MEDIAAJÁNLAT

KoncepcióA SzépségBróker.hu weboldal azzal a céllal született, hogy a szépülni, fiatalodni vágyó nők és férfiak számára részletes szakmai felvilágosítást adjon a legújabb és legnépszerűbb esztétikai megoldásokról. Hangulata baráti, de tartalma szakemberek (orvos, gyógyszerész) által kontrollált.

Az oldal egyediségét jellemzi, hogy látogatói kizárólag e téma köré csoportosulnak, tehát valós és tisztított célcsoporttal rendelkezik, ellentétben más, általános női témákat (divat, főzés, család, lélek, kert, stb.) is feldolgozó női oldalak szélesebb, de nem téma-specifikus olvasótáborától. Így a laikus nem egy - a sokszor megtévesztő - rövid reklámhirdetés alapján, vagy egy céglistából, a specialitások ismerete nélkül, un. "vakon" választhatják ki a számukra megfelelő szakembert, hanem azok részletes szakmai önéletrajzuk ismeretében, magabiztosabban dönthetnek.

A Fórum és Blog rovata segítséget nyújt abban, hogy a külsejükkel elégedetlen internetezők egymás között megoszthassák tapasztalataikat az egyes szépség-kezelések, plasztikai műtétek kapcsán, támogatva ezzel egymást a legmegfelelőbb kezelés és szakember kiválasztásában.

A Képgaléria látványosan demonstrálja az egyes műtétek, beavatkozások lehetséges eredményességét, amely a legmeggyőzőbb "internetes" érv egy-egy kezelési eljárás, illetve szakember kiválasztása során.

A TOP listák lehetőséget adnak arra, hogy azok a szakemberek és esztétikai kezelések kerüljenek az új látogatók fókuszába, akiknek, illetve amelyeknek az aloldalát a legtöbben nézték meg előzetesen=NÉPSZERŰBBEK lesznek a célcsoport számára – a lista folyamatosan frissül a látogatottsági adatok alapján -.

A különböző témakörök rovatai átláthatóvá teszik az egyes esztétikai kezeléscsoportokat, egyszerűbb és sikeresebb keresési lehetőségeket teremtve ezzel a látogatók számára.

A Nyereményjáték lehetőséget nyújt az esztétikai termékek, szolgáltatások gyors bevezetésére.

Az elektronikus Szépség Kupon-rendszer segítségével extra költség nélkül emelheti ki az ÚJ, vagy a EGYEDI kezeléseit közvetlenül a KONKURENCIA MELLETT, valamint lehetőséget nyújt a kulcsügyfél kezelésre és statisztikai adatok gyűjtésére is – amennyiben szakemberként v. szakemberekkel képviselteti cégét a SzépségBróker.hu weboldalán -.

A különböző témaköröket feldolgozó Hírlevél-rendszer célcsoport-specifikus kommunikációt biztosít.

Célcsoport  • 25-60 év között
  • egzisztenciával rendelkező, fizetőképes közép- és felsőréteg (A; B kategória)
  • nők (90%) és férfiak (10%)
  • tanult, vállalkozó kedvű, tudatos, véleményt formáló
  • városi lakosok (95%)
  • márkahűség (70%)
  • magas minőségi igény
  • rendszeresen internetezők


Partnerei a szépségipar szereplői (szakemberek, szakszolgáltatók)Plasztikai sebészek, bőrgyógyász-kozmetológusok, fogorvosok, kozmetikusok, fodrászok, ill. bármely esztétikai beavatkozást, szolgáltatást nyújtó klinikák, rendelők, kozmetikai szalonok, valamint kozmetikai terméket forgalmazó cégek.

A weboldal látogatottsága, népszerűségeAz oldal népszerűségét azoknak a szépülni, fiatalodni vágyó látogatóknak köszönheti, akik egy-egy konkrét szépség-kulcsszó esetén találnak rá a www.szepsegbroker.hu oldalaira. A célcsoport-specifikus látogatottsági adatokat bizonyítja, hogy a következő kulcsszavak esetén a Google organikus oszlopának (nem az Adwords hirdetéseknél!) első soraiban (1-5) szerepel a www.szepsegbroker.hu oldala:

arcfiatalítás - lézeres arcfiatalítás - dermaroller - májfoltok - akné kezelése - napkrém - mellfeszesítés - tokaformálás - dekoltázsfiatalítás - fotorejuvenáció - IPL kezelés - Tripollar - ELOS - Vitalézer - Erbium Yag lézer - pigmentfoltok- kémiai bőrfiatalítás - kémiai hámlasztás- kézfej fiatalítás - rosacea kezelése - tartós szőrtelenítés - szőrtelenítő eljárások - intim epiláció - visszéreltávolítás - seprűvénák eltávolítása - visszér eltávolítása - alakformálás műtét nélkül - alakformálás ultrashape-pel - cellulit / cellulitisz - szemhéjplasztika - fülkorrekció - vádlinagyobbítás - PAL zsírleszívás - fenékplasztika - ajakfeltöltés - ráncfeltöltés - mellnagyobbítás - asszimetrikus mell korrekciója - mellbimbóplasztika - férfi mellkisebbítés - mellfelvarrás - női plasztikai sebész - plasztikai műtétek - plasztikai műtétek ára (árai) - orrplasztika - felkarplasztika - arcfeszesítés - arclifting - botox-kezelés - hajátültetés mikrograftokkal


Ha szeretné, hogy a fentebb említett kulcsszavak esetén az Ön esztétikai tevékenységéről, termékéről is értesüljön az internetező, akkor érdemes a SzépségBróker weboldalán megjelennie.

Hirdetési lehetőségekMédiaajánlatunk Hirdetők Számára
Médiaajánlatunk Szakemberek Számára

EGYÉB megjelenések:  • Rendezvényszervezés / termékbemutató szervezése - megbeszélés alapján
  • SZB klubestéjén szakmai bemutatkozás / előadás+szóróanyag - megbeszélés alapján


KÉRJEN ENGEDMÉNYES AJÁNLATOT!
Tisztelettel:
Dr. Szabó Judit Anna
Gyógyszerész
Szépség Bróker

Mobil: 06 30 985 6602
Email: szabo.judit@szepsegbroker.hu


keresés beállítása
Szakemberkereső...
Szépségkupon...
Szépség tippek...
Kérdezd a Szépség Brókert!
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink