SZAKCIKKEK

Intim rejuvenáció Aphrodite lézerrel

Intim régió megújulása Aphrodite lézer segítségével

2015. szeptember 27. 11:34
Cikkünk szerzője Dr. Kriston Renáta
Az arc feszesítésénél, revitalizálásánál már bevált, de a hüvely sajátos anatómiai viszonyához és miliőjéhez alkalmazkodó lézeres eljárások nemcsak a terület esztétikai eltéréseit képesek kezelni, hanem megoldást nyújtanak számos egészségügyi probléma esetén is.


Intim rejuvenáció Aphrodite lézerrel 1.kép

Intim rejuvenáció a belső megújulásA mai kor embere intenzíven éli életét, amely számos egyéni és társadalmi elvárással színezett és magában hordozza az állandó külső-belső megújulás szükségességét. Mindenki arra vágyik, hogy a kiteljesedés időszakát jó egészségi állapotban, testileg-lelkileg kiegyensúlyozottan élhesse meg. A teljesítőképesség és a fizikai erőnlétszinten tartásán túl a fiatalság megőrzése az ember önmagával szemben támasztott elvárásai közül az egyik legfontosabb. A külső megjelenés fiatalossága, harmonikus volta a belső fiatalság, testi-lelki egyensúly függvénye és egymást kölcsönösen erősítő folyamatok. A harmonikus megjelenés - mint az önkifejezés egyik legjelentősebb eszköze - egészséges önbizalmat adva még sikeresebbé tehet bennünket mindennapi életünk során.

Amikor egy hölgy magabiztosan ki tudja jelenteni: „Jól érzem magam a bőrömben!”, ahhoz a harmonikus megjelenésen és a testi-lelki egészségen túl, egy harmadik - külső szemlélő számára nem is szembeötlő – terület: az intim régió működésének egyensúlya, esztétikus volta is szükséges. Korábban talán nem volt illő ezzel a területtel kapcsolatos panaszokról említést tenni, ez viszont nem jelentette azt, hogy ilyen panaszok nem léteztek! Sőt! Azon páciensek számára, akiknek ilyen jellegű problémával kellett együtt élniük – legyen ez akár esztétikai jellegű gond, vagy akár egészségüket érintő probléma – lényeges életminőség romlást eredményezett a panasz megléte és orvosolhatóságának hiánya.

Teljesen érthető, ha egy magával szemben igényes hölgy ezen terület számára zavaró esztétikai eltéréseit szeretné korrigáltatni, de az sem egyedülálló, hogy ezen esztétikainak vélt eltérések, nevezetesen a vaginalis terület megereszkedése egészségügyi problémák alapját adják.
A kor előrehaladtával számos változás következik be az intim régióban- érintve a kis- és nagyajkakat, a hüvely és a húgycső szöveteit. A genetikai adottságokon túl ezen változások egy része az ösztrogénszint csökkenésére, más részük az izomzat és a nyálkahártya korral összefüggő változásaira vezethető vissza. A folyamatot akár jelentős szubjektív panaszok is kísérhetik: égő érzés, viszketés, irritáció jelentkezhet, fájdalmassá válhat az intim együttlét és akár vizelet-, vagy széklettartási panaszok is felléphetnek.

A változások következtében a hüvely szárazzá válik, megváltozik a ph-ja, érzékenyebb lesz és gyakoribbá válnak a fertőzések, melynek lehetőségét a mikrosérülésekre való fogékonyság még inkább fokozza. A hüvely tónusa, rugalmassága is csökken az izomzat gyengülése és a kötőszöveti változások miatt, a fala pedig elvékonyodik. Ez a méh egyre fokozódó pozícióvesztését, lesüllyedését eredményezheti. Ez igen kellemetlen szubjektív panaszokkal járhat együtt: vizelet-és székletürítési zavarok, kellemetlen teltség-érzet jelentkezhet és a szexuális élet minőségét is befolyásolja. A folyamat a minimális pozícióvesztéstől egészen a méh- és hüvely teljes előeséséig is fokozódhat.
A hormonhiány és a szerkezeti elváltozások miatt a méh kisebbé válik és a hüvely bemenete is szűkül, amely a szárazságon és a kialakuló gyulladáson túl az intim együttlétek során fájdalmat okozhat.
Nagyon gyakori, hogy ezek a változások, valamint a medencefenék izomzatának gyengülése a húgycső helyzetének megváltozását, gyengülését eredményezi, amely vizelettartási zavarhoz vezet.

Az arc feszesítésénél, revitalizálásánál már bevált, de a hüvely sajátos anatómiai viszonyához és miliőjéhez alkalmazkodó lézeres eljárások nemcsak a terület esztétikai eltéréseit képesek kezelni, hanem megoldást nyújtanak számos egészségügyi probléma esetén is az intim rejuvenáció során.

2015 ESZTÉTIKAI TRENDJE az intim terület fiatalítása/ Dr. Kriston Renáta beszámolója
Napi Doktor/ Rtl Klub videó

Intim rejuvenáció Aphrodite lézerrel 2.kép

Intim rejuvenáció Aphrodite lézerrel a Hattyú KlinikánA világon már nagy népszerűségnek örvendő Aphrodite lézerrel végzett intim rejuvenáció hazánkban először a Hattyú Anti-aging Klinikán érhető el. A beavatkozás fájdalmatlan, műtétmentes eljárás, amely a hüvely szövetét rugalmasabbá, tónusosabbá alakítja, vérellátását fokozza, ezáltal a hüvely feszesebbé válik, ph-ja az ideális tartományba kerül.
Az intim rejuvenációt minden esetben orvosi konzultáció és nőgyógyászati vizsgálat előzi meg:ennek során döntünk arról, hogy páciensünk alkalmas-e a kezelésre. Az optimális eredmény eléréséhez általában a kezelés háromszor történő megismétlése javasolt. A páciensek már az első intim rejuvenációt követően általában panaszaik jelentős javulásáról számolnak be, de a javasolt kezelésszámot ajánlott tartani.
A CO2 lézer sugarai apró pontokban hatolnak be a hüvely falába kontrollált, meghatározott mélységig terjedő mikrosérüléseket okozva. Ennek talaján egy olyan regenerációs folyamat veszi kezdetét, amely fokozza az elasztikus és kollagénrostok termelődését és élénkíti a keringést, vitalizálva és erősítve a szöveteket és bársonyosan puhává téve a megújult nyálkahártyafelszínt.

A intim rejuvenáció során sebészi beavatkozás nélkül, egy egyszerű, gyors és fájdalommentes eljárással orvosolhatjuk a szülést követően, vagy a kor előrehaladtával jelentkező szerkezeti változásokat és a talajukon kialakuló szubjektív panaszokat, egészségügyi gondokat. Az intim rejuvenáció eredményeként a hüvely tónusosabbá, feszesebbé válik, a szárazsága mérséklődik, csökken a fertőzések kockázata és jelentősen javulnak a vizelettartási panaszok.
Általában felépülési idővel nem kell számolnunk, pusztán a kezelést követő 1 hétben kell arra ügyelnünk, hogy ne vegyünk túl sokáig tartó, melegvizes fürdőt, a fizikai terhelést mérsékeljük és tartózkodjunk az intim együttléttől ez idő alatt.

Az anti-aging medicina az intim rejuvenációs eljárásokkal olyan esztétikai és egyben egészségügyi problémák megoldására nyújt lehetőséget, melyek orvoslásával pácienseink életminősége jelentősen javul, szexuális életük kiegyensúlyozottabbá válik. Mi ebben segítünk a Hattyú Anti-aging Klinikán/ Dr. Kriston Renáta.
© 2010 szepsegbroker.hu | Intim rejuvenáció Aphrodite lézerrel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink