SZAKEMBER
Önéletrajz  •  Képgaléria  •  Engedményes ajánlatok  •  Elérhetőség
Dr. Fekete Ferenc / MR. CLINIC Férfiklinika, Potenciaklinika

Dr. Fekete Ferenc / MR. CLINIC Férfiklinika, Potenciaklinika

Urológus
MR. CLINIC Férfiklinika

Cím:Budapest II. ker., II. ker. Kapás u. 26. 1. em. 3.
Telefon:06 30 311 3045 (8.00-19.00 között), 213 77 37 (rendelési időben)
Nyitvatartás:kedden és csütörtökön 9-12 -ig és 16-19 -ig /előzetetes egyeztetés alapján/

Munkahelyek, szakmai gyakorlat


Az egyetem elvégzését követően, 1982-1993 között az Orvostovábbképző Egyetem urológiai klinikáján dolgozott tanársegédként, 1987-ben szakvizsgázott urológiából.
1993-ban főállású magánorvosként folytatta tevékenységét.

Vendégoperatőrként az utóbbi években az Uzsoki, a Szent János, BM Kórház és a Központi Honvéd kórházakban, valamint Pápán, Szentesen, Szolnokon, Sopronban, Miskolcon, Baján, Debrecenben, Gyulán és Szombathelyen végzett speciális műtéteket.
2000-óta a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikájának, 2006-óta az Istenhegyi Magánklinika egynapos sebészeti részlegének munkatársa.

1995-ben jelent meg \"Impotencia \" cimü könyve, 1999-ben \"Erekciós Zavarok \" c.könyve a Springer kiadónál .Társszerzője az \"Esztétikai Plasztikai Sebészet\" és a \"Tabularium Urologiae\'\' valamint az \"Urológia mindenkinek\'\', ” A Prosztata betegségei “ c. könyveknek.
Tagja az Európai és a Magyar Urológus Társaságnak, a Magyar Szexológusok Társaságának, a Magánbőrgyógyászok Egyesületének és a Magyar STD, valamint az European Society for Sexual Medicine társaságoknak.
Jelenleg az European Society for Sexual Medicine képzési programjában vesz részt.

A Mr. Clinic rendelő egyike az első hazai magánrendelőknek.
1992-ben kezdte meg működését.

Az Mr. Clinic nem klinika, hanem magánrendelő, műtéteket az Istenhegyi úti telephelyünkön végzünk, OEP támogatással is.Bemutatkozás


A klinikán eltöltött több, mint tíz év során elsajátítottam a rutin urológiai nyílt és endoszkópos műtéti módszereket, jártasságot szereztem az urológiai ultrahang-vizsgálat és a lökéshullám kőzúzás terén is. A nyolcvanas évek közepétől, hazánkban az elsők között kezdtem el foglalkozni a lézer urológiai alkalmazásával, majd szakmai érdeklõdésem a férfiak szervi eredetű szexuális problémáinak az irányába fordult. A klinikán 1989-ben organikus szexuális problémákkal foglalkozó ambulanciát hoztam létre és bevezettem az impotencia kezelésére szolgáló érműtéteket, valamint a szilikon implantátumok alkalmazását. 1989-ben miniszteri dícséretet kaptam klinikai munkámért. 1993-ban potenciazavarokkal foglalkozó nemzetközi kongresszust szerveztem Cipruson, ahol több mint 40 hazai és külföldi résztevõ volt jelen. Az Orvostovábbképző Egyetemen 1993-ig dolgoztam egyetemi tanársegédként.
1993-ban saját magánrendelőt alakítottam ki és főállású magánorvosként folytattam tevékenységemet. Műtéti beavatkozásokat előbb egy éven át a Szent János Kórház urológiai osztályán, majd 1994-2000-ig a BM Kórház urológiáján végeztem.

Az organikus impotencia területén hazánkban elsőként végeztem nyomásméréseket a hímvessző keringésének vizsgálatára és jelenleg összesen ketten végezzük folyadékos implantátumok beültetését Magyarországon az impotencia kezelésére.Fő elveim:
- diszkréció, adtok bizalmas kezelése

A különlegesen intim problémákra tekintettel a diszkrécióra fokozottan ügyelek. A pácienseim vizsgálata és a megbeszélés természetesen négyszemközt zajlanak.
Csak a kezeléshez szükséges adatokat rögzítem, azokhoz kizárólag orvos férhet hozzá, az adatokat szigorúan bizalmasan kezelem.

- gyors előjegyzés, rövid várakozás

A telefonon jelentkező visszatérő pácienseimet akár még aznap, újakat egy héten belül fogadom. A betegek fogadása a megbeszélt időben, de legfeljebb rövid várakozással /előző beteg vizsgálatának elhúzódása esetén/ történik.

- csak a szükséges vizsgálatok gyors elvégzésére törekszem

Mivel már én is voltam beteg, így tisztában vagyok vele, hogy az emberek nem bonyolult vizsgálatok elvégzésére, hanem a problémáik mielőbbi megoldásáért fordulnak az orvoshoz. Csak a feltétlenül szükséges vizsgálatokat, kezeléseket javasolom. Törekszem arra, hogy ezeket már az első vizit során elvégezzem és lehetőleg azonnal megkezdjem a kezelést.


Végzettség:Semmelweis Egyetemen/ egyetemi évei alatt kétszer nyert első helyezést sebészet tanulmányi versenyen ., 1982
Nyelvtudás:angol, német
Szakvizsgák:1987 urológia
Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.Kapcsolódó linkekkeresés beállítása
Top szakembereink
 1. Dr. Kolat Zsuzsanna
  bőrgyógyász kozmetológus, lézerspecialista
 2. Dr. László Zsolt / Széptest Klinika
  Plasztikai sebész
 3. Dr. Kriston Renáta
  bőrgyógyász-kozmetológus, esztétikai bőrgyógyász és anti-aging specialista
 4. Moncz Henriette WELLMED Beauty & Medical Spa
  WELLMED Beauty & Medical Spa alapító tagja és vezető kozmetikusa
 5. Dr. Balogh György/ Fehérhajó Revital Orvosi és Esztétikai Center
  Bőrgyógyász kozmetológus és lézerspecialista
 6. Dr. Gill Endre
  Plasztikai sebész

A TOP lista sorrendje a látogatottsági adatok alapján folyamatosan frissül.

Szakemberkereső...
Szépségkupon...
Szépség tippek...
Kérdezd a Szépség Brókert!
Iratkozz fel hírlevelünkre!


Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink