SZAKCIKKEK

Ismét karácsonyi partizott a SzépségBróker szakember csapata

Átbeszéltük az évet és megosztottuk a sikerrecepteket

2011. december 13. 18:03
Szépség Bróker
A SzépségBróker kulcsügyfelei immár 2. alkalommal megrendezett karácsonyi partin ünnepelhette meg az óév sikereit. Több mint 20 partner találkozhatott a virtuális hálón kívül ezen az igazán baráti hangulatú estén.


Ismét karácsonyi partizott a SzépségBróker szakember csapata 1.kép
A szépségipar szakemberei számára talán ez az egyetlen olyan alkalom, ahol a konkurencia harcukat elnapolva őszintén átbeszélhetik közös problémáikat, nehézségeiket, de bátran meg is oszthatják pozitív tapasztalataikat.
Így történt ez a legutóbb is.


Madarász Alla ( Alla Natura ) épp a siker receptjéről beszél...
Madarász Alla ( Alla Natura ) épp a siker receptjéről beszél...
A gyülekező alatt mindenki örömmel fogadta a hónapok óta nem látott kollégáját, üzletfelét, és a hosszú munkanap után szívesen fogyasztotta a háziasszony (jómagam/ SZB portál tulajdonosa) és a fő-szponzor Alla Natura tulajdonosának sajátkészítésű sültjeit, salátáit és süteményeit. A válogatott borokkal teli asztalról viszont csak az üdítő és az ásványvíz fogyott, hisz mindenki autóval érkezett az exkluzív helyszínre, az Europa Design bemutató termébe.


A kedves vendégek : Csörgő Attila, Dr. Szendrődi Rita, Moncz Henriette
A kedves vendégek : Csörgő Attila, Dr. Szendrődi Rita, Moncz Henriette
Miután összegyűlt a várt vendégsereg, az előadás a kezdetét vette a szponzorcégek bemutatkozásával.

Az Europa Design ügyvezető igazgatója felhívta figyelmünket a minőségi irodai székek fontosságára, melyek használatával akár megmenekülhetünk a költséges gerincműtétektől is.

A szponzorok siker receptjeiMadarász Alla az Alla Natura tulajdonosa büszkén számolt be arról, hogyan is növekedett cége közel 3000 kozmetikus partnert számláló kozmetikum-forgalmazóvá a válság ideje alatt.

Az orvos-esztétikai eszközöket és készítményeket forgalmazó Promedics képviselői is elárulták sikereik titkát.

Majd a SzépségBróker portál 2011-es beszámolója következett. A megjelent partnerek átfogó képet kaphattak arról, hogy milyen marketing aktivitások zajlottak a háttérben és konkrétan milyen látogatottsági eredményeket értünk el (közel 1 milliló megtekintés egy év alatt!).

A SzépségBróker portál TOP eredménylistájaA legnagyobb nézettségű SzépségBróker oldal a SZAKEMBERKERESŐ lett, és a TOP SZAKEMBERért járó különdíjat ismét Dr. Kolat Zsuzsanna vehette át. A legtöbb kupont a PELLEVE (Dr. Buda Bernadett) kezeléshez töltötték le a látogatók, TOP partnerünk pedig Dr. Stehlich Gábor (Mátyásföld Klinika) lett.


A hölgykoszorú: Dr. Buda Bernadett, Dr. Szabó Judit Anna, Dr. Bögi Katalin
A hölgykoszorú: Dr. Buda Bernadett, Dr. Szabó Judit Anna, Dr. Bögi Katalin
A szépségpiac 2011-es trendjével kapcsolatosan megállapítottuk, hogy a piac tisztult, tehát a minőségi szépség és orvosi szolgáltatások előtérbe kerültek a befektetésre és megújulásra nem képes vállalkozások mellett. A kuponáradatról is szó esett, majd összegeztük, hogy a kuponoknak igenis van értelme, ha jól vannak összeállítva. És továbbra is jól működik a SzépségBróker portálról ingyenes letölthető szépség kuponok, hisz egy fizetőképes, visszatérő és követhető vendégkört tud generálni.


Az est szponzorai
Az est szponzorai

2011-ben a következő esztétikai megoldások kerültek a fókuszba:- minden minimál- és non-invazív arcfiatalító orvos-esztétikai megoldás
- különösen rádiófrekvenciás bőrfeszesítés (Pelleve)
- Drakula-terápia
- a mikrokanülös ráncfeltöltés (arcszobrászat)
- frakcionált lézerkezelés
- a kozmetikusoknál pedig a növényi őssejt kezelések és az egyéb „bio”-kezelések
- és a kavitációs UH - zsírbontás


2012A jövő feladatának a hatékonyabb kommunikációt és a közös marketinglépéseket jelöltük ki.

A teendők megfogalmazásában Wolf Gábor marketing tanácsadó videója segített minket:Köszönjük részvételét!Számukra plusz AJÁNDÉK is jár! Ha nem kapta meg, kérem jelezze!

Szeretettel várunk minden kedves partnerünket jövőre is!© 2010 szepsegbroker.hu | Ismét karácsonyi partizott a SzépségBróker szakember csapata
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink