SZAKCIKKEK

Tartós szőrtelenítés gépek nélkül - Epilfree

A legújabb hatékony és biztonságos szőrtelenítő eljárás

2009. október 09. 20:01
Szépség Bróker
A világ több országában ismertté vált professzionális tartós szőrtelenítő eljárás, az Epilfree, megérkezett Magyarországra is!


Tartós szőrtelenítés gépek nélkül - Epilfree 1.kép
Az ápoltság alapfeltétele a szőrtelen, sima bőrfelszín.
Rohanó világunkban egyre nehezebben tudjuk megfelelő rendszerességgel végezni, illetve végeztetni a hagyományos szőrtelenítési eljárásokat. Nem beszélve azok (borotva, gyanta, epilátor) tökéletlenségéről (felgyorsítja és erősíti az új szőrszálakat, visszamaradó szőrszálak), fájdalmasságukról (pl. a gyantázás), esetleges szőrtüszőgyulladásos következményeikről. A kozmetikai technológiai cégek ezért olyan eljárások kidolgozásán fáradoztak, amelyekkel gyorsan, tartósan és biztonságosan eltávolíthatók a zavaró szőrszálak.

A tartós szőrtelenítés iránti igény jelentősen megnőtt...

Az orvos-technológiai cégek sokat fáradoztak az eredményes fényterápiás (lézer, IPL, ELOS) szőrtelenítő gépek kidolgozásában. A széles körökben való elterjedésüket korlátozza a kezelések relatív magas ára, a napsugárzásos évszakok, valamint a bőr és a szőrszál színétől függő alkalmazási lehetőségük. Ugyanis a legtöbb pulzáló fényenergiával működő készülék csak a sötétebb színű szőrszálakat képes eltávolítani, így a szőke, vörös és az ősz szálakra hatástalanok maradnak. Míg a barna bőrűeknél és a nyári időszakban végzett fényterápiás szőrtelenítések során látványos pigmentfoltok kialakulásával lehet számolni.
Tartós szőrtelenítés gépek nélkül - Epilfree 2.kép
A Magyarországig vezető út…

Dr. Yoel Konis izraeli tudós és szakértői csapata több évet szentelt egy olyan szőrtelenítő módszer kidolgozására, amellyel évszaktól és a bőr-, szőrszál színétől függetlenül hatékony és tartós szőrtelenség érhető el, amelyet Epilfree-nek neveztek el. Az utóbbi 8 évben történt tesztek és klinikai vizsgálatok, valamint a folyamatosan növekvő sikeres kezelések száma bizonyítják az Epilfree eljárás hatékonyságát, amely mellékhatásoktól és irritációtól mentes. A francia Cosmepar független laboratóriumában végzett legújabb irritáció teszt negatív eredménye is az Epilfree biztonságosságát erősítette meg.
2009. januárja óta már Magyarországon is egyre több kozmetikában elérhető az Epilfree tartós szőrtelenítő eljárás.

A tartós szőrtelenítés forradalmian új megoldása…

Az Epilfree, mint a világ több országában ismertté vált professzionális tartós szőrtelenítő eljárás, megérkezett Magyarországra is! Amit eddig csak gépekkel lehetett elérni, most az Epilfree kezeléssel egyszerűen és biztonságosan megvalósítható minden bőr- és szőrtípuson.
Epilfree kezelés előtt
Epilfree kezelés előtt
Mi is az az Epilfree?…

Az Epilfree szett két szérumot tartalmaz, melynek összetevői 79%-ban természetes hatóanyagok, 21%-ban pedig bőrtápláló, hidratáló és hordozóanyagok, melyek segítik a hatóanyag bejutását a szőrtüszőbe. A szérumok gyantázás után használandók, amikor a szőrtüszők üresek, szabadok. Hatása a mátrixsejtek osztódásának megakadályozásában rejlik. Az Epilfree kezelés célja a nem kívánt szőr tartós eltávolítása a testről. Hatására a szőr növekedése lelassul, ritkul, illetve fokozatosan megszűnik az egyedülálló hatóanyag-kombinációnak¬ és a professzionális kezelésnek köszönhetően.


Az Epilfree kezelés előnyei:

• hatékony
• minden bőr és szőrtípuson, minden testtájékon sikeresen alkalmazható
• nincsen korlátozások a használatánál (pl. napsugárzás, szolárium használata, fényérzékenységet okozó gyógyszerszedés)
• egyszerű
• biztonságos
A kívánt eredmény, a sima, szőrtelen és ápolt bőr, egy kezelés sorozat hatására érhető el. Erre azért van szükség, mert minden létező tartós szőrtelenítő eljáráshoz hasonlóan, az Epilfree is csak a növekedési (anagén) fázisban lévő szőrtüszőkre képes maximális hatást kifejteni. A szükséges kezelések száma testterülettől és egyéni adottságoktól függ, átlagban 6-9 alkalommal érhető el a kívánt eredmény.Az 5. Epilfree kezelés után
Az 5. Epilfree kezelés után
Az Epilfree eljárás hatékonysága minden bőr és szőrtípuson, minden testtájékon bizonyított. Ezért, sikeres kiegészítője lehet olyan tartós szőrtelenítési eljárásoknak is (villanófény, lézer), amelyek nem minden esetben alkalmazhatók, illetve azon esetekben, amikor használatuk korlátozott (például világos szőrszálak vagy sötét bőr esetén, nyáron vagy napozáskor, bizonyos gyógyszerek szedése esetén stb.)


Kizárólagos magyarországi forgalmazó: Epilfree Magyarország Kft.
www.epilfree.hu
Tel: 06-20-363-6254© 2010 szepsegbroker.hu | Tartós szőrtelenítés gépek nélkül - Epilfree
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink