BEAVATKOZÁSOK

Női intim plasztika

Női nemi szervek plasztikai műtétei, Kisajkak kisebbítése, vaginaszűkítő plasztikai műtét, szűzhártya helyreállító műtét


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 3 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Női intim plasztika 1.kep

Kisajkak kétoldali megnagyobbodását, vagy asszimetriáját megszüntető plasztikai műtétA túlzottan nagy kisajkak nem csupán esztétikailag zavaróak, hanem egyéb problémákat okozhatnak: sportolás közben a fokozott súrlódás következtében kidörzsölődik és fájdalmassá válik, beszorulhat a szűkebb alsóneműbe, nadrágba, szeretkezés közben becsípődhet a hüvelyfal és a pénisz közé, amely sérüléshez, fájdalomhoz vezethet. Tehát nem szükséges ezzel a deformitással megbarátkoznia, van intim megoldás problémájára.
Intim plasztika/ Kisajkak kisebbítése/ előtt és után fotó
Intim plasztika/ Kisajkak kisebbítése/ előtt és után fotó
A kisajkak kisebbítésére során annak méretét csökkentik egy haránt irányú kimetszéssel, amellyel biztosítható a hegmentes, gyors gyógyulás. Az esztétikus forma kialakítását a legnagyobb gondosság mellet végzik a sebészek, ügyelve az érzékeny részek (csikló) épségére.

A kis- és a nagyajkak összenövése leggyakrabban a hátsó középvonalban alakul ki fejlődési rendellenesség, vagy STD után. A műtét során tompán szétválasztják a kis- és nagyajkakat, amellyel helyreállítható a természetes állapot.


Szűzhártya összevarrása, szűzhártya helyreállító (rekonstrukciós) intim plasztikai műtétA szűzhártya helyreállító plasztikai műtétjére (hímenplasztika, hymen plasztika) is van lehetőség. A helyreállítás módja függ a hártyás gyűrű állapotától és annak átmérőjétől. A hártya széleit felfrissítik egy éles, apró metszéssel, majd igen vékony sebészi fonallal összeöltik. A szűzhártyán minimum kisujjal átjárható rést hagynak meg. A varrat néhány hét alatt felszívódik, de a hegesedés a hyment (szűzhártyát) hosszabb ideig szűken tartja.


Vaginaszűkítés, vaginaszűkítő intim plasztikai műtétSzülés után a hüvely extrém kitágulása okozhat panaszokat: vizelettartási, vizelési panaszokon kívül az örömszerzés is nehezebb lehet. Ilyenkor hozhat eredményes megoldást a vaginaszűkítő plasztikai műét, a vaginoplasty. A vagina hátsó falánál a hüvelyizmait megfeszíti egy rövid fel nem szívódó sebészfonállal, majd a felesleges bőrrészletet kimetszi és egyesíti a sebfelszíneket. Ezzel a módszerrel a hüvely izomzata feszesebbé válik, a környéki kötőszövet rugalmasan a hüvelyhez simul. A vaginaszűkítéssel (vaginaszűkítő plasztikai műtét, vaginoplasty) a nők hüvelye visszaállítható akár az eredeti, szülés előtti szűk és feszes és állapotra.

Időtartam:A műtét célja és technikájától függően 1-1,5 órát vehet igénybe az intim plasztika.


Mellékhatás, szövődmény:Átmeneti fájdalom, igen ritkán helyi érzészavar (általában átmeneti jellegű)

Gyógyulás:Külső metszést igénylő intim plasztika után a varratvonal finom heggel gyógyul, amely 2-3 hónap alatt teljesen beleolvad a környéki bőr színébe.


© 2010 szepsegbroker.hu | Női intim plasztika
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink