SZAKCIKKEK

Szépülj és karcsúsodj egy időben - Nyári komplex AKCIÓS kezelések a Skinethic by Hattyú Klinikán

Arcfiatalítás és alakformálás egy időben

2019. július 16. 15:41
Cikkünk szerzője Dr. Kriston Renáta
Nyáron nem csak az arcunkra, hanem az alakunkra is koncentrálunk - Egyedülálló komplex megoldások a Skinetich Klinikán.
Skinethic by Hattyú klinikán tökéletesen egyénre szabottan ötvözik a klasszikus orvoslás tapasztalatait és a legújabb orvos-esztétikai, műtétmentes technológiákat.


Szépülj és karcsúsodj egy időben - Nyári komplex AKCIÓS kezelések a Skinethic by Hattyú Klinikán 1.kép

Arcfiatalítás és alakformálás egy időben – a 2019-es nyárra 3 féle kombinált megoldással a Skinethic by Hattyú Klinika professzionális csapata1. CoolTech végleges zsírfagyasztás + QMS arckezeléssel egy időbenA nyári melegben mindenkinek jól esik egy frissítő, kényeztető, nyugtató arcmasszáz (QMS arckezelés), miközben testén egy igazán hűsítő, végleges zsírfagyasztást végzünk a CoolTech non-invazív csúcstechnologiás megoldással. A CoolTech cryolipolysis a legújabb műtétmentes zsírbontó eljárás, amely a kontrollált hűtési folyamat és vákuum alkalmazása révén valósítja meg egyedülállóan hatékonyan és biztonságos módon a diétával és mozgással nem ledolgozható, lokalizált zsírtöbblet végleges lebontását a környező szövetek védelme mellett.
Az alakformálás és a súlycsökkentés tekintetében a páciensek számára az a fontos, hogy olyan megoldásokat találjanak problémáikra, amelyek hatékonyak, egészségüket nem károsítják, biztonságosak, mindennapi tevékenységüket nem befolyásolják, utókezelést nem igényelnek. Mindezen feltételnek megfelel a CoolTech „zsírfagyasztásos” (cyrolipolysis) műtétmentes módszer.
Páciens vélemény: Nagy Adri klinikánkon szépül, tapasztalatairól így számol be:
,,A sportolás és az egészséges táplálkozás mellett a szülés után sajnos kialakultak olyan helyi zsírpárnák, amelyektől a legszigorúbb diéta mellett sem tudtam megszabadulni. A CoolTech zsírfagyasztó kezelésnek köszönhetően a módszer hatása centikben mérhető- a derekam 9 cm-el karcsúsodott egy alkalom után! Úgy gondolom, hogy megtaláltam a tökéletes megoldást a makacs zsírpárnáim ellen.”

AKCIÓS AJÁNLAT a CoolTech végleges zsírfagyasztás + QMS arckezelés komplex csomagra: 1 alkalom CoolTech végleges zsírfagyasztás + QMS arckezeléssel egy időben 115.000 Ft helyett most 85.000 Ft !
A csomagajánlatot igénybe vevő pácienseknek AJÁNDÉK TERMÉKkel kedveskedik a Skinethic by Hattyú Klinika.
Bejelentkezés ITT!

Szépülj és karcsúsodj egy időben - Nyári komplex AKCIÓS kezelések a Skinethic by Hattyú Klinikán 2.kép

2. ZO Red-Carpet arckezelés + Ultratone alakformálásSzépüljön ZO Red-Carpet arckezelésünkkel, miközben az Ultratone felkészítjük testét a bikiniszezonra

A hollywoodi sztárok kedvenc arcfiatalító Red-Carpet kezelés bőrtisztító effektusát a ZO® intenzív savas peelingjével egészíti ki a Skinethic by Hattyú. Az egyedi kombináció azonnali hatása látványos, ragyogó arcbőr, mely a legszebb állapotát a kezelést követően 24-48 órával éri el. Ezért is alkalmas nagy események, „vörös-szőnyeges” megjelenés előtti gyors és tartós bőrállapot javításra.
A Skinethic by Hattyú Klinika nyári akciójának keretén belül az arckezeléssel egy időben megtapasztalhatják az Ultratone kezelés jótékony hatását a bőrre az izomzatra és a zsírrétegre egyaránt.
az Ultratone testkezelő-rendszer technológiájának köszönhetően az izmok passzív izomtornájával feszesítheti testét – aktív mozgás nélkül!
Segítségével erősíthetjük, feszesebbé tehetjük izmainkat, felkészíthetjük intenzívebb természetes mozgásra, nagyobb terhelés elbírására is.
Ezek az izom-összehúzódások kifejezetten élénkítik mind a vérkeringést, mind a nyirokkeringést, egyben mérsékli a narancsbőr tüneteit, bőrfeszesítő és zsírbontó hatással is rendelkeznek.

ZO Red-Carpet arckezelés + Ultratone alakformálás csomag ajánlata:
ZO Red-Carpet kezelés + Ultratone kezelés/ 1 alkalom = A komplex kezelés ára 34.000 Forint
A komplex kezelés mellett egy ZO® Skin strandtáskával és egy 15 ml ZO® Skin 30 faktoros színezett fényvédővel AJÁNDÉKOZ meg a klinika (ajándék értéke: 15.000 Ft). Bejelentkezés TT!


Szépülj és karcsúsodj egy időben - Nyári komplex AKCIÓS kezelések a Skinethic by Hattyú Klinikán 3.kép

3. Csak az arcra koncentrálva: Venus Legacy bőrfeszesítés + HydraFacial mélytisztításUgye már Te is érezted, hogy fontos esemény előtt állsz, hogy jó lenne egy olyan beavatkozás, ami azonnali, természetes eredményt ad, nem igényel hosszú időt és mégis évekkel fiatalabbnak, kipihentebbnek látszik?
Éld át ezt a komplex élményt, amit a Skinethic by Hattyú Klinika egyedi megoldása nyújt a Venus Legacy és HydraFacial arckezelések kombinálásával.
Tapasztald meg, hogy milyen az, amikor műtétmentes bőrmegújító eljárások révén bőröd fellélegzik, megújul, üdén hidratálttá válik és védelmet kap. Az arcfiatalítást követően heteken keresztül élvezheted fiatalosan ragyogó bőrödet és az elismerő bókokat a társaságból!

A kombinált arcfiatalító ENGEDMÉNYES csomag tartalma:
1 alkalom Venus Legacy arckezelés Hydrafacial arckezeléssel kombinálva most 40.000 Forint (60.000 Ft helyett).

Nyári akciók keretén belül a Skinethic by Hattyú Klinika pácienseinek egy neszesszerrel, és a QMS termékcsalád arcmaszkjával kedveskedik, hogy otthon is kényeztető élményben legyen részed (ajándékcsomag értéke: 6.000 Ft).
Bejelentkezés ITT
!

© 2010 szepsegbroker.hu | Szépülj és karcsúsodj egy időben - Nyári komplex AKCIÓS kezelések a Skinethic by Hattyú Klinikán
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink