BEAVATKOZÁSOK

Akne kezelése / Mátyásföld Klinika

pattanás, akne


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Akne kezelése / Mátyásföld Klinika 1.kep
Az akne kialakulásának ma már számos oka ismert. Ezzel párhuzamosan a kezelési lehetőségek száma is folyamatosan nő.


A pattanások (akne) bármely, szőrtüszőkkel borított testtájon előfordulhatnak, de leggyakrabban az arcon és a háton jelentkeznek. Néha lázas állapotot is okozhatnak. Bár általában serdülőkorban találkozunk először az aknéval, kisgyermekeken is előfordulhat egy ritkán látott formája, az infantilis akne, amely 5 éves korra rendszerint megszűnik. A napfény általában jótékony hatású a közönséges akne esetében, de az ún. majorca akne pont napfény hatására jelentkezik.
Akne kezelése / Mátyásföld Klinika 2.kep

Az akne megjelenési formáiAkne comedonica: legenyhébb, gyulladt forma. Az arcon nyitott és zárt komedók találhatók a homlok, az orr és az áll területén. Általában 3-10 napig látszanak. Már 10 évesen is diagnosztizálhatók.
Akne papulopustulosa: gyulladt csomók, pusztulák jellemzik. Nemcsak az arcon, hanem a háton, és a mellkas területén is megtalálható. Általában 2-3 hétig okoznak panaszokat.
Akne conglobata: legsúlyosabb formája, inkább fiúknál, fájó, gyulladt csomók, ciszták, bőr alatti beszűrődések, melyek akár több hónapig is kitarthatnak.Akne kezelési lehetőségek / Mátyásföld KlinikaMivel minden ember bőre más és más, így látjuk, az akne és a pattanások különféle formákban jelentkezhetnek. Azért is szükséges orvosi vizsgálat a pattanások hatékony kezeléséhez, mert az orvos a bőr szerkezetét, és az egész szervezet működését együttesen figyelembe véve állapítja meg az aknét kiváltó okot. Az időben végzett célirányos terápiával kivédhető a maradandó hegek, sebhelyek kialakulása.

A Mátyásföld Klinikán Dr. Stehlich Gábor bőrgyógyász-kozmetológus az alábbi kezelési lehetőségekkel várja az akne problémával érkezőket:

Akne kezelése IPL-lel a Mátyásföld Klinikán:

Bőrfiatalítás, bőrproblémák kezelése IPL- lel from Mátyásföld Klinika on Vimeo.


Amennyiben a páciensnél jelenleg aktív tünetek (aktív, gyulladt pattanások) állnak még fenn, akkor először egy több hónapos belső gyógyszeres és külső kezeléssel ezt a folyamatot leállítják. Ha ez a kezelés időben történik, akkor az akne probléma viszonylag könnyen, a pár hónapos gyógyszeres kúra után megszűnik, a beteg bőre tünetmentessé válik.
Ha azonban a gyógyszeres kezelés már késve kezdődött el, és már jelentkeznek a bőrön az akne maradványtünetei, a hegek, akkor ezek kezelése a következő módszerekkel történhet: gyümölcssavas mélyhámlasztás, mikrodermabrasio, dermaroller, mezoterápia, IPL, CO2 frakcionált lézerrel ( MedArt)

Időtartam:A választott kezeléstől függően változik.
Mellékhatás, szövődmény:Némely kezelésnél átmeneti bőrpír, égő érzés.
Gyógyulás:Kezeléstől függően 1-3 nap.
Eredmény:Mindegyik akne kezelési megoldás más-más időtartam után hozza meg a kívánt eredményt.
Érzéstelenítés:Lokális érzéstelenítő krém, ha az akne kezelés megkívánja.
Ellátás:Ambulánsan


© 2010 szepsegbroker.hu | Akne kezelése / Mátyásföld Klinika
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.

Gyorslinkek

Szakemberek

Partnereink