ott fellelhető gyógynövények lenyűgöző hatásának kutatásába fogott. Mindezek mellett szisztematikusan követte az orvostechnika, biotechnológia fejlesztései, majd azokat felhasználva dolgozta ki az ayurvedikus kozmetikai és anti-aging termékcsaládját.

Dr. Jürgen Juchheim holisztikusz szemlélettel dolgozik: a nevét viselő kozmetikumokat úgy kell működniük, mint a legprofibb zenekaroknak, amelyekben a kiválasztott hatóanyagok mennyiségei és arányaik tökéletesen összehangolva képesek egyedi látványos hatást produkálni. Az összetevők arányainak kis változtatása is megbontja a harmóniát, megszünteti a hatást.

Hiszem, ha látom! MEGHÍVÓ JUCHHEIM krém-tesztelő partyra 5.kép

„3D effektus” felfedezéseA kozmetikai ipar nagy előrelépésének volt tekinthető a lipofil részekkel rendelkező növényi hatóanyagok felfedezése, amelyek a bőr mélyebb rétegeibe is képesek voltak lejutni és hatásukat kifejteni.
Ezen ismeretek birtokban Dr Juchheim az egyik nap arra a felfedezésre jutott, hogy ezeket az un. „zsilipelő lipofil komponenseket” ötvözi a sejtaktiváló és keringésjavító hatóanyagokkal. Ezek így bejuthatnak a bőr kötőszöveti régiójába is, ahol már ki tud nyílni a lipofil zsilip, és kibújhat belőle pl. a zsírbontó és a keringést (nyirok- és vérkeringést is) aktiváló (pl. kollagén termelődést) hatóanyagok, amellyel látványos körméret csökkentést és bőrfeszesedést tud produkálni.
Ezt az egyedi „3D hatást” használta fel a ByeBye Cellulite® , vagyis a cellulite elleni krémjében. A krém első alkalmazás után már látható a cellulitos bőr felszínének javulása. 4 hét folyamatos használata után pedig centiméterekben lehet mérni pl. a comb, vagy a has körfogatának csökkenését, és a bőrminőség javulását.


Indiai balzsamfa (guggul fa)Az indiai balzsamfa, guggulfa már 3000 éve az ayurvedikus gyógyítását részét képezi. A guggulfa gyantájának kivonata egy szteroid hatóanyag, az un. guggulsterone, amely a májban csökkenti a cholesterol szintézist a májban, így bizonyítottan csökkenti a zsírok képződését.
A bőrön alkalmazva a guggulsteront fontos szerepet játszik a bőr lipohidrofil védőburkának, a ceramid réteg fenntartásában, így a bőr hidratáltságát, rugalmasságát, egészséges anyagcseréjét biztosítja. A dekoltázs, nyak és a kézfej hidratálására és ránctalanítására kifejezetten alkalmas Juchheim készítmények fontos eleme.


ŐssejtekA humán őssejtek a bőr epidermis rétegében helyezkednek el, ahol képzik az új, friss hámsejteket, ezáltal főszerepet vállalnak a bőrfelszín megújulásában, regenerálásában. Azonban aktivitásuk csökken az évek során, és a bőr rejuvenálását már nem tudják kielégítően ellátni. Bizonyos növényi eredetű őssejtek azonban képesek bekapcsolódni (un. dokkolódni) a bőr felszínes őssejtjeihez. Ennek hatására aktiválódik a bőr védekezőképessége, és beindul az új, fiatal hámsejtek képződése is, a bőrfelszín újra üde, egyenletes és feszes lesz.

PeptidekA peptidek, vagyis a fehérjék több aminosav kapcsolódásából születő makromolekulák, melyek az emberi szervezet alapelemei, így a testnek és a bőrnek is. A kozmetikai hatással rendelkező peptidek képesek erősíteni a bőr ellenálló képességét, fokozni a fibroblasztok- és ezáltal a hyaluronsav, elasztin- és kollagénrostok képződését. A peptidek ma már nélkülözhetetlen összetevői a bőr fiatalítására alkalmas kozmetikumoknak.
Épp ezért váltak a peptidek Dr. Juchheim kutatásainak egyik célpontjává. Vizsgálati anyagából kiderült, hogy egyes peptid-kombinációk antioxidáns hatással is rendelkeznek, melyek kisimítják a ráncokat, frissebbé, ragyogóbbá teszik a bőrfelszínt, így a kezelt bőr látványosan megfiatalítják. Ezen effektív és komplex anti-aging hatásuk miatt a peptid-hatóanyagok a Dr. Juchheim kozmetikumainak fő komponenseivé váltak, garantálva azok gyors és látványos, viszont tartós hatásukat is.

További részletek, terméklista itt!© 2010 szepsegbroker.hu | Hiszem, ha látom! MEGHÍVÓ JUCHHEIM krém-tesztelő partyra
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.

Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.


Kapcsolódó hírek, cikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink