BEAVATKOZÁSOK

Mellnagyobbítás természetes alapanyaggal, szilikon implantátum nélkül

Mellnagyobbítás hialuronsavval (Macrolane)


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Mellnagyobbítás természetes alapanyaggal, szilikon implantátum nélkül 1.kep
Igen sok nő idegenkedik a szilikon implantátumoktól és az altatásos műtétektől. Viszont a fiatalosan, természetesen telt mellekről mégsem szeretne lemondani. Az ő számukra lehet valóban látványos és gyors eredménnyel kecsegtető hialuronsavas mellnagyobbítás.

Azok a hölgyek számára jelent forradalmian új lehetőséget, akik idegenkednek a szilikon implantátumoktól, vagy az altatásos műtétektől, de nem szeretnének lemondani a természetesen telt keblekről sem.
mellnagyobbítás előtt
mellnagyobbítás előtt
A hialuronsav egy olyan fehérje építő elem (glikozaminoglikán), amely az természetesen is megtalálható az emberi szervezetben (porc, ízületi folyadék, szívbillentyű, szem, izom, bőr), amely a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szövet térkitöltését és rugalmasságát. Ráncfeltöltéshez az utóbbi 10 évben sokmillió kezelésnél használták biztonságosan a világ csaknem minden országában.
Néhány éve megjelent keresztkötésű változatuk is, amellyel már tartós eredményt lehet elérni. Ezt az anyagot fejlesztették tovább Svédországban, s Per Hedén stockholmi plasztikai sebész professzor használta először és vezette be mellnagyobbítás, illetve fenék- és vádlinagyobbítás céljából.

Ezzel az egyedi hialuronsav-töltőanyaggal történik a modern, szilikon implantátum és hegmentes mellnagyobbítás. A Macrolane hatóanyaga helyi érzéstelenítésben, injekciós tűvel a mell állománya mögé és elé adható be.
hialuronsavas mellnagyobbítás után
hialuronsavas mellnagyobbítás után
A Macrolane beinjektálása egyszerű, kíméletes, nem igényel sem altatást, sem több cm-es bemetszést, így el lehet tekinteni a műtéti kockázatoktól, s a hegektől is. A feltöltést követően a páciens nem esik ki a munkából, nem igényel felépülési időt. A beavatkozás bármikor megismételhető, korrigálható. Kivitelezése ettől függetlenül is egy speciális vizsgához kötött, amelyet Stockholmban lehet elvégezni, a mellnagyobbításra alkalmas hialuronsavat forgalmazó cégnél. Beavatkozás előtt érdemes meggyőződni e vizsga meglétéről.

A hialuronsavas mellnagyobbítás teljesen természetes formájú és tapintatú melleket eredményez. Nincsenek puklik, redők, csomók, implantátum elmozdulás, tokzsugorodás, torzulás, vagy fájdalom. Az eredeti mellformákat tökéletesen követő mellnagyobbodás érhető el ezzel a módszerrel. Azonban csak mérsékelt mellnövekedés érhető el a hialuronsavas mellnagyobbítással ( maximum 1 kosárméret, kb. 100-150 cc. ). A speciális keresztkötéssel ellátott hialuronsav (Macrolane) tartósságát az egyéni genetikai és életmódbeli paraméterek befolyásolják, de min. 12-18 hónapig látványos mellnagyobbodást eredményez. Majd a készítmény teljes mértékben, maradékanyag visszamaradása nélkül szívódik fel.

A forgalmazó Q-Med szerint, az eljárás egészségügyi szempontból teljesen biztonságos. A feltöltő anyag a mammográfiai vizsgálatnál sem okoz fennakadást. A klinikai vizsgálatok azonban nem fejeződtek be, jelenleg is folyamatosan gyűjtik a tapasztalatokat (már több mint 1000 páciensen végezték el a beavatkozást).

Mellnagyobbítás ÁRA természetes alapanyaggal: 800 000 Ft - 1 500 000 Ft között / függ a felhasználandó hialuronsav gél mennyiségétől

Időtartam:40-90 perc
Mellékhatás, szövődmény:Érzéstelenítő hatásának megszűnése után enyhe feszülés, fájdalom, amely néhány óra alatt mérséklődik, majd 1-2 napon belül teljes mértékben megszűnik.
Ellenjavallat, kockázat:A mell daganatos elváltozása, mastopathia, fertőző bőrgyulladás, szoptatás, terhesség, stb.
Gyógyulás:A beavatkozást követő 24 óra pihenés, tartózkodás az aktív izommunkától
Eredmény:Teljesen természetes formájú és tapintatú, telt, feszes mellek.
Érzéstelenítés:Helyi érzéstelenítés.
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Mellnagyobbítás természetes alapanyaggal, szilikon implantátum nélkül
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

1. kulcsár   Augusztus 28, 2012
Nagyon szeretném ezt az eljárást igénybe venni,szívesen lennék tesztalany!Hogyha kellene.Köszönöm!
2. Andi.ja   Május 11, 2015
Engem egy ilyen beavatkozás ára érdekelne
3. Andi.ja   Május 11, 2015
Elnéztem már ki van írva :)
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink