BEAVATKOZÁSOK

Pigmentfoltok eltüntetése

Az időskori pigmentfoltok, solaris lentigok (napfény okozta foltok), szeplők, hyperpigmentációk, tejeskávé foltok megszüntetése lézeres kezelésekkel BBL


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 3 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Engedményes ajánlataink

Az engedményes kuponok INGYENESEN letölthetők, majd előzetes időpontkérés után igénybe vehetők!

  1. Dr. Kriston Renáta • bőrgyógyász-kozmetológus, esztétikai bőrgyógyász specialista
    Kedvezmény: Az első kezelés alkalmával AJÁNDÉK professzionális FS arcápoló krém (ajándék/kupon értéke: 13.000 Ft) FEBRUÁR 28-ig letöltött kuponnal!
  2. Dr. Kolat Zsuzsanna • bőrgyógyász kozmetológus, lézerspecialista
    Kedvezmény: INGYENES video-dermatoszkópos anyajegyvizsgálat MÁRCIUS 15-ig! Kupon értéke: 15 000 Ft

Időskori pigmentfoltok eltüntetése Alexandrit lézerrel
Időskori pigmentfoltok eltüntetése Alexandrit lézerrel
Az időskori pigmentfoltok, solaris lentigok (napfény okozta foltok), szeplők, hyperpigmentációk, Cafe’ au lait (tejeskávé) foltok, bizonyos veleszületett pigment-rendellenességek leginkább az arc, a mellkas, a váll és a hát területén fordulnak elő

Dekoltázson lévő pigmentfoltok BBL fényterápiás kezelése
Dekoltázson lévő pigmentfoltok BBL fényterápiás kezelése
A világ legnagyobb teljesítményű pulzáló fényű készüléke, a BBL lehetővé teszi az időskori pigmentfoltok, hyperpigmentációk, Cafe’ au lait (tejeskávé) foltok és bizonyos veleszületett pigment-rendellenességek eredményes kezelését.
A BBL 515 nm-es, széles spektrumú fénye, azaz a fototermális energiája célzottan eliminálja a felesleges melanint, mely a bőr pigment hibáiban halmozódik fel. A BBL az első olyan készülék, mely valóban biztonságosan alkalmazható a pigmentfoltok eltüntetésére, ugyanis a kezelt bőrterület hőmérséklete folyamatos kontroll alatt tartható.

Pigmentfoltok/szeplők kezelés előtt és után
Pigmentfoltok/szeplők kezelés előtt és után

A nyári időszakban is alkalmazható BBL beavatkozást a páciens egyedi bőrsajátosságainak, illetve az elérendő terápiás célnak megfelelően alakítja ki a kezelőorvos. Általában 2-5 kezelés, 2-4 hetes időközönként meghozza a kívánt eredményt, de akár egyetlen kezelés is elegendő lehet.
Hyperpigmentál dekoltázs BBL kezelés előtt- és után
Hyperpigmentál dekoltázs BBL kezelés előtt- és után
A kezelés előnye a kisebb diszkomfort érzés a kezelés közben és utána, valamint a gyorsabb regeneráció, így nem jár a munkából való kiszakadással, akár ebédidőben is elvégezhető. Ez a megoldás fájdalommentes, és biztonságosabb, mint a hagyományos bőrmegújító lézeres eljárások, így olyan érzékeny területeken is kellemetlenség nélkül alkalmazható, mint az arc, nyak, dekoltázs és a kézfej is. A legjobb eredmény eléréséhez általában több kezelésre van szükség.


Időtartam:A különböző pigmentfoltokra különböző lfényterápiás eszközöket alkalmazva eltérő lehet egy-egy kezelés időtartama, de általában 20-40 percet vesz igénybe és több kezelésből is áll a teljes kúra.
Mellékhatás, szövődmény:A különböző fényterápiás kezeléseknek eltérően-lásd az egyedi leírásokat!
Ellenjavallat, kockázat:A beavatkozás nem végezhető el aktív bőrgyulladás; vagy baktérium, vírus, esetleg gomba okozta bőrfertőzés; terhesség; fényérzékenyítő gyógyszerek szedése; illetve túl barna bőr esetén. Ugyanakkor a szoptatás időszaka nem kizáró ok!
Gyógyulás:Az alkalmazott lézeres kezelésektől függően eltérő óráig, illetve napig tarthat a teljes gyógyulás. Fontos a kezelőorvos tanácsainak betartása, a kapott bőrápoló krémek hasnálata. Ez minimálisra csökkenti a bőriirítációt, és biztosítja a gyors gyógyulást. A friss bőr azonban igen érzékeny lesz a napfényre, ezért a teljes gyógyulás eléséréig a napfény kerülendő, majd ezt követő nyáron a napvédelemre különösebben ügyelnie kell (napozás alkalmával 2 óránként 20-30 SPF, ill. magas UVA védelemmel ellátott napkrém javasolt!)
Eredmény:Minimális észlelhető, vagy teljes mértékben eltült pigmenfoltok. A bőr felszíne egynemű, fiatalosan ragyogóvá válik.
Érzéstelenítés:Az eltérő lézeres kezelésnél más-más módszerrel.


© 2010 szepsegbroker.hu | Pigmentfoltok eltüntetése
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink