SZAKCIKKEK

Organic Harmony Studio/ Szépség és Életmód Stúdió

Jasmin Organics luxus biotermékek a Organic Harmony Studio-ban

2010. december 15. 00:20
Szépség Bróker
Az Organic Harmony Studio/ Szépség és Életmód Stúdió egy különleges hely, ahol az egészségmegőrzés és a tudatos bőrápolás egyszerre kerül előtérbe.


Az Organic Harmony Studio a Jasmin Organics luxus biotermékeivel végzi kozmetikai kezeléseit
Az Organic Harmony Studio a Jasmin Organics luxus biotermékeivel végzi kozmetikai kezeléseit
Kozmetikai szolgáltatásainkat, arc- és testkezeléseinket a Jasmin Organics luxus minőségű biotermékeivel végezzük, profi csapatunk hölgy és férfi vendégeinket is szeretettel várja. Életmód és dietetikai tanácsadással is rendelkezésre állunk, mert hisszük, hogy bőrünk egészségét jelentős mértékben befolyásolja az életmód és a táplálkozás minősége.


Jasmin Organics luxus biokozmetikumok
Jasmin Organics luxus biokozmetikumok

Mitől BIO a biotermék és miért jobb egy biotermék?Azzal sokan tisztában vagyunk, hogy a bioélelmiszerek egészségesebbek, mert nem tartalmaznak az egészségre káros vegyszereket. Az okleveles biokozmetikumok pontosan ezért egészségesebbek, mert az összetevők között nem találunk szintetikus és káros alkotóelemeket. Természetesen van különbség növényi alapanyagokból készült termékek között is, mégpedig azért, mert minőségük és hatékonyságuk eltérőek egymástól. Ezért fontos azt tudnunk, hogy egy kozmetikai termék összetevői azon túl, hogy növényi eredetűek, ELLENŐRZÖTT BIO-TERMESZTÉSből származnak-e, vagy sem.

Növényi tinktúrák, illóolajok közötti különbségekEgy növény alkotóelemei sokféleképpen felhasználhatók kozmetikai termékekben, viszont az elkészült biotermék hatékonyságát jelentős mértékben befolyásolja, hogy az összetevők milyen formában kerülnek a késztermékbe. Egy növényből készülhet kivonat, tinktúra, vagy illóolaj. A friss, vagy szárított növény forrázatából kivonat készíthető, amelyet vizes fázisú folyadékban és gél formában hoznak forgalomba. A tinktúrákat szintén szárított, vagy friss növényekből készítik, de azt 40-70%-os alkoholban áztatják 10 napon keresztül, majd átszűrés után használható fel külsőleg és belsőleg is. Az illóolajakat a növény különböző részeiből (virágzat, levél, szár, gyökér, stb.) préseléssel (hideg-sajtolás), vagy vízgőz-desztillációval állítják elő és csakis hígítva használják fel. A tiszta illóolaj ugyanis nagyon drága. Némelyik csak tízezrelékes nagyságrendben tartalmaz illóolajat. Pl. egy csepp rózsaolajhoz több mint 30 kilónyi virágot dolgoznak fel. Egy csepp illóolaj súlya, 0,02 gramm, azaz ötven csepp tesz ki egy grammot. Ez a hatalmas mennyiség feldolgozása okozza az illóolajok magas árát.
Úgy tartják, hogy az illóolajok a növények és virágok életerejének hordozói, és ez által olyan energiaesszenciával rendelkeznek, melyek minőségüket tekintve, az anyatermészetben fellelhető növényekből kinyert alkotóelemek közül kiemelkednek. Az illóolajok hatékonysága koncentráltságuk révén 60-70-szer magasabb, mint annak a növénynek, melyből eredetileg kinyerték és ez 10-15 százalékkal magasabb lehet biokörülmények között nevelkedett növények esetében, mert sem növényvédőszerek, sem más emberi beavatkozás minőségüket nem rontja. Az illóolajok biztonsággal alkalmazhatók egészségmegőrzés, a test működési egyensúlyának visszaállítása, és egészségügyi problémák tüneteinek kezelése céljából is.

Organic Harmony Studio/ Szépség és Életmód Stúdió   3.kép

Jasmin Organics – Pure Natural BeautyA Jasmin Organics egy ausztrál biotermékcsalád, mely prémium kategóriás bőrápolási alternatívát kínál.
A Jasmin Organics luxus biotermékcsalád különlegessége az összetevők hatékonyságában és a termékek koncentráltságában rejlik. Egyetlen Jasmin Organics biotermék sem tartalmaz vizet, mely más termékcsaládról egyelőre nem mondható el. A legtöbb biotermék első és ugyanakkor legnagyobb mennyiségben felhasznált alkotóeleme a víz, mellyel a hatóanyagokat “higítják”, mellyel csökkentik a biotermék hatékonyságát és minőségét. A Jasmin Organics luxus biotermékeiben aloe vera gélt, vagy hidrolátumokat alkalmaznak, melyekhez 100 %-os tisztaságú és kiváló minőségű illóolajokat és kivonatokat adnak. A hidrolátumok az illóolaj kinyerése végett történő desztilláció melléktermékei, melyek már önmagukban jótékony hatással bírnak, mert az illóolajok oldott állapotban megtalálhatók bennük.
A Jasmin Organics BIO minősítésének védjegyei
A Jasmin Organics BIO minősítésének védjegyei
A Jasmin Organics luxus biotermékek bizonyítottan organikus, azaz teljes mértékben természetes alapanyagokból álló készítmények. Jellemzőjük, hogy NEM tartalmaznak:

• egészségre káros, szintetikus összetevőket
• kőolaj származékokat
• mesterséges színezéket
• hozzáadott illatanyagot
• állati eredetű adalékanyagokat


Kényeztető kozmetikai kezelés az Organic Harmony Studio-ban a Jasmin biotermékekkel
Kényeztető kozmetikai kezelés az Organic Harmony Studio-ban a Jasmin biotermékekkel
A Jasmin Organics luxus biotermékei szigorú nemzetközi biokozmetikai előírásokat követve készülnek, és ezek folyamatos betartását éves ellenőrzések alkalmával az ausztrál kormány által felügyelt minősítő szerv, az Organic Food Chain (OFC) garantálja. Az OFC logója mellett az amerikai tanúsító szerv (USDA) logója is megtalálható, mely a termék kiváló minőségét bizonyítja.
A Jasmin Organics mint vállalat nem csak hangoztatja a biominősítés és kiemelkedő minőség fontosságát, hanem saját farmjukon szívesen be is mutatja az érdeklődőknek hogyan is készül ez a kiváló minőségű, tanúsítottan organikus termékcsalád. Bár Ausztrália messze van, akinek lehetősége nyílik, mindenképp látogasson el erre a csodálatos helyre Brisbane mellett!

De ha olyan messzire nem is tud elutazni, Budapesten, a III. kerületben szeretettel várja Önt a Beauty Palace Szépség Szalon, ahol megtapasztalhatja a Jasmin Organics luxus biokozmetikumok szépítő és fiatalító hatását!

JASMIN kezeléseket és termékeket elérheti:

ORGANIC HARMONY Studio
Manhetz Katalin kozmetikus

Budapest, 1073 Kertész utca 38-40.
Bemutatkozás...


BEAUTY PALACE
Mester Szilvia kozmetikus

1036 Budapest Nagyszombat u. 1.
Bemutatkozás...
© 2010 szepsegbroker.hu | Organic Harmony Studio/ Szépség és Életmód Stúdió
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákKapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink