BEAVATKOZÁSOK

Fitymaszűkület megszüntetése

A fityma egy részének eltávolítása


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Fitymaszűkület megszüntetése 1.kep
A fitymaszűkület csak műtéttel kezelhető, amely során a fityma egy része, a szűk, sokszor heges rész eltávolításra kerül.
Tágítás nem segít, mert visszaszűkül, bemetszés nem jó mert csúnya lesz/ heg a fityma hátoldalán / , újra beszűkülhet valamint nem javul a gyulladásra, daganatra való hajlam sem utána.
A fitymaszűkületet sokszor hegesedés, bőrbetegség okozza. Ez az elváltozás csak a hegesedett rész eltávolításával gyógyítható meg.

Ha csak maga a szűk rész kerül eltávolításra, akkor is a megrövidül a fityma
és nem fogja fedni a makkot-ezzel.
Mindez nem jelenti azt, hogy az egész makk „kopasz” lesz. Nyugalomban mikor a pénisz összehúzódik- a fityma a makkra ráérhet a gyógyulás után. Ebben egyéni igényeket figyelembe lehet venni- olyan mértékig, ami nem veszélyezteti a gyógyulást, későbbi eredményt.
A fityma egy részének eltávolítása a fitymaszűkület megoldódása mellett sok előnyös hatással jár később. Pl. higiénés problémák, váladékozás és a ”túrósodás” megoldódik, a nemi élet javul, és csökken a fertőzésre, gyulladásra való hajlam. A makk túlzott érzékenysége is megszűnik egy-két hónap alatt.

A műtéteket nem szikével, hanem különleges eszközökkel, finom fonalakkal és kötszerekkel,”négyszemközt”, plasztikai sebészeti módon végzem. Otthoni kötözéshez, gondozáshoz különleges kötszereket, részletes eligazítást adok. Műtétet követően rövid megfigyelés után mehet haza, másnaptól általában lehet dolgozni.

Ellenőrzésre két-három alkalommal szoktak jönni, de nagy távolság esetén telefonos, vagy internetes /kép küldése/ ellenőrzés is megoldható.


Időtartam:Maga a kissebészeti műtét kb fél órát vesz igénybe és egyéni állapottól függően 10-30 perccel a beavatkozás után távozhat is a páciens.
1-2 nap múlva dolgozhat, sportolás egy hét múlva, nemi élet kb. 4 hét múlva lehetséges.
Nagyon nagy távolság esetén, kivételesen interneten is megbeszélhető probléma és egyeztethető a műtét. Azonban egy előzetes vizsgálatot mindenképpen javaslok!
Érzéstelenítés:Helyi érzéstelenítés.


© 2010 szepsegbroker.hu | Fitymaszűkület megszüntetése
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink