SZAKCIKKEK

Pellevé - A forradalmi rádiófrekvenciás bőrfeszesítő rendszer az eredeti arcvonások megtartásával

Teljes arcfiatalítás sebészi beavatkozás nélkül

2012. január 29. 22:05
Cikkünk szerzője Dr. Buda Bernadett
A Pellevé forradalmi megoldást kínál a bőr öregedési jeleinek visszafordítására sebészi kés, tű, idegen anyag beadása nélkül, az eredeti arcvonások megtartásával.


Pellevé - A forradalmi rádiófrekvenciás bőrfeszesítő rendszer az eredeti arcvonások megtartásával 1.kép

Arcfiatalítás technikája a XXI. századbanA korábbi generációktól eltérően a mai emberek nagyobb hangsúlyt fektetnek egészségük és szépségük megőrzésére. Külsőleg is szeretnének olyan fiatalnak látszani, amilyen fiatalnak érzik magukat. A bőr öregedésének korai jelei (szarkalábak, homlokráncok, száj körüli apró ráncok) már az aktív fiatalokon is megjelenhetnek, melyek a kor előrehaladtával fokozódnak. Sokan kíméletes, mellékhatás, és felépülési idő nélküli bőrfiatalító megoldást keresnek a vonzó külső megőrzése érdekében.
Az amerikai Ellman International vállalat igen gazdag múltra tekint vissza az orvosi innovációk területén. A cég fejleszette ki 1959-ben az első, rádiófrekvenciás technológián alapuló orvosi berendezést, fejlesztéseikkel azóta is a piacvezetők a rádiófrekvenciás műszerek piacán. Gépeiket világszerte számtalan orvosi területen (sebészet, plasztikai sebészet, fül-orr-gégészet, fogászat, stb.) alkalmazzák, kihasználva a rádiófrekvenciás műtéti eljárások által nyújtott előnyöket: minimál-invazivitás, gyors gyógyulási idő, kíméletes, vérzésmentes sebészi eljárások.

Teljes arc fiatalítása 3 PELLEVÉ kezeléssel - 180 nap utáni eredmény
Teljes arc fiatalítása 3 PELLEVÉ kezeléssel - 180 nap utáni eredmény
A rádiófrekvenciás technológia pozitívumai az esztétikai eljárásoknak is alapkövetelményei mind a páciensek, mind a felhasználó orvosok részéről. Ezen igény alapján történt meg a Pellevé orvosi rádiófrekvenciás bőrfeszesítő rendszer kifejlesztése. A Pellevé forradalmi megoldást kínál a bőr öregedési jeleinek visszafordítására sebészi kés, tű, idegen anyag beadása nélkül, az eredeti arcvonások megtartásával.

Szemkörnyék PELLEVÉ kezelése 30 nappal a 3. kezelés után
Szemkörnyék PELLEVÉ kezelése 30 nappal a 3. kezelés után
Az eljárás megfelel a legszigorúbb amerikai FDA (Food and Drug Administration - Amerikai Eljárásbiztonsági Hivatal) szabványoknak. Tudományos vizsgálatokon és bizonyítékokon alapulóan hatékony és biztonságos beavatkozásnak minősül.
A Pellevé rádiófrekvenciás készüléke által generált nagyfrekvenciájú hullámokat egy speciális kezelőfej segítségével vezetjük be a bőrbe. A kozmetikai felhasználású rádiófrekvenciás készülékekhez képest az orvosi Pellevé technológia kíméletes, de intenzív és kontrollált felmelegedést eredményez a bőr tónusa és a ráncok kialakulása szempontjából érintett legfontosabb rétegben, az irhában: a kontrollált felmelegedés a bőr tartóvázának rétegében a kollagén és elasztin rostok összehúzódását okozza, ez eredményezi a páciensek legnagyobb részénél már azonnal érzékelhető feszesítő hatást. A tartós hatás azáltal jön létre, hogy a kollagén rostok összehúzódása regenerációs folyamatokat indít be a bőrben: a szervezet újra kezdi termelni az összehúzódott tartóváz rostokat, így a bőr tónusa fokozódik, a felszíni ráncok kisimulnak. A kezelés tulajdonképpen teljesen fájdalmatlan, érzéstelenítést nem igényel, nincs gyógyulási idő, nem szükséges mellette semmilyen életvitelbeli korlátozás.
Pácienseink visszajelzései alapján a Pellevé olyan érzés, mint egy meleg arcmasszázs.

Teljes arc feszesítése PELLEVÉ eljárással: eredmény a 2. kezelés után 60 nappal
Teljes arc feszesítése PELLEVÉ eljárással: eredmény a 2. kezelés után 60 nappal

A Pellevé bőrfeszesítő hatásának eredményességeMár egy Pellevé kezelés is látványos lehet, optimális és tartós eredmény bőrtípustól, a ráncok mélységétől függően 3-4, egymást 2-6 hetes időközönként követő kezelési ciklustól várható. A kezelések között eltelt idő a kollagén rost felépülési ideje alapján határozódik meg. A regenerációs időn belül ismételt kezelés eredményesség fokozó hatású. A kezelési ciklus után még kb. 6 hónapig fokozatosan javuló hatás tapasztalható. A tartósság is bőrtípustól függ: a páciensek akár 12-36 hónapra is élvezhetik fokozottan feszes arcbőrüket.
A kezelés teljesen egyénre szabott lehet: kezelhetjük csak egy régió ráncait, vagy akár a teljes arcot is. A Pellevé különösen hatékonyan alkalmazható toka csinosítására, vagy a vékony nyakbőr tónusának fokozására.
A Pellevé kiváló választás azon hölgyek és urak számára, akik kíméletes, természetes, de orvosi bizonyítékokon alapulóan hatékony arcfeszesítései eljárást keresnek sebészi beavatkozás, vagy fájdalmak nélkül.

Győződjön meg a PELLEVÉ bőrfeszesítő eljárás eredményességéről:
saját KÉPGALÉRIÁM (Dr. Buda Bernadett/ Medios Orvosi Centrum) a hozzászólás utáni részben található!


ENGEDMÉNYES Szépség Kuponokat a bemutatkozó oldalamon találhat!


© 2010 szepsegbroker.hu | Pellevé - A forradalmi rádiófrekvenciás bőrfeszesítő rendszer az eredeti arcvonások megtartásával
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

1. Lekha   Február 03, 2012
NAgyon hatásosnak látszik, de kérdés?? Mennyi egy kezelés ára!
2. szja   Február 07, 2012
Rá kell klikkelni a fenti linkre és minden kiderül: ENEGEDMÉNYES Szépség Kuponok.... ;-)
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink