BEAVATKOZÁSOK

Női intim plasztika

Női nemi szervek plasztikai műtétei, Kisajkak kisebbítése, vaginaszűkítő plasztikai műtét, szűzhártya helyreállító műtét


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 3 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Engedményes ajánlataink

Az engedményes kuponok INGYENESEN letölthetők, majd előzetes időpontkérés után igénybe vehetők!

  1. Dr. László Zsolt / Széptest Klinika • Plasztikai sebész
    Kedvezmény: Ingyenes konzultáció és 30 000 Ft ENGEDMÉNY! (fizetendő 190.000 Ft)

Női intim plasztika 1.kep

Kisajkak kétoldali megnagyobbodását, vagy asszimetriáját megszüntető plasztikai műtétA túlzottan nagy kisajkak nem csupán esztétikailag zavaróak, hanem egyéb problémákat okozhatnak: sportolás közben a fokozott súrlódás következtében kidörzsölődik és fájdalmassá válik, beszorulhat a szűkebb alsóneműbe, nadrágba, szeretkezés közben becsípődhet a hüvelyfal és a pénisz közé, amely sérüléshez, fájdalomhoz vezethet. Tehát nem szükséges ezzel a deformitással megbarátkoznia, van intim megoldás problémájára.
Intim plasztika/ Kisajkak kisebbítése/ előtt és után fotó
Intim plasztika/ Kisajkak kisebbítése/ előtt és után fotó
A kisajkak kisebbítésére során annak méretét csökkentik egy haránt irányú kimetszéssel, amellyel biztosítható a hegmentes, gyors gyógyulás. Az esztétikus forma kialakítását a legnagyobb gondosság mellet végzik a sebészek, ügyelve az érzékeny részek (csikló) épségére.

A kis- és a nagyajkak összenövése leggyakrabban a hátsó középvonalban alakul ki fejlődési rendellenesség, vagy STD után. A műtét során tompán szétválasztják a kis- és nagyajkakat, amellyel helyreállítható a természetes állapot.


Szűzhártya összevarrása, szűzhártya helyreállító (rekonstrukciós) intim plasztikai műtétA szűzhártya helyreállító plasztikai műtétjére (hímenplasztika, hymen plasztika) is van lehetőség. A helyreállítás módja függ a hártyás gyűrű állapotától és annak átmérőjétől. A hártya széleit felfrissítik egy éles, apró metszéssel, majd igen vékony sebészi fonallal összeöltik. A szűzhártyán minimum kisujjal átjárható rést hagynak meg. A varrat néhány hét alatt felszívódik, de a hegesedés a hyment (szűzhártyát) hosszabb ideig szűken tartja.


Vaginaszűkítés, vaginaszűkítő intim plasztikai műtétSzülés után a hüvely extrém kitágulása okozhat panaszokat: vizelettartási, vizelési panaszokon kívül az örömszerzés is nehezebb lehet. Ilyenkor hozhat eredményes megoldást a vaginaszűkítő plasztikai műét, a vaginoplasty. A vagina hátsó falánál a hüvelyizmait megfeszíti egy rövid fel nem szívódó sebészfonállal, majd a felesleges bőrrészletet kimetszi és egyesíti a sebfelszíneket. Ezzel a módszerrel a hüvely izomzata feszesebbé válik, a környéki kötőszövet rugalmasan a hüvelyhez simul. A vaginaszűkítéssel (vaginaszűkítő plasztikai műtét, vaginoplasty) a nők hüvelye visszaállítható akár az eredeti, szülés előtti szűk és feszes és állapotra.

Időtartam:A műtét célja és technikájától függően 1-1,5 órát vehet igénybe az intim plasztika.


Mellékhatás, szövődmény:Átmeneti fájdalom, igen ritkán helyi érzészavar (általában átmeneti jellegű)

Gyógyulás:Külső metszést igénylő intim plasztika után a varratvonal finom heggel gyógyul, amely 2-3 hónap alatt teljesen beleolvad a környéki bőr színébe.


© 2010 szepsegbroker.hu | Női intim plasztika
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink