BEAVATKOZÁSOK

T35P MCCM - Bőrmegújító TCA peeling

Felszínes - középmély peeling, 35% TCA triklórcetesavas hámlasztás, rejuvenálás, kollagén indukciós bőrmegújító hámlasztással


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


T35P MCCM - Bőrmegújító TCA peeling 1.kep

MCCM T35P - 35% TCA peelingA T35P olyan orvos-kozmetikai peeling eljárás, amelynek igen látványos bőrfeszesítő, bőrmegújító-rejuvenáló hatása van. A ránctalanító eredménye már az első kezelés után szembetűnő, míg 3-4 alkalom, 2 hónap után az egész kezelt bőrfelszín megújul, a barna foltok, melasmák elhalványodnak, szürke, fakó színe eltűnik és visszanyeri fiatalos, rózsaszínes ragyogását, a bőr turgora, teltsége, a dermis vastagsága megnő.
A heges, egyenetlen bőrterület egészségesen simává válik. A dehidratált, ráncos nyaki és dekoltázs régiója is áthidratálódik, a ráncok száma és mélysége csökken.
T35P MCCM - Bőrmegújító TCA peeling 2.kep
Az UV károsodott, oxidatív stressz hatásának különösen kitett kézfej, nyak- és dekoltázs bőrén a photoaging következtében kialakult foltok depigmentálódnak.
A hason, derékon, combokon jelentkező striák is elhalványodnak a kezelések során.

Fő hatóanyagai: Triklórecetsav, Hidrogén-peroxid, Kojic-sav, Alfa-arbutin


T35P MCCM - Bőrmegújító TCA peeling 3.kep

T35P peeling - rejuvenáló kezelés menete:- Arctejes letisztítás
- Hidroabrasio (különösen száraz, megvastagodott epidermis esetén)
- Pro peel lemosás
- T35P oldat felvitele/ 2-3 ml/alk. Arcra, nyakra, dekoltázsra (+1ml a kézfejekre)
- 5 perc óvatos eloszlatjuk a kezelendő bőrfelszínen
- Ha az oldaltot hialuronsavas közvetítő gélhez keverjük, úgy ultrahanggal vagy mezoterápiás készülékkel fokozhatjuk a hatóanyag mélyebbre jutását.
- Magas hialuronsav (különböző molekulasúlyú hialuronsav) és kevés bőrazonos lipidtartalmú krémmel bemasszírozzuk a peel oldatot.
- Bőrregeneráló, hidratáló maszkkal 15-20 percig nyugtatjuk a bőrt
- A kezelés végén 50 SPF és magas UVA védelemmel rendelkező (főleg fizikai fényvédőt tartalmó) napfényvédőt alkalmazunk.
- A kezeléseket 3-4 alkalommal 2 hetente érdemes ismételni a teljes hatás érdekében.

FONTOS OTTHON ÁPOLÁSI FELADAT:- Alapos lemosás, tonizálás utáni bőséges mennyiségű regeneráló és hidratáló krémet használjon.
- A reggeli rutin bőrápolás után 30-50 SPF és magas UVA védelemmel ellátott NAPKRÉM használata szükséges borús és/vagy esős napokon is!
- Nem ajánlott a kezelési sor alatt sielést, nyaralást beiktatni.
- A korábban alkalmazott retinolos készítményét hagyja el ez idő alatt, csak a kozmetikusa által jóváhagyott nanokapszulázott (vagy liposzómába ágyazott) retinyl-palmitátot tartalmazó professzionális kozmetikai készítményeket használja.
- Ne kombinálja ezt a peel kezelést egyéb depigmentáló, pl. fényterápiás (IPL, lézer) eljárással!

T35P MCCM peeling ára (mely tartalmazza a 3 lépéses arctisztítást + Hidroabrasiót, UH kezelést + mélyhidratáló masszázst + hidratáló maszk):
40.000 Ft /alk. vagy 4 alkalmas csomagban 20% engedménnyel - lásd akt. KUPONT fent!© 2010 szepsegbroker.hu | T35P MCCM - Bőrmegújító TCA peeling
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink