SZAKCIKKEK

Biopixel - bőrmegújítás az ÚJgenerációs CO2 frakcionált lézerrel

A bőr rejuvenációja,bőrfiatalítás, lifting és felületes hámlasztás Biopixel CO2 frakcionált lézerrel

2017. október 17. 08:34
Cikkünk szerzője Dr. Parrák Zita / New Beauty Anti-aging és Orvosi Esztétika
Bőrünk figyelemre méltó szerv. Nem csupán azért, mert az emberi test legnagyobb szerve, amely képes testünket a számos környezeti káros anyagtól és veszélytől védelmezni, hanem mert folyamatosan megújítja önmagát. Azonban ez a megújulási folyamat az életkor előrehaladtával fokozatosan lassul, ami által bőrünkön egyre gyakrabban jelennek meg ezen nehéz feladat ellátásához társuló jelek, öregségi foltok, nap okozta károsodások, ráncok és más időskori elváltozások formájában. Az öregedés e megjelenési formáinak csökkentése érdekében szükséges a bőr természetes megújulási folyamatainak felgyorsítása. A lézerek ideális megoldást jelenthetnek, mivel egyenletesen és pontosan képesek eltávolítani a sérült rétegeket a bőrről erőszakos kémiai és mechanikai folyamatok nélkül. Így a mélyebben fekvő, fiatalabb rétegek kerülnek a felszínre, ami stimulálja a bőr természetes gyógyulási folyamatait, ezáltal simább, feszesebb és ragyogóbb megjelenést eredményezve annak.


Biopixel - bőrmegújítás az ÚJgenerációs CO2 frakcionált lézerrel 1.kép

CO2 lézeres bőrfiatalításA Biopixel egy rendkívül kifinomult, sokoldalú és ergonomikus frakcionált és sebészeti CO2 lézer, a víz és a 10,6µm hullámhosszú lézersugár interakciójára alapozott hatással. A kezelőfej fajtájától függően használható bőrgyógyászati sebészeti lézeres kezelésekre, valamint a bőrön kialakult foltok eltüntetésére és a kollagénszintézis stimulálására az ablatív folyamatok során a kezelt területen létrejött hőhatás révén.


A bőr rejuvenációja, lifting és felületes hámlasztás a leggyakrabban alkalmazott orvos-esztétikai kezelések.Biopixel CO2 frakcionált lézer indikációi:• Ablatív fotorejuvenáció
• Felületes hámlasztás
• Kollagén stimuláció
• Bőrfoltok eltüntetése
• Bőrgyógyászati sebészeti beavatkozások

A frakcionált lézeres bőrfiatalítás egy izgalmas új technika, amellyel gyakorlatilag minimális gyógyulási idő mellett élvezhetik a páciensek a kezelés nyújtotta előnyöket. A kezelt felületen a bőr eltávolítása nélkül a frakcionált lézeres bőrfiatalítás során számos mikroszkopikus, a mélyebb rétegekig terjedő lyuk jön létre, amely stimulálja a megfelelő gyógyulási folyamatokat, ezáltal pedig a bőr megfiatalodását.
A frakcionált lézeres bőrfiatalítás csupán enyhe kellemetlenséggel jár és a gyógyulási idő is rövid, azonban kezelés után fontos a bőr megfelelő védelméről gondoskodni. Az egyetlen hátránya, hogy a megfelelő eredmény elérése érdekében több kezelésre is szükség lehet.

Biopixel - bőrmegújítás az ÚJgenerációs CO2 frakcionált lézerrel 2.kép

Biopixel lézeres bőrfiatalítás előkészítéseElső lépésben az orvossal történő konzultáció alkalmával dől el, hogy ki alkalmas a kezelésre. A korábbi és jelenlegi egészségügyi állapot, valamint az elérni kívánt eredmény alapján meghatározzuk, hogy melyik lézeres eljárás a legmegfelelőbb az Ön számára. Fontos megemlítenie, ha hajlamos a herpeszek kialakulására a szája körül. A lézeres kezelés gyakran provokálhatja ezek megjelenését. Ha a kezelés mellett dönt, javasoljuk, hogy kezelés előtt 10 nappal kerülje azon gyógyszerek vagy táplálékkiegészítők használatát, melyek a véralvadásra lehetnek hatással. Ilyen az aszpirin, ibuprofen vagy az E-vitamin. Ha dohányzik, a kezelés előtt és után két héttel javasolt ennek szüneteltetése is. A dohányzás ugyanis elnyújtja a gyógyulási időt.


Mit várhatunk a Biopixel CO2 frakcionált lézeres kezeléstől?A lézeres rejuvenáció ambulánsan végzett beavatkozás. Kezelhetők a szemek és a száj körül vagy a homlokon megjelenő elszórt ráncok, de a teljes arc is. Kis területek esetén a bőrfelületet helyi érzéstelenítővel zsibbasztjuk el. A beavatkozás mintegy 30-60 percet vesz igénybe. A teljes arckezelés ideje körülbelül két óra.
A gyógyulási idő általában 10-21 napig tart a kezeléstől függően. A bőr a lézeres kezelés után megduzzadhat, ami természetes reakció. A kezelt területre a kezelés utáni első 24-48 órában jeget helyezve a duzzanat csökkenthető. 12-72 órával a beavatkozás után a bőrfelület viszkethet, vagy enyhe csípő érzés is kialakulhat. Öt-hét nap után a bőr szárazzá válhat és hámlás alakulhat ki.
A bőr gyógyulása során a bőrpír csökkentése érdekében zsír- vagy olajmentes sminket lehet alkalmazni.
A bőrpír általában két-három hónap alatt teljesen elhalványodik, és a kezelt bőrfelszín teljesen megújul, megfiatalodik:

- a felszínes, kisebb ráncok eltünnek
- a mélyebb ráncok mélysége, árnyéka csökken
- az arc, bőr feszesebb, rugalmasabb lesz (turgora növekszik)
- a bőrfelszín egyenletesebb lesz, a sebhelyek, egyenetlenségek kisimulnak
- a pigmentfoltok elhalványulnak, majd eltünnek a kezelések során
- a bőr színe egyenletesen rózsaszínűvé, ragyogóvá válik
- a kezelt arcbőr kipihenté, fiatalosan feszessé válik

AKTUÁLIS AKCIÓ ITT!


Biopixel frakcionált CO2 lézeres kezelések ELŐTT és UTÁN
Biopixel frakcionált CO2 lézeres kezelések ELŐTT és UTÁN

BőrvédelemA bőr a kezelés után világosabb lesz, ezért is fontos a megfelelő faktorszámú, jó minőségű fényvédő krémek használata, amelyek megszűrik az UVA és UVB sugarakat, védelmet biztosítva ezzel a bőr számára. A napfényvédő kiválasztásakor fontos, hogy olyat használjunk, amelyet az arc védelmére fejlesztettek ki, tartalmaz cink-oxidot és 30-as, vagy annál magasabb faktorú napfényvédőt.

Az is fontos, hogy csökkentsük azt az időtartamot, ami alatt nap érheti a bőrt, különösen a délelőtt 10:00 és délután 2:00 óra között. Javasolt széles karimájú kalap viselése, amely védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen.


Szükséges a bőr hidratálása. Ha retinoidot, vagy glikolsavas terméket használ, csak hat héttel a kezelés után, vagy amikor azt az orvos javasolja, használhatja ismét.
Amikor a kezelt bőrfelület meggyógyult, használhat sminket a kezelés után kialakult rózsaszín vagy piros bőr elfedésére. A zöld alapú sminkek a legmegfelelőbbek a vörös szín semlegesítésére. A bőrpír általában két-három hónap alatt tűnik el, de akár hat hónapig is fennmaradhat, amíg teljesen el nem tűnik. Világosabb bőrűeknél általában tovább fennmaradhat a bőrpír.
Sötétebb bőrű egyéneknél gyakrabban alakulhat ki sötétebb pigmentáció. Fehérítő krémek használata a kezelés előtt és után csökkentheti az elszíneződést, akárcsak a magas faktorszámú napkrémek használata, vagy a napfény kerülése.

Lehetséges komplikációk a Biopixel lézeres kezelés utánNoha a lézeres rejuvenációtól nem lesz tökéletes a bőr, ugyanakkor jelentősen javítja annak megjelenését. A lehetséges szövődmények a következők:
• A lézersugár hatására kialakuló égési vagy más sérülések, hegesedés
• Változás a bőr pigmentáltságában, beleértve a világosabb és sötétebb bőrfelületeket is
• Herpesz
• Bakteriális fertőzés
• Milia, amik apró fehér dudorok, melyek a kezelés után jöhetnek létre a gyógyulás során a kezelt bőrfelületen

Biopixel frakcionált CO2 lézeres kezelések ÁRA:

- Arc 100.000 Ft
- Nyak 70.000 Ft
- Kis dekoltázs 70.000 Ft
- Teljes dekoltázs 90.000 Ft
- Kézfejek 60.000 Ft
- Orcák 60.000 Ft
- Arc + dekoltázs 170.000 Ft
- Arc + Nyak 150.000 Ft
- Arc + nyak + dekoltázs 230.000 Ft

AKTUÁLIS AKCIÓ ITT!

© 2010 szepsegbroker.hu | Biopixel - bőrmegújítás az ÚJgenerációs CO2 frakcionált lézerrel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák

Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink