SZAKCIKKEK

Márciusi KlubEst - Harc a ráncok ellen

2008. március 16. 20:53
Szépség Bróker
A kollagén és elasztikus rostok vízmegkötő képessége és mennyiségük is a 20. életévünk után évente egy százalékkal csökken. Majd néhány év alatt felfedezzük az első szarkalábakat, nevetőráncokat, amelyek napról-napra csak mélyülnek és szaporodnak. Aggodalomra azonban semmi okunk, hisz a ráncképződés folyamata lelassítható, megállítható, és még vissza is fordítható! Hogyan is? Mikor, mit, hova, mennyit, hányszor? A KlubEsten választ kaphatsz ezekre a kérdésekre, valamint nyerhetsz professzionális kozmetikumokat és ajakfeltöltést is!


Márciusi KlubEst - Harc a ráncok ellen 1.kép

2008. március 25-én (kedden) 19.00 órakorBudapesten a Menta Terasz emeleti klubtermében (II.ker. Margit krt. 14.)

Program:

I.

A kollagén felel bőrünk rugalmasságáért. Ám a kollagén vízmegkötő képessége csökken az évek során, emiatt bőrünk elveszti rugalmasságát, és ráncosodni kezd. Jellegzetesen mély, un. depressziós redő alakul ki az orr mellett, a szájzugok irányába. Az alsó és a felső ajkak körül finomabb, a szájnyílásra merőleges irányú ráncolat alakul ki. A mélyebb ráncok ellen hyaluronsavas feltöltés jelenthet látványos és tartós megoldást. Mégis milyen tartósat? Hová, mit érdemes kérnünk? Van-e olyan módszer és készítmény, amellyel természetes telt ajkak alakíthatóak ki?

Ránc- és ajakfeltöltésről részletesen- Restylane® termékek által nyújtott lehetőségek / Dr.László Zsolt plasztikai sebész

Felajánlott ajándék:

2 db RESTYLANE Lipp (ajakfeltöltő) amelyet Dr.László Zsolt plasztikai sebész ingyenesen tölt fel a szerencsés nyerteseknek (értékünk 120 000 Ft/db!)

A ráncfeltöltésről részletsen itt olvashat!
Márciusi KlubEst - Harc a ráncok ellen 2.kép

II.Professzionális újdonság az elektrokozmetikában a Regen TriPolar RF (Radio Frequency) technológia, amellyel látványos eredmények érhetőek el a bőrfiatalítás és celluliteltávolítás területén már az első kezelést követően is. A probléma gyökerét kezeli, nem csak a tüneteket. A TriPollar kezelések az ideális megoldást nyújtják a bõr megjelenésének javítására, az öregedés első és későbbi jeleire is.

Egy professzionális kozmetika által nyújtott arcfiatalító lehetőségek ma Budapesten

EssenceBeauty Szalon bemutatkozása / Dobozi Erika mesterkozmetikus


Márciusi KlubEst - Harc a ráncok ellen 3.kép

III.Gondolkoztál már azon, hogy hány másodperc alatt döntik el rólad az emberek, hogy szimpatikus vagy-e számukra, vagy nem? Tudod, hogy mi alapján döntik ezt el?

Hallottál már róla, hogy bizonyos alkalmakra milyen színeket illő viselni? (pl. állásinterjú, randi, stb.) Tudod, hogy milyen öltözékkel karcsúsíthatsz magadon, vagy milyen praktikával tünhetsz magasabbnak?

Te is keresgéled még a stílusodat, vagy épp unod már a régit?

Az öltözékünk fontossága a rólunk alkotott kép kialakulásakor - Petró Kata stylist

Márciusi KlubEst - Harc a ráncok ellen 4.kép

IV.Büfé busi

V.Ajándéksorsolás a belépőjegyek és a sorsjegyek alapján.

Belépőjegy: 2 000 Ft

Barátnős belépőjegy (=páros jegy): 3 000 Ft

A nyerési esélyeidet növelheted plusz sorsjegyet megvásárlásával. Sorsjegy ára: 1 000 Ft/ db

A hely korlátozott befogadóképessége miatt előzetes regisztráció javasolt itt!© 2010 szepsegbroker.hu | Márciusi KlubEst - Harc a ráncok ellen
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.


Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink