SZAKCIKKEK

HELP SERVICE

Help service szépségszalon

2008. február 18. 19:17
Majoros Andrea - studióvezető
Az óbudai hegyek és a Duna-part panorámájával, megnyílt a HELP SERVICE stúdió. A hagyományos kozmetikai eljárásokon túl az egyénre szabott anti-aging és alakformáló kezeléseivel, speciálisan cukorbetegekre kidolgozott fogyasztási technikájukkal és a krónikus csont- és izületi panaszok újfajta kezelésével emelkedik ki egy szokványos szépségstudió szürkeségéből.


HELP SERVICE 1.kép

„Szépség az Egészségért - Egészség a Szépségért”Képzett és kedves orvosok, kozmetikusok, testkezelők és a gyógymasszőrök mellett a XXI. század esztétikai, kozmetológiai gépparkja, valamint infraszauna, a Germain de Capuccini, a Maya Beauty, a Deynique termékei állnak rendelkezésre a szépülni, fiatalodni vágyó hölgyek és férfiak számára is. A fogyasztó eljárásukhoz InBody testösszetétel analízist is végeznek, amely nélkülözhetetlen a programozott, egészségre ártalmatlan, de igen látványos eredménnyel kecsegtető testformáláshoz.

A HELP SERVICE szépség és egészség megőrzéséhez hozzájárul egy plasztikai sebész is, aki konzultációja során javaslatot ad arra, hogy milyen módszerrel – késsel, lézerrel, feltöltéssel – érhető el a szebb, fiatalabb külső. A doktor úr a Carbomed gép segítségével hosszú távra is eltüntetheti a narancsbőrt, a felesleges zsírrétegeket, illetve feszesíti a megereszkedett bőrt.

A HELP SERVICE rheumatológusa a lágyrész-fájdalmakkal küszködőkön tud segíteni egy új eljárás révén, amelyhez Swiss DolorClast gépet használja 3-4 kezelés alkalmával.

A HELP SERVICE igazi egyedisége abban nyilvánul meg, hogy az országban elsőként és egyedüliként vállalkoznak a cukorbetegek fogyasztására! A szigorú orvosi kontrollálás alatt történő súlycsökkentéshez speciális fogyasztó gépeket és nyirok-szkaffandert alkalmaznak.

Luxuskezeléseik kényeztetik és ápolják a testet és a lelket. Egyensúlyt teremt a külső és belső szépség között. Vendégeik ápoltsága, jó közérzete és szépsége az Ő igazi hivatásuk.

Szeretettel várják Önt és családtagjait, hogy – előzetes bejelentkezése alapján – megismerkedjenek szakembereikkel és kezeléseikkel!


HELP SERVICE 2.kép

AKCIÓHAPPY HELP:


Regen kezelés 1 testtájon Ballancer nyirokelvezetéssel

Lpg alakformáló kezelés egész testen

további 2 ajándék állapotfelméréssel

12 alkalmas bérlet vásárlása esetén 6000 Ft/alkalom.

Összesen: 72000 Ft


Egyéb Akciók:

* Deynique aranykezelés Kúra: 3+1

Akciós ár: 75000 Ft

* 1 DHE.Age kezelés + 1 friss kaviár maszkos arckezelés

Akciós ár: 20000 Ft

* Parafango tekercses zsírbontás vagy cellulitkezelés infrakabinnal Kúra: 5+1

Akciós ár: 25000Ft

* Alakformáló csokipakolás Kúra: 5+1

Akciós ár: 40000 Ft

* Feszesítő vörösszőlő pakolás Kúr: 5+1

Akciósár: 40000 Ft

Bejelentkezés: 328-0587, 20-357-1317

www.helpservice.hu

© 2010 szepsegbroker.hu | HELP SERVICE
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.


Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink