BEAVATKOZÁSOK

Ajakfeltöltés tű mentesen

Ajak teltségének növelése és az ajak feletti hosszanti ráncok csökkentése tű nélkül


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Ajakfeltöltés tű mentesen 1.kep
Weyergans High-Care Cosmetics legújabb eljárása az ajkak kezelésére. Az ajakkezelés során a jól ismert hyaluronsavat és hidegfényt (UV-lámpa) alkalmaznak.

Ajánlott: 30 év feletti, vagy ennél fiatalabb, dohányzó hölgyeknek és az un. „fehér ajak” megoldására alkalmas, ami orvosilag is egy problémás terület.

A hyaluronsav a kötőszöveti alapállomány igen fontos alkotó része. Nagy molekulájú (szénhidrát), mely saját súlyánál 1000x nagyobb mennyiségű víz megkötésére képes. A bőr kötőszöveti öregedése jelentős mértékben függ a hyaluronsav termelődési képességétől, amely a 21. életévvel kezdődően fokozatosan, majd a változó korral rohamosan csökkenni kezd. Ezért is került központi szerephez a hyaluronsav esztétikai iparágban a 90-es évektől, amelyet azóta kiváló eredménnyel alkalmaznak a vízhiányos és a ráncos. Számos gyógyszercég is kihasználja a hyaluronsav előnyeit, s már tucatnyi keresztkötésekkel módosított ráncfeltöltőt hoztak forgalomba az utóbbi 10 évben.

A hyaluronsav egyik hátránya, hogy nagyon gyorsan lebomlik (3-4 hét), ezért vagy folyamatosan használni kell, vagy tartósabb, módosított formában kell alkalmazni. Míg a kozmetikai krémekben található hyaluronsav alkalmas a felületi hidratáltság biztosításához, addig a mélyebb ráncok eltüntetéséhez nélkülözhetetlen a molekulaszerkezet megváltoztatása (keresztkötések kialakaítása ráncfeltöltőkben), vagy kiegészítő technikai eszköztök igénybe vétele a bőr mélyebb rétegeibe való bejuttatásához: ultrahang, mezoterápia tűvel és tű nélkül (elektroporátor), v. „hidegfény” (pl. speciális UV lámpa)

A Weyeregans High Care hyaluronsavas ajakkezeléséhez egy speciális UV lámpát használ, amely a látható fénynél rövidebb (420–460 nm) hullámhossztartományban nagyobb energiát képes leadni, mindamellett, hogy nem melegszik fel. Ezért az ebbe a tartományba tartozó UV lámpákat un. „hideg-fényű” lámpáknak is nevezik. Ez a hideg-fény megbontja a hyaluronsav molekulaszerkezetét, s a feldarabolt molekularészletek ilyen formában már be tudnak jutni a bőr mélyebb rétegeibe, majd újra összekapcsolódnak a törött hyaluronsav molekulák. A stabil kötésbe került hyaluronsav molekulák ezután elvégezhetik feladatukat: növelik a vízmegkötést, teltebbé, dúsabbá teszik az ajkakat, s az ajak fölötti ráncokat kisimítják.

Ajakfeltöltés tű mentesen 2.kep

Weyeregans High Care ajakápoló programja egy összetett terápia:- A Collamin akár tabletta, akár folyékony állapotában a kötőszövet (csontok, ízület, bőr) nélkülözhetetlen építőköve. Minden az ajakápoló kezeléshez ajánlott és bizonyítottan eredményes.
- A „mezoterápiás” hyaluronsav kiváló a speciálisan szignált elektromos áram útján bizonyítottan eljut a hatóanyag az elekroporézis elve szerint a sejtekhez.
- A Hylarest termék természetes összetevői, mint pl. a Rutin gátolják a hyaluronidáz enzimet, a hyaluronsav lebontó enzimjének termelődését, így stabilizáljuk a korábban bejutott hyaluronsav hatását.

A Weyeregans High Care ajakápoló programja az ajak teltségét növelő és az ajak körüli ráncokat csökkentő módszer.Az ajakápoló előnyei:


- bármilyen kozmetikai kezeléshez társítottan eladható (arc, test),
- már egy kezelésnek is látványos, meggyőző a hatása

A High Care ajakápoló program menete:

A kezelést az ajakpíren és a felső és alsó ajkak körüli ráncos területen ajánlatos végezni.
Első lépés a megfelelő tisztítás (Soft-Peeling, Nano-Care), ezután spatulával felvisznek kb. 1 ml mennyiségű meso-hyaluronsavat, majd 5 percen át lassan az ajak körül és fölött a lámpát folyamatosan mozgatva „besugározzák” a hideg fényt.


Időtartam:- az ajakápoló kúrában (5+1 alkalom) javasolt
- heti 2-3 alkalommal végezhető el a kezelés
Gyógyulás:Fontosnak tartjuk annak a kiemelését, hogy a kúrák utáni Hylarest otthonápolóként való eladása a vendég számára fontos, hiszen a 3-4 hét lebomlási időt növeli meg.

A Collamin fogyasztás pedig egyértelműen kiemelt javaslatunk!


© 2010 szepsegbroker.hu | Ajakfeltöltés tű mentesen
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

1. Regina87   November 29, 2013
Mennyibe kerül egyszeri kezelés?
2. Regina87   November 29, 2013
Mennyibe kerül egyszeri kezelés?
3. Regina87   November 29, 2013
Mennyibe kerül egyszeri kezelés?
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink