SZAKCIKKEK

Horkolás-gátlás műtét nélkül

Horkolás-gátló garat illeszték - Velumount

2013. január 29. 12:48
Cikkünk szerzője Dr. Buda Bernadett
Most már nem kell aggódnia, hisz már hazánkban is elérhetővé vált a legújabb, biztonságos és igazán hatékony megoldás! A svájci orvosok innovatív technológiájának köszönhetően ma már akár műtét nélkül, otthon kényelmesen és diszkréten is megszüntethető a folyamatosan fennálló, hangos és egészségkárosító horkolás!


Horkolás-gátlás műtét nélkül 1.kép

A horkolás


Egy 2008-ban végzett felmérés alapján a magyar lakosság 63%-a horkol. Természetesen ez az alvás közben észlelhető hangjelenség nem minden esetben és minden személynél egyenlő mértékű és súlyosságú probléma. Sok esetben a horkolás csak átmeneti jellegű (pl. nagy mennyiségű alkohol fogyasztása, fáradtság, terhesség, stb.). Ha azonban az alábbi tüneteket észleli, akkor a horkolás problémája már kóros, amely a következményes betegségek (keringési rendellenességek, szívinfarktus, agyi keringészavar, stb.) megelőzésére céljából kezelésre szorul:

- Minden reggel hálótársa szemrehányó tekintetével, aggódó kérdéseivel indul a napja?
- Gyakran érez fáradtságot sportolás, munkavégzés során?
- Napközben többször is érez késztetést, hogy aludjon egy keveset?
- Egyre komolyabb, visszafordíthatatlannak tűnő túlsúllyal, más alvás közbeni légzészavarral összefüggő egészségügyi problémával küzd (magas vérnyomás, cukorbetegség)?
- Egyszerű és hatékony megoldást keres az éjszakai zajok és az ezzel összefüggő légzéskimaradások megszüntetésére?
- Az eddig használt terápiák nem hoztak kellő eredményt, vagy az Ön számára nem megfelelőek?

horkolás-gátló illeszték/ a páciens szájpadjára formálható, hajlítható műanyag eszköz
horkolás-gátló illeszték/ a páciens szájpadjára formálható, hajlítható műanyag eszköz

Horkolás-gátlás legújabb terápiás módszere, műtét nélkülMost már nem kell aggódnia, hisz már hazánkban is elérhetővé vált a legújabb, biztonságos és igazán hatékony megoldás! A svájci orvosok innovatív technológiájának köszönhetően ma már akár műtét nélkül, otthon kényelmesen és diszkréten is megszüntethető a folyamatosan fennálló, hangos és egészségkárosító horkolás!

Hazánkban 2012 őszétől még csak egyetlen orvosi centrumban, a Medios Orvosi Centrumban található meg a Velumount® elnevezésű, svájci szabadalmú horkolás elleni terápiás eszköz, mely azonnali, garantált megoldást nyújt a zavaróan hangos éjszakai horkolás ellen!

AVelumount® egy egyedileg kialakított garat illeszték, mely elalvás előtt a szájba helyezve meggátolja a horkolási hangeffektus kialakulását és csökkenti a felső légutak elzáródásának lehetőségét.


Velumount® horkolás-gátló garat illeszték diszkrét, hordozható csomagolásban
Velumount® horkolás-gátló garat illeszték diszkrét, hordozható csomagolásban

Kinek ajánlott a Velumount ®, mint horkolás-gátló terápiás eszköz?• horkolók és alvási apnoéban szenvedők számára, akik egyszerű és hatékony megoldást keresnek problémájukra.
• horkolók és alvási apnoéban szenvedők számára, akiknek korábban nem sikerült hatékony megoldást találni, vagy az eddig alkalmazott terápiák nem hoztak kellő eredményt.
• CPAP, légsín terápiás készüléket használók számára, akik alternatív megoldást keresnek alvásfüggő légzészavaruk kezelésére.

Hogyan működik a Velumount ®?A Velumount® horkolás-gátló garat illeszték az alváskor beszűkülő légutakat mechanikusan nyitott állapotban tartja, így biztosítja az állandó légáramlást.
A horkolási zajok a lágy szájpad stabilizálását követően megszűnnek és csökken a felső légutak elzáródásának, az apnoe kialakulásának a lehetősége. Az eszköz lefekvéskor egy egyszerű mozdulattal a szájba helyezhető és az alvás teljes időtartama alatt biztonságosan, kényelmesen és észrevétlenül fejti ki hatását.

A Velumount® horkolás-gátló ajánlott mindazoknak, akinek nap mint nap szembesülniük kell a horkolásuk káros következményeivel, akiknek fontos a saját egészségük, és a hálótársuk, párjuk nyugalma.

A Velumount® horkolás-gátló eszköz ára a használatához szükséges 1 órás betanítási díjjal együtt: 100.000 Ft

Előzetes vizsgálatok:
Teljeskörű fül-orr-gégészeti kivizsgálás/ Horkolás differenciál diagnózisa: 10.000 Ft
Szükség esetén:
2 éjszakás, a páciens saját otthonában kivitelezett, rendkívül részletes alvásvizsgálat és horkolás terápiás tanácsadás: 30.000 Ft HELYETT 20.000 Ft, ha kupont is tölt le hozzá, ITT!

Dr. Buda Bernadett konzúltál Dr. Bernben Arthurral, a horkolás-gátló garat illeszték felfedezőjével
Dr. Buda Bernadett konzúltál Dr. Bernben Arthurral, a horkolás-gátló garat illeszték felfedezőjével
A Velumount® hatékonyságát Európa-szerte több tízezer páciens elégedettsége bizonyítja.

Az első magyar páciensek visszajelzései a horkolás-gátló terápiás eszköz hatékonyságáról / Medios Orvosi Centrum:”Többféle horkolás csökkentő kezelést megpróbáltam, de egyik terápia sem szűntette meg teljesen a problémámat. A Velumount® illesztése után már az első éjszaka a párommal együtt elfelejtettük, hogy valaha is horkoltam. D.Zs. 56 éves nő”

"A Velumount® használata óta lényegesen kipihentebbnek érzem magam. Végig tudom nézni a színházi előadásokat, műsorokat, amiken korábban minden erőfeszítésem ellenére elaludtam. Feleségem is nagyon boldog, hogy újra csendesek az éjszakák. B.J. 62 éves férfi”

"Kicsit szkeptikus voltam az eszköz használatát illetően, de nagyon kellemes csalódás volt, hogy milyen hamar megszokható és kényelmesen viselhető. Végre nem kell külön hotelszobát kivenni, ha a családommal nyaralunk. V.K. 35 éves férfi"

"Fiatal nőként számomra nagyon kellemetlen volt annak a tudata, hogy horkolok, és ez zavarhatja környezetemet. A Velumount® eszköz azonnal és láthatatlanul szűntette meg a hangos horkolásomat, végre szorongás nélkül alhatok partneremmel. T.A. 28 éves nő”

Szeretettel várom az érdeklődő, horkoló pácienseket!
Dr. Buda Bernadett


© 2010 szepsegbroker.hu | Horkolás-gátlás műtét nélkül
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink