BEAVATKOZÁSOK

Ultrahangos zsírbontás ULTRASHAPE-pel

Alakformálás, zsírleépítés UltraShape-pel, ultrahangos zsírbontás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Az UltraShape alakformáló eljárást próbálta ki Bódi Sylvi és édesanyja is a Fehérhajó Revital Centerben
Az UltraShape alakformáló eljárást próbálta ki Bódi Sylvi és édesanyja is a Fehérhajó Revital Centerben
Az UltraShape eljárás az első klinikailag igazolt non-invazív (műtétmentes) alakformáló megoldás, amely biztonsággal és eredményesen semmisíti meg a zsírsejteket férfiak és nők esetében egyaránt.

Az UltraShape ultrahangos kapacitását a zsírsejtek sejtfalának szétrepesztésére fejlesztették ki. A technológia lényege, hogy számítógép vezérelt, és precízen fokuszált nagy erejű ultrahanghullámok segítségével a szervezet zsír depozitjaiban található zsírsejtek membránját megrepesztik. A mechanikai hatás szövetszelektiv, a környező ereket, idegeket, és a kötőszövetet sértetlenül hagyja.

A szétfolyósodott zsír (trigliceridek) és a szétroncsolt zsírsejt maradványok a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain keresztül távoznak. A „sejthulladék” a májon keresztül, természetes útvonalakon keresztül ürül ki a szervezetből. Ez a folyamat megfelelő vízmennyiség (napi 2-3 liter) bevitele nélkül nem mehet végbe gyorsan és mellékhatások nélkül. Ezért a kielégítő eredmény céljából a páciensnek is akítv részt kell vállalnia az alakformáló eljárásban.

Az UltraShape alkalmazása előtt orvosi diagnosztizálásra kerül a páciens, hogy megállapításk a kezelendő terület pontos zsírtartalmát. Ezt követően egy speciális szoftver leképezi a kezelendő terület háromdimenziós képét, majd kiszámítja a területen szükséges „ultrahang-lövések” számát és pontos helyét. Ezt követően a térhálós mintának megfelelően pontról – pontra végezik el az ultrahang kezelést.
A változás és a zsírbontás eredménye garantált, hiszen az UltraShape programot plasztikai sebészek tervezték azon Hölgyek és Urak részére, akik tartanak a sebészeti, vagy egyéb fájdalommal, rizikóval és gyógyulási idővel járó műtéti beavatkozásoktól.

Az UltraShape alakformáló készülékkel olyan zsírpárnácskák megszüntetésére is lehetőség van, amelyeket sem tornával, sem fogyókúrával nem lehet eltüntetni. Ezek alkati adottság miatt meglévő feleslegek, vagy fennmaradhatott szülés után is. Az első beavatkozás után már látható eredmény, 2-5 cm -es körfogatcsökkenés, mely 2 hét elteltével válik még teljesebbé. Alább lásd részletesebben!

Revital Alakformáló ProgramA Fehérhajó Revital Center szakemberei :Dr. Poroszki Mária, és Dr. Szabó Gábor kidolgoztak egy igen hatékony Revital Alakformáló Programot, amelynek fő eleme a nagy kapacítású ultrahangos zsírbontó készülék, az UltraShape. A kezeléssor a fent említett orvosi konzultációval kezdődik, mely során egyénre szabott kezelési protokollt állítanak össze.

Revital Alakformáló Program egyedisége abban rejlik, hogy több egymást támogató zsírbontó és bőrfeszesítő eljárást kombinálnak optimális mértékben, valamint táplálkozási és életmódbeli tanáccsal látják el az elszánt vendégeket. Tapasztalatuk szerint az alakformáló eredmény látványosabb és tartósabb, ha a következő technikákat precízen, személyre szabottan kombinálják: UltraShape; UltraTone; VelaShape.

Az ultrahangos zsírbontás folyamata UltraShape-pel

Időtartam:A kezelés 1-1,5 óra közötti, amely a célterület(ek) méretétől és számától függ. Az UltraShape alkalmazását követően a vendégek folytathatják napi szokásos tevékenységüket. A kezelések mennyiségét a páciens testi adottságai határozzák meg, amelyet egy szakorvosi konzultáció során állapítanak meg. Egy éves tapasztalat beigazolta, hogy 3 alkalom elegendő a látványos alakformáláshoz.
Mellékhatás, szövődmény:Minimális égő fájdalom, bőrpír, amely a kezelés után néhány órával megszűnik.
Ellenjavallat, kockázat:Ellenjavallt:

májbetegségek ( lezajlott májgyulladás, steatosis,) súlyos zsíranyagcsere zavar, terhesség, véralvadási zavar, aorta aneorizma, immun vagy kötőszöveti betegség, hasi sérv, beépített idegen test, szívritmus szabályzó (pacemaker). Az Aspirin rendszeres szedése a kezelés előtt felfüggesztendő.
Technikai ellenjavallat: a zsír réteg vastagsága nem éri el a 1,5cm-t
Gyógyulás:Az UltraShape után javasolt a bő folyadékbevitel (min. 2 liter/nap), zsírszegény, rost dús diéta betartása, rendszeres testmozgás a tökéletes eredmény eléréséhez. Bőrfeszesítő készítmények használata javasolt. A beavatkozás jól kombinálható ULTRATONE kezeléssel, mely biostimulációs eljárással fokozza a bőrfeszességét, méregtelenítő, nyirokkeringést stimuláló valamint alakformáló hatású.
Eredmény:Az első beavatkozás után már látható eredmény, 2-4 cm -es körfogatcsökkenés, mely 2 hét elteltével válik még teljesebbé.

Az UltraShape azonnali, tartós 2-5 cm-es test körfogat csökkenést garantál azoknak is, aki csak kisebb testfelületen kialakult zsírpárnáktól (comb, derék, has, stb.) szeretnének megszabadulni, és lehetőség szerint mindezt azonnal. Általában 2-3 alakalom elegendő a látványos zsírbontáshoz!
Érzéstelenítés:nem szükséges
Ellátás:ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Ultrahangos zsírbontás ULTRASHAPE-pel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink