SZÉPSÉG BRÓKER FÓRUM

MellplasztikaMELLKISEBBÍTÉSTŐL VALÓ FÉLELEM



Fórum használatához új látogatóknak regisztráció, régieknek belépés szükséges.
Hozzászólás előtt olvasd el fórum szabályzatunkat!



Nyitó hozzászólás


Melinda01 2009.08.06 08:55:48
SZIASZTOK,2 GYERMEKES ANYUKAKÉNT SEGÍTSÉGET SZERETNÉK KÉRNI TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ, EZÁLTAL A MŰTÉTEN IS MÁR ÁTESETT ÉS FELÉPÜLT EMBERKÉKTŐL.MELLKISEBBÍTŐ ÉS EGYBEN MELLFELVARRÓ MŰTÉTEN GONDOLKOZOM, DE NAGYON FÉLEK A FÁJDALOMTÓL, A GYÓGYULÁSTÓL HOSSZADALMÁTÓL, NEM TUDOM HOGY MERRE INDULJAK, MILYEN ÖSSZEGRE SZÁMÍTHATOK, STB. MINDEN FONTOS INFÓBÓL SZÍVESEN CSEMEGÉZNÉK, ELŐRE IS KÖSZÖNÖM NEKTEK..........SZERINTETEK VAN MÉG BÁRMILYEN TÁMOGATÁS AZ ILYEN FAJTA MŰTÉTEKRE, VAGY TELJESEN MEGSZŰNTETTÉK????
be kell jelentkezned hogy hozzászólhass


Hozzászólások


szja 2009.08.07 11:45     #1
Sajnos a TB (OEP) támogatások köre nagyon leszűkült 2007. októbere óta, csak az extrém elváltozások, fejlődési rendellenességek, illetve előző műtétek, vagy betegségek következtében kialakult elváltozások korrekcióját (plasztikáját) fizeti a társadalombiztosítás.
Ez a mellkissebbítésnél konkrétan azt jelenti, hogy csak abban az esetben kérvényezheted a plasztikai műtét támogatásodat, ha a testtömeged 0,5%-ával nagyobb mennyiségű mirigyállományt kellene eltávolítani mellenként, de testtömeg indexed (BMI) nem lenne magasabb, mint 25. Ezt azt jelenti, hogy ha Te pl. egy 35 éves, 170 cm magas , 70 kg testsúlyú hölgy vagy és melleidből egyenként 350g-nál többet kellene eltávolítani a normál méretek eléréséhez, csak ebben az esetben kerülnél fel a várakozó listára. S ehhez jönnek még egyéb kritériuomok, amikről csak a személyes vizsgálat után tud téjákoztatni az orvos. Érdemes felkeresned egy állami intézmény plasztikai sebészetét, ahol ingyenesen megvizsgálnak és az adott korház árairól tájékoztatnak (kb. 280- 330 E Ft, amit egy csekken a kórház címére kell befiztened a műtét előtt). Magánklinikán természetesen drágább, kb. 350-550 E Ft.

Melinda01 2009.10.09 08:43     #2
Nagyon köszönöm az infókat, eldöntöttem, hogy marad a magán orvos, tulajdonképpen már meg is van, hogy pontosan ki és hogy mikor, de már egyszer eltoltuk az időpontot, mert iszonyatosan félek, segítsetek kérlek, ha van valaki akinek egy pontosan ilyen mell kisebbítő és egyben felvarró műtéte volt a közelmúltban, szívesen meghallgatnám a tapasztalatát, és minden percet a műtétből való felébredés után, és még azon gondolkodom hogy egy 5-8 kg-ot is le kéne fogyni gyorsba, de már annyi mindent kipróbáltam, de egyszerűen nem tudom miért, de nem akar lemenni. Most eldöntöttem, hogy elmennék heti 2-szer tornázni, de sokszor a hátfájásaim miatt le kell mondanom.Szóval nem egyszerű, a következő időpontom okt. 27. tehát szorít az idő, várom a segítségeteket,támogatásotokat, előre is köszönöm szépen

krisztina75 2009.10.16 11:09     #3
Szia!
Az én időpontom október 22. Szent Imre Kórházban fogják elvégezni ezt a műtétet! Az én nadrágom is tele van, főleg azért mert magas vérnyomású vagyok és állítólag olyan lett most a vérem, mintha vérhigítót szednék! Hétfőn meg kell ismételtetnem a vérvételt!
Ahogy várakoztam a kórházban, nagyon sok jót hallottam azoktól akik már túlestek ezen a műtéten. Elégedettek voltak és vidámak! Az én kilóim sem éppen a normál kategóriát verik, de bevállalom. A kilóiddal nem küzdj most már!!!
Azt mondták, hogy elég nagy vérveszteséggel jár és hányinger lehet utána! Nem hiszem hogy gond lenne,,,,,,,
Azt tudom ígérni, hogy 23-án hazaengednek és ha leszek olyan állapotban, akkor leírom az élményeket!

krisztina75 2009.10.23 19:19     #4
Szia!
Megtörtént a műtét! Nagyon jól sikerült, minden rendben volt és azt hiszem hogy egy csepp füllentés sincs abban, hogy nagyon kicsit fáj. Akkor húzódik egy picit amikor fel akarsz kelni az ágyból, de szerintem megnyugodhatsz! Az én műtétem 100 % TB támogatással ment!

Melinda01 2009.11.19 11:38     #5
Szia Kriszti, sajnálom de időhiány miatt most olvastam a hozzászólásaidat, fel is csillant a szemem hogy már túl is vagy a műtéten, remélem a mai napig is minden rendben van, és szeretnék gratulálni, bár nem ismerlek, de úgy érzem, hogy nagyon erős nő vagy, kérlek jelentkezz ha nem zavar írjál le minden apró fontos dolgot, ami a műtétethez kapcsolódik, én egy költözés miatt eltoltam az időpontomat, de 100 % hogy ez az utolsó időpont módosításom, mert valóban nagyon szeretném, és most amúgy is felbátorodtam, ahogy olvasgatom a te leveleidet, ha publikus írd meg kérlek. -téged ki műtött.,? -hogy sikerült tb. alapon?-mennyi ideig tart a műtét? na meg az a cső?!! , ami lóg belőle utána, nagyon fáj, vagy nem Úristen rosszul vagyok? mindenre kiváncsi vagyok, puszi

Melinda01 2010.04.15 13:53     #6
Sziasztok!
Segítségeteket kérném orvos keresésben, elhatároztam, hogy összel túl szeretnék lenni a mellkisebbítő műtéten, összeszedem minden erőmet, szerintetek melyik orvost válasszam, olyan sok plasztikai sebész van, ráadásul ahol egyszer voltam konzultáción azt a női orvost most nem találom az oldalon, köszönöm szépen a segítségeteket.

krisztaszi 2010.09.05 20:16     #7
Sziasztok,plasztikai sebeszt keresek, mellkisebbitesrol volna szo.
Orommel vennem a segitsegeteket ha tudnatok ajalani jot.:)

40felett 2010.11.19 18:05     #8
Sziasztok!

Melinda01: hogy állsz a műtéttel?
Engem hétfőn (nov.15-én) műtöttek a Honvéd Kórházban. OEP által támogatott volt a műtét. A kórház részére nem kellett csekken befizetni semmit.
Én nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Azt is elmondhatom, hogy NEM fáj, még
mindig nem fáj, így 4 nap után sem.
Azt gondolom, hogy egy nagyon felkészült orvos csoport dolgozik a Honvéd Kórház plasztikai sebészetén. Én maximálisan meg vagyok elégedve az eredménnyel, pedig amennyit tőlem levettek nem kis súly volt (egyik oldal 1400 gr, másik oldal 1450 gr)
Én mindenkinek, - aki ilyen helyzetbe kerül - csak ajánlani tudom, hogy NE várjon, s bártan keresse fel a Honvéd Kórházat!!
Hihetetlen megkönnyebbülés!!!!
Bátorság!!!!

menyus0624 2010.12.16 18:48     #9
keresem a hölgyet akit mütöttek a honvédm kórházban nemrégiben irjon a z e mail cimemre menyus0624@freemail.hu

Benedek965 2011.02.14 09:18     #10
40felett felhasználónévvel rendelkező hölgyet kérem, írjon a e-mail címemre: karakai eszter@gmail.com, mellkisebbítő műtéttel kapcsolatban szeretném a segítségét kérni, nagyon fontos lenne, Nekem is sok gondot okoz a nagy mellem!

Kérlek, jelentkezz!

1  2 
Új hozzászólás


keresés beállítása
Szakemberkereső...
Szépségkupon...
Szépség tippek...
Kérdezd a Szépség Brókert!
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink