SZAKCIKKEK

A hosszú élet és a fiatalos bőr közös titka az OXIGÉN (oxigénkezelés GIGI OXYGEN PRIME módra)

2008. március 10. 12:41
Szépség Bróker
Azt tudjuk, hogy a légzés biztosítja életképességünket. Környezetünk és a szervezet közötti gázcsere első állomása a tüdőn keresztüli oxigén felvétel. A belső légzés folyamán a véren és a különböző sejtnedveken keresztül jut be az oxigén. A kapillárisok biztosítják az élő sejtek oxigénellátását, már amelyekhez elvezetnek ezek a hajszálerek.


A hosszú élet és a fiatalos bőr közös titka az OXIGÉN (oxigénkezelés GIGI OXYGEN PRIME módra) 1.kép
Az egészséges oxigénszint fokozza a bőr egészséges működését és javítja a bőr önmegújító folyamatait. A bőr, mint tudjuk, 20 éves korban van a csúcsponton, ilyenkor a legjobb hidratáltsága, oxigén ellátottsága. Az öregedés során romlik az oxigén-pótlódás, romlik az anyagcsere, lelassul a hám megújulási folyamata, az elasztikus rostok tönkremennek és újak nem képződnek. Ehhez természetesen olyan külső okok is hozzájárulnak, mint a túl sok napfény, a légszennyeződés, a szabad gyökök képződése.

A bőrünkben lezajló összes folyamathoz oxigénre van szükségünk (hámképződés, melanin termelés, mirigyek működése…).

A bőr különböző életkorban eltérő oxigéntartalommal rendelkezik. Míg 20 éves korunkban 100%-os, addig 30 évesen 75%-os, s 40 évesen már csak 60%-os lesz a bőrünk oxigéntartalma.
A hosszú élet és a fiatalos bőr közös titka az OXIGÉN (oxigénkezelés GIGI OXYGEN PRIME módra) 2.kép

Milyen is az oxigénhiányos bőr? • A sejtek aktivitása csökken. 4O éves korunkra, mikor már bőrünk oxigéntartalma csak 6O%-os, a sejtek újjáépüléséhez már nem 28, hanem 40 nap szükséges.

 • Korai sejt-elöregedés lép fel.

 • A bőr veszít rugalmasságából.

 • Az arcbőr sápadttá, viaszossá válik.

A nagyvárosok gázokkal szennyezett levegőjében érződik az oxigén hiánya, bőrünk szó szerint fulladozik. Az oxigénhiány a felhámban a legerősebb csapást méri a szépségre és az egészségre. Bőrünk légzését más tényezők is tovább gátoljak, mint például a bőrfelszín tartós elszigetelése, „bevakolása” különböző kozmetikumokkal, a kórosan megvastagodott szaruréteg, a faggyúval telített, átjárhatatlan szőrtüszők.

Olyan új oxigénszállító anyagot kellett találnia a GIGI szakembereinek, amely felülről képes oxigént szállítani a bőr sejtjeihez, azokhoz, amelyek a keringés révén már nem képesek elegendő oxigén felvételére. Ilyen anyagok a perfluorokarbonok, melyeket amerikai tudósok a vietnami háború idején kísérletezték ki a hemoglobin pótlására, azóta a lélegeztető gépeknél is alkalmazzák. Ez a stabil, sűrű, színtelen, szagtalan folyadék kétszer nehezebb a víznél. Ezek egyik változatát – a perfluorodekalint – alkalmazzák kozmetikai készítményekben, melynek nagy az oxigénfelvevő és megkötő képessége, így az oxigént a legmélyebben lévő bőrsejtekig képes szállítani.
A hosszú élet és a fiatalos bőr közös titka az OXIGÉN (oxigénkezelés GIGI OXYGEN PRIME módra) 3.kép

A perflourodekalin kozmetikai hatásai (GIGI OXYGEN PRIME): • Javítja a bőrlégzést, a bőr mikrokeringését, immunitását

 • Fokozza a sejtek közötti energiaáramlást és az anyagcsere folyamatokat

 • A bőr sérüléseire gyógyító hatással van.

 • Bőrnyugtató

 • Gyulladásgátló

 • Antiallergén tulajdonságokkal rendelkezik

 • Visszaállítja a bőr pH-szintjét

 • Megköti és eltávolítja a bőrbe kerülő méreganyagokat

A jobb oldali képeken a GIGI OXYGEN PRIME termékcsalád és a GIGI OXYGEN szérum látható.
A hosszú élet és a fiatalos bőr közös titka az OXIGÉN (oxigénkezelés GIGI OXYGEN PRIME módra) 4.kép

A GIGI OXYGEN PRIMEsorozata egyesíti a fejlett technológiát a tudományos kutatással, egyedüli megoldást nyújt az öregedő bőr számára az öregedés jeleinek megszüntetésére.

A terméksorozat négy új aktívan együttműködő alkotórészt tartalmaz.

 • Perflourodecalint – hogy a bőr újra lélegezzen, és funkciói tökéletesen működjenek.

 • MATRIXYL-t- az új kollagén rostokért, mely újjáépíti a bőr szöveti szerkezetét, így látványosan csökkenti a ráncokat.

 • SEPILIFT”-et-, a sima, és feszesebb bőrért. A Sepilift egy innovatív aminosavkomplex, amely elősegíti a sejtmegújulást, a bőr nedvesség megkötő faktor tartalmát megnöveli, így csökkenti a már meglévő ráncokat. Megvédi a kollagén és elasztin rostokat az enzimes felbomlástól, feszesen és rugalmasan tartván a bőrt. Erős antioxidáns hatása késlelteti az öregedési folyamatot, véd a szabadgyökök károsító hatásával szemben.

 • TAURIN-t – a hidratáltságért, az oxidánsok elleni védelemért és a plusz energiáért.

A hosszú élet és a fiatalos bőr közös titka az OXIGÉN (oxigénkezelés GIGI OXYGEN PRIME módra) 5.kép

Mindezeket ismeretében a GIGI OXYGEN PRIME család különösen javasolt száraz és erős napfénynek kitett bőr kezelésére.A rendszeres oxigén és nedvesség ellátás valamint a bőr önmegújító folyamatinak aktiválása által, a GIGI Oxygen Prime termékek stimulálják és feszessé teszik a bőr teljes szerkezetét. Késleltetik a kis és mély ráncok kialakulását.

Próbálja ki Ön is a GIGI kozmetikákban megtalálható oxigén feltöltő kezelést!
A képen GIGI OXYGEN PRIME család éjszkai regeneráló és a speciális szemkréme látható.

GIGI referencia szalonja, Budapest: DITA Kozmetika

A kezelés végére: Bőre újra lélegzik, rugalmas és energiával teli! A kollagén és elasztin rostokat megfelelő védelemmel látjuk el, sérüléseiket orvosoljuk és új rostok képződését indítjuk el. Tapasztalja meg Ön is a fiatalság titkát az új GIGI OXYGEN PRIME termékcsaláddal (Gigi oxigénkezelés)!© 2010 szepsegbroker.hu | A hosszú élet és a fiatalos bőr közös titka az OXIGÉN (oxigénkezelés GIGI OXYGEN PRIME módra)
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.


Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink