IMPRESSZUM

A SzépségBróker.hu oldalain megjelenő teljes tartalom a Dr. Szabó Judit Anna egyéni vállalkozó szellemi tulajdonát képezik.

A honlapon megjelenő közlemények, fotók, hang- és videó anyagok a SzépségBróker.hu adatbázisának részei, ezért a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) pontja és 84/A §-a alapján törvényi védelem alá tartoznak. Tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában Dr. Szabó Judit Anna tulajdonos, főszerkesztő engedélye nélkül bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni - a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével.

Amennyiben a SzépségBróker portálon megjelenő közleményeket, cikkeket, fotókat, hang- és videó anyagokat Dr. Szabó Judit Anna, mint tulajdonos tudomása nélkül használja fel részben vagy egészben bármilyen médiumban (internetes oldal, újság, magazin, könyv, rádió, televízió, stb.), úgy a jogtalan felhasználás időtartamára a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 1 § (2) p) és 94.§ (1) pontja alapján a tulajdonosnak jogában áll a mindenkori médiaajánlatban szereplő legmagasabb megjelenítési árat alkalmazni.

A honlapon található orvos-szakmai információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakorvosi konzultációt! A közlemények önmagukban nem alkalmasak saját diagnózis felállítására vagy öngyógyításra!


Alapító főszerkesztő: Dr. Szabó Judit Anna
Elérhetőség: 06 30 985 6602
Levél a szerkesztőnek: szabo.judit@szepsegbroker.hu
Szakmai támogatók: Magyar Plasztikai helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság ( MPHEST )

Webdesign és fejlesztés:     Webylon Kft.
webylon.hu


keresés beállítása
Szakemberkereső...
Szépségkupon...
Szépség tippek...
Kérdezd a Szépség Brókert!
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink