SZAKCIKKEK

Lakatos Márk nem rohan plasztikai sebészhez

Lakatos Márk is kipróbálta Fehérhajó Revital Center arc- és testkezeléseit

2014. január 22. 23:26
Cikkünk szerzője Dr. Poroszkai Mária / Fehérhajó Revital Center, Dr. Szabó Judit Anna
Számos átalakító műsoron keresztül Márk megnyugtatott minket, hogy testünk elfogadása mellett még vannak olyan korrekciós lehetőségek, amelyek megvalósíthatók plasztikai sebész és a teljes ruhatár lecserélése nélkül is.


Lakatos Márk nem rohan plasztikai sebészhez 1.kép

Márk legyűrte zsírpárnáitA magával szemben is maximalista Márk szeretett volna megszabadulni a néhány cm feleslegtől néhány kritikus területen, amitől a tisztítókúrák, diéták és a rendszeres mozgás sem tudták megszabadítani.

Lakatos Márk szerint a fogyásban az étkezés a legfontosabb dolog. A szakemberek is azt mondják, hogy hetven százalék a diéta, a mozgás pedig felelős a harminc százalékért. Vannak azonban olyan részek a testünkön, amiket a legkeményebb mozgással, legszigorúbb diétával sem tudunk olyanná formálni, amilyenné szeretnénk. És még mindig nem kell a szikére gondolni! A derékon és a csípőn- felhalmozódó, makacs zsírpárnák végleges eltüntetésére van lehetőség pl. a fókuszált, nagy energiájú ultrahanggal működő UltraShappel. Ám ha eltűnt a zsír, akkor feszesíteni kell a bőrt, ezért fontos a komplex kezelés és az egyénre szabott alakformáló kezeléssor összeállítása.

Lakatos Márk UltraShape kezelését Kriston Renáta doktornő állatja be személyre szabottan
Lakatos Márk UltraShape kezelését Kriston Renáta doktornő állatja be személyre szabottan

Lakatos Márk alakformáló programjaLakatos Márk alakformáló programját a center szakorvosa, Dr. Kriston Renáta állította össze, amely egy állapotfelméréssel kezdődött, majd erre épült fel a szükséges kezelések összeválogatása, időrendi beállítása. Mivel Márkon nem volt komoly súlyfelesleg, ezért Kriston doktornő nem javasolt Márk számára speciális fogyókúrát, azonban az UltraShape-t igen.

A nagy energiájú, de fókuszált ultrahang hatékonyan képes feloldani a kötőszövet alatt meghúzódó zsírréteget, majd a feloldódott zsír a nyirokkeringés közvetítésével a máj enzimrendszerén keresztül átalakul, és természetes úton, 2-3 hét alatt kiürül a szervezetből - magyarázta a doktornő. De ez még nem elég, hiszen gyakran tapasztaljuk, hogy a testsúlycsökkenést, a lokális zsíroldás után a bőr lazábbá válik. Ebben az esetben jöhet a VelaShape, ami a bőrfeszesítő és a gyengédebb zsírbontó hatású rádiófrekvenciás terápián túl tartalmaz pulzáló vákuumot, görgős masszázst és infravörös fényt is, melyek összeadódó stimuláló hatása révén felgyorsul a zsírbontás, a vér- és nyirokkeringés, valamint az anyagcsere. Mindkét kezelés, tehát az UltraShape és a VelaShape nem műtéti megoldások, a bőrfelszín érintetlen marad, és a páciens még aznap folytathatja a napi rutinját.
Mindkét kezelés, tehát az UltraShape és a VelaShape nem műtéti megoldások, a bőrfelszín érintetlen marad, és a páciens még aznap folytathatja a napi rutinját.

AKCIÓS ALAKFORMÁLÓ CSOMAGJAINK:


1. Exkluzív alakformáló csomag: 3x VelaShape + 6x Hullámmasszázs+ 6x Speedfitness= 160.000 Ft valamint AJÁNDÉK fenntartó kezelések: 2x Speedfitness edzés + 2x Hullámmasszázs= kupon értéke 21.000 Ft, letölthető FEBRUÁR 28-ig!
2. ”Én Is Karcsú Vagyok” – Extra Velashape kedvezmény! 6 alkalmas Velashape bérlet nagy területen, 30% kedvezménnyel, 175.000,- Ft helyett csak 122.500,-Ft. A kupon értéke: 52.500,-Ft
Karakteres ráncok eltüntetése
Karakteres ráncok eltüntetése

Karakteres ráncok eltüntetéselA fogyás az arcon is meglátszik, de ez nem mindig szerencsés, hiszen a lazábbá váló bőr kontúrvesztést eredményez ezen a területen. Márk is úgy gondolta, hogy a teste után az arca feszesítése, megújítása legyen a következő lépés.

A Kriston doktornő erre a problémára bio-fonalas arckontúrjavítást javasolt.

Márk egy kicsit vonakodott a feltételezett fájdalom miatt, de legnagyobb meglepetésére a bioszálak behúzása kevésbé volt fájdalmas, mint a korábban kipróbált Drakula vagy mezoterápia. Különösen megnyugtatta, hogy a kezelés után már azonnal érezte a vékonyszálak feszesítő hatását, hogy arcbőre fizikai tartást kapott. Pedig csak utána kezd el igazán „dolgozni” a bioszál, hisz az új kollagénrostok felépüléséhez 3-6 hét kell. A bioszálas arckontúr kezeléssel Márk különösen meg volt elégedve, mert a „Sztárban sztár” műsor alatt rengeteget dolgozott, mégis mindig frissnek, kipihentnek érezte magát mikor a tükörbe nézett. A szavaival élve: a vékonyszálas kontúrterápia nagyon megérte! A bőrlazaság korrekcióját a még látványosabb és gyorsabb eredmény érdekében a mélyebb, karakteres ráncokat keresztkötött hyaluronsavval (tartós, de felszívódó hyaluronsav) töltötte fel Dr. Kriston Renáta, nem keresztkötött hyaluronsav alkalmazásával pedig mélyhidratálást végzett a Doktornő az arc egészének megújítása érdekében.

AKCIÓS ARCFIATALÍTÓ MEGOLDÁSAINK:


1. Arckontúr javítás BIOFONALLAL: Ingyenes konzultáció + a kontroll során AJÁNDÉK arcfrissítő oxigénes kezelés. Kupon értéke: 20.000,-Ft + 5.000,-Ft
2. Exkluzív mezoterápia - Ingyenes konzultáció ( értéke 5000 Ft) + a 4. kezelést 20%-os engedménnyel (értéke: 9600 Ft)© 2010 szepsegbroker.hu | Lakatos Márk nem rohan plasztikai sebészhez
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink