BEAVATKOZÁSOK

Ajakdúsító kezelés - KLEANTHOUS

Perfect lips kezelés


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 0 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Ajakdúsító kezelés - KLEANTHOUS  1.kep
A szép és egészséges ajkak érzékiséget és életkedvet sugároznak. Egy határozott szájkontúr arcunkat kifejezővé teszi és karakterünket meghatározza. A kellemesen kényeztető ajakápolás védi és kellő nedvességgel látja el az érzékeny szöveteket. Különleges hatóanyagai, mint pl. a keresztkötéses és nem keresztkötéses hyaluronsav, gatuline expression (növényi botox-szerű hatóanyag), elősegítik a kollagén újratermelését, tartósan megőrzik és ápolják az ajkak természetes körvonalát és teltségét.

A perfect lips ajakdúsító kezelést az ajkak teltségének növelésére, kontúrok javítására, az ajakak körüli ráncok csökkentésére ajánljuk. Alapelve a bőr struktúrájának cell supporting molekulákkal történő megújítása (a KLEANTHOUS professzionális kozmetikai termékcsaládot meghtározó cell supporting molekulák/c.s.m.). Ezek az információhordozó molekulák regenerálják a bőr működését. A perfect lips ajakdúsító kúra védi és kellő nedvességgel látja el az érzékeny szöveteket. A cell supporting molekulák dús keveréke támogatja a bőr sejtjeinek pozitív és tartós működését. A fehérjében gazdag textúra alkalmas a száj környékén megjelenő ráncocskák ápolására is.
Peeling után sonorezonancia készülékkel juttatják a bőrbe a különleges szérumot és ajakápoló krémet, amit azután otthon is használni kell, reggel és este. Kiszáradt ajkaknál naponta többször is. A finom állagú krém gyorsan beszívódik, ideális rúzsalap.

Időtartam:Egy kúra hat szalonkezelésből áll, heti 2 vagy 3 alkalom javasolt.
Egy Perfect lips ajakdúsító kezelés időtartalma kb. 15 perc.
Eredmény:Az ajakdúsító, Perfect lips kezelés hatására az ajkak teltebbek lesznek, a szárazság, repedezettség megszűnik, az ajak körüli ráncok csökkennek.


© 2010 szepsegbroker.hu | Ajakdúsító kezelés - KLEANTHOUS
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink