BEAVATKOZÁSOK

Pénisznövelés

Péniszhosszabbítás, péniszvastagítás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Pénisznövelés 1.kep
A pénisz méretével való elégedetlenség nagyon gyakori jelenség. Elég egy apró megjegyzés a partner, a barátok vagy az edzőtársak részéről és a férfiember egy életre bizonytalan lesz a péniszméretét illetően. Sokat ront az önértékelésen, ha pornófilmek válogatott férficsapatát vesszük mércének, hisz oda csak az átlag feletti péniszméretű férfiakat válogatják be.

Gyakori az is, hogy a partnernő kielégülési képtelensége miatt- mert nem tud ellazulni, pl. fél a terhességtől, stb.- a férfi magában, vagyis pénisze méretében keresi a hibát. Arra pedig a legkevesebben gondolnak, hogy ha nem megfelelő a közösülési pozíció/szög, az szintén okozhat kudarcos aktust. Amennyiben ezeket a problémákat nem merik átbeszélni és közösen megoldani a párok, addig a férfi lélek egyből a hímvesszőjének méretét kezdi hibáztatni.

Pedig számos pártatlan vizsgálat bebizonyította, hogy az ÁTLAGOS PÉNISZMÉRET 13-15 cm-között van merevedéskor. Ennek ellenére minden második férfi nagyobbat szeretne.
Bármennyire is logikusnak tűnik, ha a fület meg lehet nyújtani nehéz súlyokkal, akkor a péniszt is, vagy ha izmok megnőnek a hormon-készítményektől, akkor a hímvesszőt is meg lehet növelni a megfelelő „hormon-koktéllal”.

A tény azonban az, hogy az orvostudomány jelenlegi állása szerint még nem áll rendelkezésünkre olyan módszer, amely teljesen veszélytelen és tökéletes eredménnyel növelné a pénisz magasságát vagy hosszát.

PéniszvastagításIgaz, péniszvastagítás létezik, amelyet plasztikai sebészek végeznek saját zsír vagy hyaluronsav beinjektálást, de ez a megoldás sem rizikómentes.
/Sajnos, a börtönviseltektől hallani, hogy péniszvastagodást lehet elérni vazelin befecskendelésével is. FIGYELEM, ezt a módszert ne is vegye fontolóra, mert ez a legtöbb esetben olyan komoly szövődményekkel jár együtt, mint pl. péniszelhalás! /


Pénisznyújtás


Pénisznyújtással csak sérülést vagy betegség okozta hegesedést lehet kis mértékben korrigálni, azt is csak több hónapos kezeléssel. Ezt a technikát elsősorban a heges görbülések részleges egyenesítésénél alkalmazzuk.

Hova fordulhat pénisz-problémáival?Mindez természetesen nem azt jelenti, hogy ha Önnek problémája van péniszének alakjával, méretével, működésével (pl. fitymaszűkület, potenciazavar, korai magömlés, stb.) lenne problémája, akkor ne forduljon orvoshoz. Sőt, inkább keressen fel erre a problémakörre specializálódott urológus szakorvost! A konzultáció során diszkrét körülmények között bátran elmondhatja péniszével kapcsolatos aggodalmait. A szakorvos ugyanis könnyen kiderítheti a valós problémáját, majd felajánlja a legoptimálisabb kezelési megoldást az Ön számára.
Ilyen jellegű problémáit ne próbálja önmaga megoldani valami szerkezettel vagy csodaszerrel, mert súlyosan veszélyeztetheti vele nemi szervét és egészségét!
© 2010 szepsegbroker.hu | Pénisznövelés
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink