OSZTER ALEXANDRA A WELLMED STUDIO TÖRZSVENDÉGE

Oszter Alexandra népszerű színművész és festőművészt a Wellmed Studio vendége hosszú évek óta. A kérdésekre adott válaszokból kiderül miért ragaszkodik a Wellmedhez és hogyan ápolja szépségét, és óvja egészségét.

Miért a Wellmed Studiot választottad?

Már régóta igénybe veszem a Wellmed szolgáltatásait és mondhatom hogy maximálisan meg vagyok elégedve, akár arc vagy testkezelésről is legyen szó. Sokat jártam relaxációs kezelésekre is, Isteniek!!

Mi alapján választottátok ki a számodra megfelelő kezeléseket?
Pontos felmérést végeznek, diagnosztika után kezdődik minden kezelés, aszerint mire van szüksége a szervezetemnek.

Melyek ezek a kezelések?
Meridián kezelések melyek ismét egyensúlyba hozzák a (fáradt) testet. Gépi alakformáló (Velashape) kezelés, valamint preventív, öregedést késleltető arckezelések, masszázs. Tehát minden a szépséget és az egészséget támogatja.

Mióta jársz a kezelésekre és érzel e már valamilyen változást?

A szülés után a Slim Concept fogyasztó kezeléseket vettem igénybe, mert ezt már régebben is próbáltam és nagyon sikeres volt. Azért tartom ezt a programot célravezetőnek mert egyrészt kívülről egy modern technológiával a zsírsejteket és a bőrt célozza meg, másrészt van egy belsőleg ható kezelési része, ami az egyensúlyi folyamatokat állítja vissza a szervezetben, ez komplexen nagyon hatásos! A meridián kezelések által pedig a napjaim is könnyebbek, mellesleg fogyok is ;-)

Milyen eszközöket alkalmazol a stúdión kívül hogy elérd a célod?
Déli 12H-ig eszem csak szénhidrátot, utána zöldséget fehérjét fogyasztok. Emellett ha tehetem elmegyek futni.

Kiknek tudnád ajánlani a Wellmed Studiot és miért?
Gyakorlatilag 20 évestől 80-ig mindenkinek ajánlhatom. A testet egyensúlyba hozni, a bőrt rugalmassá tenni, foltokat eltüntetni, vagy akár jelentős mennyiségű feleslegtől megszabadulni, mindenkinek jót tesz. Kinek mire van szüksége.


Oszter Alexandra a Wellmed Studio gyakori vendége- No de miért is? 1.kep Oszter Alexandra a Wellmed Studio gyakori vendége- No de miért is? 2.kep

Hozzászólások: 2, szólj hozzá te is...
keresés beállítása
Szakemberkereső...
Szépségkupon...
Szépség tippek...
Kérdezd a Szépség Brókert!
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink