HÍREK

Öregedő, érett bőr ápolása OTTHON / Janssen MATURE Skin

Milyen Janssen kozmetikumokkal ápolhatjuk a 40+os érett, öregedő bőrt - bőröregedés lassítása

2021. november 16. 20:19
Cikkünk szerzője Dr. Szabó Judit Anna / Dr. AntiAging - Holistic Health & Beauty Center,

Hogyan alakíthatjuk a ki a helyes bőrrutint a 40+os bőr esetén otthonunkban a Janssen professzionális kozmetikumok Mature Skin termékcsaládjából


Öregedő, érett bőr ápolása OTTHON / Janssen MATURE Skin  1.kép

Érett, öregedő bőr ápolása JANSSEN Cosmetics professzionális Matur Skin termékeivel otthonunkban



40+os érett bőr kezelési stratégiája:

- Elhalt szarusejtek eltávolítása
- Bőr normál savas pH-jának helyreállítása (4,7-5,7 pH)
- Bőrlégzés fokozása
- Víz- és lipidtartalmának növelése
- Bőr kapillárisainak kondicionálása, a keringés fokozása
- Fibroblasztok aktiválása - hialuronsav, kollagén termelés fokozása
- Kollagén, elasztin lebontás megfékezése
- Oxidatív folyamatok lelassítása, bőrregenerálás fokozása
- Fényvédelem minden nap!
+ HAVI 1-2x office/ kabin kozmetikai kezelés
+ mindennapos OTTHONI BŐRRUTIN végézése


Tudj meg többet a bőröergedésről- miért és hogyan öregszik a bőrünk? Hogy néz ki az érett bőr, milyen a karakterisztikája? Mivel gyorsítjuk fel az aging folyamatokat és mivel lassíthatjuk? Részletek ITT!

Öregedő, érett bőr ápolása OTTHON / Janssen MATURE Skin  2.kép

Érett, öregedő bőr rutinja JANSSEN Mature Skin professzionális termékekkel otthon



Lépések:
1. Tisztítás
2. Peeling
3. Tonizálás -hidratálás
4. Táplálás, regenerálás
5. Védelem

Ajánlott JANSSEN Cosmetics termékek 40 év feletti víz- és zsírhiányos bőrre:



1. Tisztítás: Multi Action Cleasing Balm- a luxus tisztító balzsam
A termék egy innovatív arctisztító balzsam érett bőrre, amelynek textúrája változik az alkalmazás során. A selymes, finom krém-gél textúra gazdag olajjá alakul, amikor a száraz bőrbe masszírozza. Vízes bőrön elkenve tejes emulzióvá válik. Finoman és alaposan megtisztítja a bőrt a smink, faggyú és szennyeződés részecskéitől, miközben biztosítja annak optimális ápolását. A kellemes illatú murumuru vajjal, sárgabarackmag olajjal és éjszakai gyertyavirág olajjal erősíti a bőr védőrétegét, védi a kiszáradástól. A málna őssejt kivonat és az E-vitamin antioxidáns hatást fejt ki. A lemosó balzsam alkalmas lipid-szegény, elvékonyodott, nagyon érzékeny bőrre is. Alkalmazza esténként kb. mogyorónyi mennyiséget száraz, vagy nedves bőrre elkenve, majd fél perces gyengéd simítás, masszírozás után langyos vízzel távolítsa el.

2. Tonizálás, pH helyreállítás, hidratálás: Micellar Skin Tonic 200 ml -
Alkoholmentes arc-tonik egy innovatív micellás bázison, különösen alkalmas érett bőrre. A micellás technológia a felületaktív hatóanyagok azon jellegzetessége, melyek körbezárják a szennyező részecskéket és finoman eltávolítják a bőr felszínéről. Ezzel egy időben a szacharid-izomerát és a hosszúláncú hialuronsav biztosítják a bőr hidratációját. A Janssen Cosmetics professzionális termékcsalád minden tonikja savas (5,5) pH tartományba tartozik, így biztosítják a lemosás és a peeling után a bőr normál pH-jának helyreállítását, amely alapfeltétele az egészséges védő barriernek.
A termék az érett bőrnek nyugtató érzést, finom frissességet és hidratáltságot biztosít. Ily módon az érett bőr optimálisan fel van készítve a tonizálást követő magas hatóanyag tartalmú szérumok, krémek befogadására. De ha az 1 hónapos „Skin Refining Enzym peeling” kezelést javasolta Önnek kozmetikusa, esztétikai orvosa, úgy a peelingnek is megfelelő előkészítést nyújt a tonizálás.

Öregedő, érett bőr ápolása OTTHON / Janssen MATURE Skin  3.kép
3. Peeling: Skin Refining Enzym Peel 50 ml
A termék szubtilizin enzimet tartalmaz, egy speciálisan, biotechnológiailag előállított fehérjebontó protázt tartalmaz. Csak a bőr felületén, az elszarusodott bőrsejteken fejtik ki keratinbontó hatását hasonlóan, mint a bőr keratináz enzimje. Ebben a tekintetben a bőr saját bőrmegújító folyamatait imitálja, ahol a megnövekedett sejtregeneráció egy simább bőrszerkezethez.
Alkalmazása: az esti rutin során alapos bőrtisztítás és tonizálás után mandula mennyiségben eloszlatni a bőrfelületen 1 hónapon keresztül minden este, majd reggel langyos vízzel távolítsuk el és használjunk fényvédő krémet (pl. Optimal Tinted Complexion cream SPF 10, Face Guard Advanced SPF 30).
Az 1 hónapos kúra után is használhat esténként a balzsamos, géles arclemosás után is enzym peelinges tisztítást, de azt mossa majd le és tonizálást a peelingezés után végezze el.

4. Táplálás, regenerálás: Skin Contour Cream 50 ml - Arckontúrjavító és Bőrmegemelő ápolókrém - 40 éven felüli bőrre ajánlott
A termék 27% lipid tartalommal rendelkezik, így kiválóan alkalmas azon nők részére, akik szeretik a gazdagabb ápoló termékeket.
A Janssen Cosmetics régóta intenzíven foglalkozik a bőr öregedési folyamatával, így tisztában van vele, hogy a bőr felszínén lévő ráncok kezelése önmagában nem elegendő az arcbőr fiatalításhoz. Megállapították, hogy az arc kontúrja jóval fontosabb kritérium az érzékelt kor becslésekor, mint a ráncok száma. Az orca megereszkedése azonnal idősebbé teszi a személy megjelenését. Így ha az orca megemelkedik, az arcél újra kirajzolódik, úgy a személy automatikusan fiatalabbnak látszik a megfigyelő szemében.
A Skin Contour krém újrastruktúrálja a bőrt, mélyen regenerálja és feszesíti. A bőrnek épp azon a ponton segít, ahol az öregedés kezdődik. Az innovatív hatóanyagainak köszönhetően látványosan feszesít, megemeli a petyhüdt, turgorát veszített bőr, és fokozottan ragyogóvá teszi a bőrfelszínt. Aktív növényi kivonata, a SORR kifejezetten felveszi a harcot a nem kívánt fokozott melanin képződéssel (barna foltok a bőrön) és a bőrpírral is, melyek a bőröregedéssel együtt járnak. A hatóanyag koncentrátumnak (SORR) gyulladásgátló és antioxidáns hatása van, így védi a három chromophore molekulát (kollagén, hemoglobin, melanin), melyek biztosítják a foltok és pigmentációs rendellenességek nélküli hibátlan bőrt.

Perfect Lift cream 50 ml / Nappali Lifting Krém
A termék a Sejtregenerációs Komplex-szel (röviden: CRC-vel) a tökéletes rejuvenációra képes. Javítja bőr feszességét, turgorát, anyagcseréjét és frissebb. fiatalosabb kinézetet kölcsönöz.
A CRC hatóanyag komplex biztosítja az érett bőr átfogó, teljes regenerálódását és megerősítik a bőr szerkezetét, un. kötőszövet tömörítő. A vörös lóhere kivonat csökkenti a ráncokat, feszesíti és hidratálja a bőrt. A Kombucha aktív hatóanyagai és az erjesztett fekete tea megerősíti a bőr barrier rétegét, így javítja a bőr külső megjelenését. A közelmúltban végzett vizsgálatok igazolták, hogy a Kombucha képes serkenteni a ceramid fejlődését a bőrben, így természetes lipo-fillerként működik.
Ezzel egy időben a rövid- és hosszúláncú hialuronsavak biztosítja az intenzív hidratációt az epidermiszben és a dermiszben is, így azonnal teltté teszi az arcbőrt. Az A-vitamin-palmitát támogatja a bőr természetes megújulási folyamatát és kijavítja a túlzásba vitt UV sugárzás, valamint egyéb környezeti stresszek által okozott kisebb károkat.

Az eredmény: A bőr frissebb, feszesebb, hidratáltabb, teletebb és simább, – egyszerűen fiatalabb.

Tri-Care Eye cream 15ml Hármas hatású szemránckrém
Rendkívül hatékony szemápoló krém érett bőrre a vörös lóhere kivonat és a Kombucha Cellular Regeneration Complex-szel. A gazdag formula kisimítja a szemkörnyéki mimikai ráncokat, biztosítja az igénybevett bőr regenerálódását és intenzív hidratálását, és ezáltal csökkenti a fáradtság, a stressz jeleit. A Sensitive Complex ellensúlyozza a szem alatti duzzanatot is. Az optikai diffúzorok szórják a fényt, így a ráncok és a sötét karikák alig láthatóak.
A Kombucha – többhatású aktív hatóanyag az erjesztett fekete teából, javítja a megjelenést. A közelmúltban végzett vizsgálatok azt mutatják, hogy a Kombucha képes serkenteni a ceramidok fejlődését a bőrben, így természetes lipo-fillerként működik.
Ezzel egyidőben az A-vitamin-palmitát serkenti a sejt aktivitást és támogatja a bőr megújulási folyamatát. A sensitive complex javítja a bőr mikrokeringését és hat a sötét karikák ellen. Az értékes növényi alapú olajok kompenzálnak bármilyen lipid-hiányos állapotot. Az E-vitamin-acetát semlegesíti a káros szabad gyököket.

Az eredmény:
Az érett bőr igénybevett szemkörnyék területei kellemesen puhának, feszesnek és simábbnak, ragyogóbbnak tűnik.

KARÁCSONYI AKCIÓ


Öregedő, érett bőr ápolása OTTHON / Janssen MATURE Skin  4.kép
Szépülj meg Karácsonyig, AJÁNDÉKOZD MEG MAGADAT vagy BARÁTNŐDET, CSALÁDTAGODAT egy professzionális JANSSEN Cosmetics csomaggal!
KARÁCSONYI kezelési csomagok érett bőrre MOST 30% engedménnyel - a készlet erejéig!

Engedményes ár feltétele

: egy alkalom Janssen kabin-kozmetikai kezelés, illetve bőrdiagnosztizálás - bejelentkezés ITT!



Janssen/ Mature Skin bőrrutin csomagajánlatok:

Alap BŐRTISZTÍTÓ csomag (Multi Action Cleasing Balm + Micellar Tonic) 30.000 Ft helyett CSAK 21.000 Ft

Teljes BŐRTISZTÍTÓ csomag (Multi Action Cleasing Balm + Micellar Tonic + Skin Refening Enzym Peel ) 50.000 Ft helyett CSAK 35.000 Ft

Bőr pH NORMALIZÁLÓ csomag (Micellar Tonic +Skin Refening Enzym Peel ) 33.000 Ft helyett 23.000 Ft

BŐRREGENERÁLÓ, ARCKONTÚROZÓ csomag (Refening Enzym Peel + Skin Contuor cream) 46.000 Ft helyett CSAK 32.000 Ft

NAPPALI RÁNCTALANÍTÓ csomag (Perfect Lifting cream + Tri-Care Eye cream) 46.000 Ft helyett CSAK 32.000 Ft

Öregedő, érett bőr ápolása OTTHON / Janssen MATURE Skin  5.kép

Janssen Cosmetics Golden Glow család


Beauty Sleep Mask 75 ml - Regeneráló szépséges alvásért

Egy éjszakai relaxáló maszk, erősen koncentrált regeneráló, hidratáló és kötőszövet tömörítő hatóanyagokkal.
A „csodaalga” Euglenia Gracilis kivonatot, hialuronsavat és bisabololt tartalmazó gazdag krémmaszk felveszi a harcot a fáradtság és a bőrszárazság jelei ellen. “Szépségalvásba küldi a bőrt” és támogatja annak természetes regenerálódását. Korrigálja az infra- az UV és a kék fények öregítő hatását, a hideg és a szabad gyökök okozta napközbeni bőrkárosodást. A bőr anyagcseréje helyreáll, az arcbőr teltebbnek és tónusosabbnak tűnik, még akkor is, ha az éjszaka nagyon rövid volt. Feszesebb, simább arcbőrt és egészséges, üde arcszínt biztosít.
A maszkot bőségesen alkalmazza lefekvés előt, majd gyengéden masszírozza be a a felvitelt követően kb. 20 perccel (kerülje a krémmaszk szembe jutását). A maradékot hagyja az arcbőrén, hogy a Beauty Sleep Mask egész éjszaka kifejtse hatását

Most 20% engedménnyel a készlet erejéig: 15.400 Ft/ db



© 2010 szepsegbroker.hu | Öregedő, érett bőr ápolása OTTHON / Janssen MATURE Skin
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.





Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.


Kapcsolódó hírek, cikkek





Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink