BEAVATKOZÁSOK

Ajakfiatalítás - a csábító mosoly titka

Ajakfiatalítás ART MEDIC módra


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Ajakfiatalítás - a csábító mosoly titka 1.kep
A természetes öregedési folyamat részeként – ahogyan szervezetünk egésze – úgy ajkaink is veszítenek teltségükből, üdeségükből. A hyaluronsav azonban kiváló megoldást nyújt ezekben az esetekben, ugyanis nagymolekulájú szerkezetének köszönhetően saját tömegéhez képest ezerszer több vizet képes megkötni, így segít, hogy ajkaink ismét fiatalosan üdék, teltek, feszesek legyenek.

A minimál invazív arcfiatalító eljárásokban élen járó ART MEDIC esztétikai orvosa, Dr. Brandl Beatrix egy olyan ajakfiatalító eljárást sajátított el, amely során az egyik legbiztonságosabb hyaluronsav hatóanyagával végzi a kezeléseket szinte fájdalommentesen, amelynek eredményeképpen az ajakfiatalítás igazán látványos, természetes összhatású.
Ajakfiatalítás - a csábító mosoly titka 2.kep
Az ajakfiatalítás első lépéseként érzéstelenítő krémet kenünk az ajkak felületére, majd 20-30 perc hatóidő után a krémet alaposan eltávolítjuk, és az érzéstelenített ajkakba oldalanként egy-egy ponton át mikrokanüllel, fájdalommentesen juttatjuk be a hyaluronsav tartalmú, speciális hatóanyagot.

Az ART MEDIC esztétikai szakorvosa, Dr. Brandl Beatrix az ajakfiatalítást azoknak ajánlja, akik ajkuk méretével és formájával elégedettek, csupán szeretnék visszakapni ajkuk egykori frissességét, üdeségét.

No, de mi a különbség az ajakfeltöltés és az ajakfiatalítás között?Igaz, hogy mindkettőt végezhetik hyaluronsavval és mikrokanülös technikával, azonban az ajakfeltöltés során az ajkak megnagyobbítása a cél, így akár több ampulla anyagigénye is van a beavatkozásnak, míg az ajakfiatalításnál az ajkak dehidratáltságának a csökkentése a cél az eredeti, fiatalos ajakvonal visszahozásával együtt.

Időtartam: Az ajakfiatalítás az érzéstelenítéssel együtt is csupán kb. 1 órát vesz igénybe, mely után a páciens zavartalanul folytathatja normál napi tevékenységét.
Mellékhatás, szövődmény:Az ajakfiatalítás teljesen kockázatmentes. A kezelés során elért esztétikai eredmény megőrzése érdekében kb. 6-8 havonta érdemes az ajakfiatalító beavatkozást megismételni.
Eredmény:Sima, egészségesen telt ajkak a túltöltés rizikója nélkül.
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Ajakfiatalítás - a csábító mosoly titka
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink