BEAVATKOZÁSOK

Ajakvastagítás szilikon implantátummal / PermaLip

Ajakfeltöltés tartósan és biztonságosan


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Ajakvastagítás szilikon implantátummal / PermaLip 1.kep

Ajakfeltöltés új megoldásaRégi igényük teljesül a hölgyeknek az új ajakvastagító eredményt nyújt implantátummal, amely nem csak gyors és látványos, hanem tartós eredményt is nyújt.

Míg a legtöbb ajakvastagító eljárás során alkalmazott hatóanyag a hyaluronsav és a saját zsír, mindkettő relatív gyorsan (3-8 hónap) felszívódott az ajkak gyakori mozgása miatt, addig a tartósnak ígérkező folyékony szilikon olaj alkalmazását számos szövődmény és komplikáció (pl. granulóma kialakulása) árnyékolta be. Azonban a PermaLip-pel végzett klinikai vizsgálatok bebizonyították az ajakvastagító implantátum biztonságosságát és tartós esztétikai eredményességét.

Mostantól egy új ajakfeltöltési módszerrel és egyben új termékkel tudunk szolgálni, mely immár Magyarországon is elérhető! A PermaLip ajakimplantátum biztonságos, és megfelelő megoldást nyújt a tartós ajakfeltöltéshez. A PermaLip ajakimplantátum szabadalmazott, CE minősítésű eszköz, amelyet klinikai vizsgálatoknak vetettek alá, hogy biztonságosságát és hatékonyságát bizonyítsák. PermaLip ajaknagyobbítás az Amerika Egyesült Államokból érkezett Európába és még csak néhány plasztikai sebésznél elérhető eljárás!
Ajakvastagítás szilikon implantátummal / PermaLip 2.kep

Ajakvastagító implantátum/ PermaLipA PermaLip implantátum ajakfeltöltés puha, tömör, elasztikus szilikonból készült kontúros, sima, nem porózus felületű implantátum, amelyik nem reped meg, és nem veszít térfogatából. Alkalmazása nem jár az átlagos szilikon implantátumok esetében fellépő komplikációkkal. A PermaLip implantátum ajakfeltöltés különböző méretekben kapható, mind hosszra és szélességre (vastagságra), melyekből az Önnek megfelelőt orvosa választja ki. Bár tartós célra készült, a PermaLip implantátum igény szerint bármikor kisebbre vagy nagyobbra cserélhető, vagy eltávolítható az ajkakból.

PermaLip-es ajakfeltöltés menete:Az érzésteleítés után a száj belső felén, mindkét belső szélén egy-egy 2-3mm szélességű pici metszést végzünk, melyen keresztül bevezetjük az implantátumot. Amikor az a megfelelő helyre beilleszkedik, bezárjuk a végeket felszívódó varrattal.Időtartam:Az ajakfeltöltést ambuláns módon, helyi érzéstelenítés alatt végezzük, ez azt jelenti, hogy amikor kipihente magát a páciens, távozhat a klinikáról. Az egész ajakfeltöltés beavatkozás kevesebb, mint 30 percet vesz igénybe, a páciens így azonnal távozhat.
Érzéstelenítés:Helyi érzéstelenítés
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Ajakvastagítás szilikon implantátummal / PermaLip
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

1. pandalány   Április 02, 2014
És ez a beavatkozás mennyibe kerül?
2. nori13   Május 27, 2015
3. nori13   Május 27, 2015
4. nori13   Május 27, 2015
5. nori13   Május 27, 2015
6. nori13   Május 27, 2015
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink