SZAKCIKKEK

KLEANTHOUS - Sono Beauty Lifting bőrfiatalító kúra

Dr. Kleanthous munkássága: a cell supporting molekulák és biorezonancia hatékonyságának ötvözése/ SkinTone

2010. október 29. 11:44
Szépség Bróker
KLEANTHOUS termékcsalád hatékonyságát egy úgynevezett „cell supporting molekulának” (c. s. m.) köszönheti. Egy biológus kutatási eredményeit felhasználva dr. Kleanthous felfedezte a sejtjeinkben megtalálható, úgynevezett cell supporting (c.s.m.) molekulát. Ez egy információhordozó molekula, amely a szervek regenerációs képességéért felelős.


KLEANTHOUS - Sono Beauty Lifting bőrfiatalító kúra 1.kép

KLEANTHOUS termékcsalád titka a cell supporting molekulaA cell supporting molekulák 25. életévünkig elegendő mennyiségben vannak jelen sejtjeinkben. A kor előrehaladtával számuk fokozatosan csökken, ezáltal csökken a sejten belüli, és a sejtek közötti információcsere is. Ez az információcsere a sejtműködés fenntartásához és a kielégítő sejtképződéshez elengedhetetlenül fontos.

KLEANTHOUS alapelve a bőr struktúrájának cell supporting molekulákkal (c.s.m.) történő állandó megújításán alapul. Legyen szó akár ráncokról, táskákról, laza kötőszövetről vagy hajhullásról: a cell supporting molekulák (c.s.m.) hosszú távon és megbízhatóan.


mostanában 34 éves vagyok ... ;-)
mostanában 34 éves vagyok ... ;-)
A 80-asévek végén Dr. med. P. Kleanthous kifejlesztette a világ első kozmetikai ultrahang készülékét. Abból a célból, hogy az általa kifejlesztett ránctalanító kúra alkalmával a bőrbe minél rövidebb idő alatt, minél több cell supporting molekulát (c.s.m.) juttasson, először használta kozmetikai kezelés céljából az ultrahang mikrorezgéseit.


BiorezonanciaÚj, és legalább ennyire forradalmi újdonság az ultrahang biorezonancia formájában történő alkalmazása. A bőr energetikai diszharmóniájának kiegyenlítése pozitívan befolyásolja közérzetünket, külsőnket fiatalossá és frissé teszi.

A cell supporting molekulák és biorezonancia hatékonyságát ötvözve született meg dr. Kleanthous egyedi kúrája a Sono Beauty Lifting /SkinTone, mellyel a kozmetikusok számára is lehetővé tette az bőrfiatalító kezelések elvégzését az arcon, a nyakon, a dekoltázson és a kezeken.

Sono Beauty Lifting kúráról részletesen ITT olvashat<<<


A Sono Beauty Lifting kúrát

KOZMETIKUSOK

végzik:


1. Bártfay Zsuzsanna / Esthetica Szépségszalon, Budapest V. ker

2. Gáspár Ágnes / Gáspár Ágnes Szépség Szalonja, Budapest XI. ker

3. Nagy Judit / Judit Kozmetika, Budapest XIII. ker

4. Zámbó Kati / Agape Szépségszalon, Budapest II. ker

c.s.m. beauty Kft.
1118 Budapest, Beregszász tér 16.
Tel: +36 20 915 6568
Fax: +36 1 246 3787
E-Mail: info@kleanthous.hu
www.kleanthous.hu© 2010 szepsegbroker.hu | KLEANTHOUS - Sono Beauty Lifting bőrfiatalító kúra
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériák


Kapcsolódó szakcikkek

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink