BEAVATKOZÁSOK

Tokacsinosítás BIO-lipolízissel

nyaki zsírlerakódás feloldása, zsíroldás, zsírbontás és bórfeszesítés mikroinjekciós, mezoterápiás BIO hatóanyagokkal


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Tokacsinosítás BIO-lipolízissel   1.kep

Tokacsinosítás okosan és fokozatosanRészben alkati tényező a nyak vastagsága, de a súlyfelesleg leggyakrabban mégis az arcél és a nyak közötti területen jelenik meg, amit tokának nevezünk. Az esztétikai helyzetet ronthatja a 40 év felett jelentkező gravitációs ráncok kifejeződése és az arcél eltűnése.

Mielőtt a plasztikai sebész kése alá, illetve a zsírleszívó, fém kanűlje elé feküdnénk, érdemesebb finomabb és komplexebb megoldásokkal próbálkozni.

BIO-liplízis toka és arcél környékén kezelés előtt és a 3. alkalom után közvetlenül
BIO-liplízis toka és arcél környékén kezelés előtt és a 3. alkalom után közvetlenül

BIO-lipolízisEzek közül kiemelkedik a BIO-lipolízis, amely szinte fájdalmatlanul, finoman, fokozatosan leoldja a felesleges zsírmennyiséget a tokáról és mindeközben még a bőrt is feszesít. Még a megereszkedett bőrfelesleggel rendelkező páciens ércélét is visszahozza, legyen az nő vagy férfi, mindkét nemnél látványos és tartós a hatás érhető el. Csupán egy kis türelemre van szükség, hisz a gyengéd és biztonságos megoldás – nem terheli meg a nyaki nyirokrendszert, nem duzzad be többszörösére, nem lesz pirosan lüktető, gyulladt a nyaki régió, mint az 1-2 alkalmas epesavas injekciók után. A fokozatos zsíroldáshoz és bőrfeszesítéshez – vagyis új kollagén- és elasztinrostok kialakulásához idő kell, ezért minimum 4-8 hét és 4-8 alkalom szükséges az igazán látványos és tartós hatáshoz. Azonban már az 1. kezelés után tapasztalható a felesleges zsírréteg csökkenése, míg a kollagénrostok lassú kialakulása miatt a bőrfeszesedés csak 3 hét után lesz érzékelhető.

Mely területeken lehet még a BIO-lipolízis zsíroldást és bőrfeszesítést alkalmazni?

A BIO-lipolízist nem csupán a toka, nyak környékén, hanem a test egyéb, jól körülhatárolt területein is eredményesen alkalmazható, pl: térd, boka, küldök környéke, de az alkar feszesítésére és zsíroldására (un. lebegő szárnyak ellen) is rendkívül hatásos és kíméletes módszer (ebben az esetben min 6-8 alkalom kell).
BIO-liplízis toka környékén kezelés előtt és a 4. zsíroldás után
BIO-liplízis toka környékén kezelés előtt és a 4. zsíroldás után

BIO-lipolízis összetételeBIO-lipolízis hatóanyagai 100%-ban természetes eredetűek, melyek keveréke dinamizált, steril oldatban mikroinjektálható (mezoterápiás papulla technikával beadható orvostechnikai oldat) a toka és az arcél területére.
A BIO-lipolízis koktélját a szakember 2-3 ampulla steril oldat keverékéből állítja össze a páciens zsírfeleslegének és a bőr megereszkedésének, vagyis petyhüdségének, és arcél alá nyúlt bőrfeleslegnek, vagyis a gravitációs ráncok mértékének megfelelően.
Pl. az alábbi növényi eredetű hatóanyagokat tartalmazhatja az egyedileg kialakítható

BIO-lipolitikus mezoterápiás steril zsíroldó és bőrfeszesítő koktél:

a-Ketoglutaricum acidum 6X; Adeps suillus 10X; Artery 6X; Barium oxalosuccinate 6X; Calcarea fluorica 10X; Calcarea fluorica 30X; Calcarea fluorica 200X; Carduus marianus 6X; Cis-Aconitic acid 6X; stb.

Ezek mellett detergenseket (zsírok emulgeálása) pl., Rh-Oligopeptide-2, és egyéb zsírbontás segítő hatóanyagokat is tartalmazhatnak: (IGF-1, Insulin Grow Factor=fokozza a lipolízist és támogatja az izomnövekedést), L-carnitin (zsírbontó), hyaluronsav (vízmegkötés, hidratálás), B és egyéb vitaminok, Natrium klorid, valamint egyéb ásványi anyagok alkalmazhatók.
BIO-lipolízis tokacsinosítás előtt és a 2.; 3. bőrfeszesítő-zsíroldó kezelés után
BIO-lipolízis tokacsinosítás előtt és a 2.; 3. bőrfeszesítő-zsíroldó kezelés után

BIO-lipolízis meneteA mezoterápiás BIO-lipolízis során bőr alapos fertőtlenítését követően egy háló rácspontjainak megfelelően, szubkután, egy igen vékony és rövid un. mikroinjekciós segítségével a zsírszövetbe injektálják a steril BIO-koktélt. Az igen apró, sűrű tűszúrások sejtstimuláló és kollagénképző (bőrfeszesítö, börregeneráló) hatása is van, így nem csupán a zsírréteg vastagsága csökkenthető, hanem a bőr állaga, feszessége is javítható a lipolízis, vagyis a zsíroldás során.

A beadást követően szakembere enyhén átmasszírozza a kezelt területet, amelyet 1-2 naponta Ön is megismételhet otthonában. A beadás után kezelőorvosa konkrét tanácsokkal látja el, melyet FONTOS betartania a szép és látványos eredmény érdekében. Ezek közül az egyik legfontosabb az, hogy a mikorinjektált lipolízis után 1-2 napig különösen ügyeljen arra, hogy minimum 2-3 liter cukor-mentes folyadékot fogyasszon el, és mellőze az alkohol fogyasztását és a dohányzást. Napozni, szaunázni kezelést követő naptól már lehet. Azonban egyéb termikus hővel ható bőrfeszesítő kozmetológiai eljárást ne végeztessen a kúra végéig. A mechanikus, enyhe vákuumos nyirokmasszázs megengedett, ha Önnek nincs pajzsmirigy, vagy egyéb nyaki nyirokcsomó duzzanata.

BIO-lipolysis + Cilvaris (UH, RF, EMS) gépi kezelés + Janssen Cosm. használata
BIO-lipolysis + Cilvaris (UH, RF, EMS) gépi kezelés + Janssen Cosm. használata
BIO-lipolízis Ára

Tokacsinosítás, vagy térd-, boka környékének csinosítása:
- 1. alkalom: 30.000 Ft
+ Tokacsinosító orvos-kozmetikai hatóanyag UH + RF6 CILVARIS gépi kezeléssel= 5.000 Ft
+ DrAntiAging Arclifting egyedi masszázs (10 perc) = 5.000 Ft
- 4 alkalmas bérlet aktuális % engedménnyel 2 részletben is fizethető
Mindkét alkar vagy köldök körüli régió, esetleg a derék zsírbontása és bőrfeszesítése:
- 1. alkalom 40.000 Ft;
- 4 alkalmas bérlet aktuális engedménnyel 2 részletben is fizethető

Aktuális AKCIÓS ajánlat a cikk elején, jobb oldalt!


Időtartam:Egy alkalom az előkészülettel együtt 30-40 perc, minimum 4 alkalom ajánlott, de általában 6-8 kezelés hoz tartós, kb. 1-1,5 éves eredményt.
Mellékhatás, szövődmény:Csupán apró csípő fájdalmat érezhet a páciens, amelyek gyorsan elillannak. Néhány szúrási pontban gombostűfej nagyságú mikroheamatómák jelentkezhetnek, amelyek könnyen lesminkelhetőek és 3-4 nap alatt teljesen felszívódnak. Amennyiben a ciklusának közepén vagy végén tart, úgy javaslott 1-2 napig Arnica Montana C15-ös homeopátiás készítményt szedni 2x5 pellet mennyiségben.
Ellenjavallat, kockázat:Kontraindikációk: Terhesség, szoptatás, 18 év alatti életkor, szója vagy benzylalkohol allergia, vérkeringési zavar vagy rossz állagú heges bőr a kezelt területen, a kezelt terület körüli fertőzés, Komolyabb általános betegség, autóimmun betegség, vagy 5mg/napnál magasabb dózisú szteroid szedése, cytostatikus kezelés, antikoaguláns/ véralvadásgátló kezelés, inzulin dependens diabetes, a páciens nem reális elvárásai a kezeléstől.
Pajzsmirigy megnagyobbodás, gyulladása, és egyéb nyaki nyirokcsomó gyulladása, fog-implantációt követő 2 hét.
A bio-lipolizis kúra során mellőzze a lézeres, rádiofrekvenciós kezeléseket az adott területen.


© 2010 szepsegbroker.hu | Tokacsinosítás BIO-lipolízissel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink