BEAVATKOZÁSOK

Alakformálás műtét nélkül / Body Shaping program

VelaSmooth/ Shaper és a meridián kezelés ötvözése- Body Shaping program


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 1 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Király Linda 11 kiló súlyfeleslegét 4 hét alatt  sikerült leküzdeni a Body Shaping programmal- 2008
Király Linda 11 kiló súlyfeleslegét 4 hét alatt sikerült leküzdeni a Body Shaping programmal- 2008
Szakemberek olyan programot dolgoztak ki, amelyben a XXI. század csúcstechnológiáját összekapcsolták a keleti orvostudomány évezredek óta elismert gyakorlatával az alakformálás céljából. A kétféle eljárás ötvözésével természetes módon lehet a felesleges kilóktól megszabadulni és jobb alakra, simább, feszesebb testfelületre szert tenni.

A világújdonságnak számító készüléket un. Shaper/ VelaSmooth (ELOS) egy mélyfeszesítő készülék, amely a kezelendő testfelületet 4-féle hatásnak teszi ki:

  • infravörös fény és
  • a rádiófrekvenciás sugarak hyperthermiát(testhőmérséklet átmeneti emelkedése) idéznek elő
  • ezzel egyidőben fellépő pulzáló vákuum
  • és a masszírozó görgők tovább fokozzák a helyi anyagcserét

Ily módon a bőr sokkal mélyebb rétegei melegednek fel, mint a hagyományos alakformálás során, ezáltal hatékonyabban képes fellépni a felhalmozott zsírsejtekkel, salakanyaggal és ödémával szemben is. Mind a hő, mind a rádiófrekvencia és a mechanikus erő behatására javul a lelassult vér-, nyirokkeringés. Az így felgyorsult anyagcsere által fokozódik a zsírsejtek lebontása (lipolízis) és a feloldott zsírsejtek elszállítása is. A négyes hatás (fény, rádiófrekvencia, vákuum, görgő-masszázs) eredményeként regenerálódni képesek az elasztin és kollagén sejtek is, termelődésük jelentősen felgyorsul. Az eredmény magáért beszél. Az alakformálás miatt érkező vendégek elégedettek lehetnek, hisz a 10 alkalmas kezelés folyamán a cellulit-gödröcskék eltűnnek, a bőr kisimul és feszesedik, sőt, a nap okozta elszíneződések is elhalványodnak a kezelt bőrfelületen.

A VelaSmooth (ELOS) működési elvét a következő VIDEO részletesen bemutatja!

Keleti Andrea a Body Shaping program meridián kezelési szakaszát élvezte a legjobban
Keleti Andrea a Body Shaping program meridián kezelési szakaszát élvezte a legjobban
A VelaSmooth-t fejlesztői orvos– esztétikai kezelésekre fejlesztették ki, úgy mint a zsírleszívás utáni post-operativ kezelésekre, és más kötőszöveti jellegű problémák megoldására. A zsírleszívás során a felesleges mennyiségű zsírt távolítják el mechanikus úton. Azonban az eljárás NEM KÉPES biztosítani az egyenletesen feszes, sima bőrfelszínt, hisz a kollagén és az elasztin sejteket nem érinti a beavatkozás!

A VelaSmooth továbbfejlesztett készülékével - VelaShape™- is rendelkezik már a Wellmed Studió, amely még gyorsabb eredményt tud produkálni a cellulit és a felesleges zsírpárnák eltávolításánál.

A nehezen hozzáférhető helyeken (pl. alkar, toka, köldök körül, comb belső oldala, térd- és boka körül) lévő zsírréteg eltávolítására is van már XXI. századi megoldás hazánkban, a LipoLite™, un. lézer lipolízis.

A súlyfelesleg már összetettebb probléma szervezetünkben, ami mindig a szervezetünk kiegyensúlyozott anyagcsere folyamatainak megbillenését jelzi. A helyi lerakódások jelzik a fehérje és zsíranyagcsere metabolizmusának felborulását és a különböző testfelületen a zónák nem megfelelő energiaellátását, ezért nehezen indul be a fogyás, és ritkán lesz tartós.

Holland kutató orvosok létrehoztak egy diagnosztizáló programot, ami egy számítógépes rendszeren keresztül felméri a szervezet állapotát (meridian diagnosztika) . A kéz és a láb kivezető akkupunktúrás pontjain keresztül felvesz egy impulzust a szervezetből és a számítógépen diagramm formájában láthatóvá teszi a jelenlegi kondíciókat (meridian diagramm). Valamint irisz- és pulzusdiagnosztikával egészítik ki a meridian pontok computeres mérési adatait. Ebből a felmérést végző szakember látja, hogy honnan indul az eltérés, vagyis megállapítja az elhízás valódi okát. Érdekes, hogy leggyakrabban mentális és lelki okok játszanak szerepet a túlsúly kialakulásában.

Király Linda súlyfeleslegének okát meridián diagnosztikával állapították meg a Wellmed Studióban
Király Linda súlyfeleslegének okát meridián diagnosztikával állapították meg a Wellmed Studióban
A Wellmed szakembereinek célja, hogy természetes módon indítsák el a súlyvesztés folyamatát és a szervezetet visszaállítsa eredeti egyensúlyára. A több ezer éves múltra visszatekintő keleti orvostudomány bevonásával, a meridián kezelésekkel befolyásolni lehet a szervezet működését, így annak anyagcsere folyamatait is. Bioaroma olajok használatával és a kezelési metódussal beindítanak egy anyagcsere gyorsító folyamatot, amit kiegészítenek egy külsőleges kezeléssel a VelaSmooth-szal, amely a bőr állagán, feszességén fog javítani, illetve jelentős eredményeket produkál az alakformálás tekinetetében is. A Body Shaping programban természetesen a mozgás is szerepel. A felmérések eredményétől függően a személyi edzők individuálisan készítik el a mozgásprogramot, hogy az alakformálás centiméterekben is mérhető legyen.

KÉPGALÉRIA a Body Shaping program eredményességéről lent! Nagyításhoz kattints a képre!

Időtartam:Kezelésenként kb. 20-80 perc, a kezelendő terület nagyságától függően. A VelaSmooth készülékkel 6-10 alkalom hozza meg a várt hatást.

A Body Saping program meridian kezelésének időtartamát egyénre szabottan határozzák meg. A koncepcióban résztvevők természetesen nem várhatják az azonnali fogyást, hisz a szervezetnek egy új állapothoz kell alkalmazkodni. A drasztikus beavatkozás nélküli „álomfogyásra” időt kell szánni. Az első hónapban már megindul a fogyás, és a súlyfelesleg mértékétől függően, 1-6 hónapig tart ez a folyamat. Ez idő alatt a páciens folyamatos kontroll alatt áll a kezelő szakemberek és a személyi trénerek által. Az aktív, kétoldalú kommunikáció elengedhetetlen a látványos alakformálás eléréséhez.
Mellékhatás, szövődmény:A VelaSmooth kezelések után némi helyi bőrpír, esetleg izomláz érzése jelentkezhet a kezelést követő napon.
Ellenjavallat, kockázat:nincs
Gyógyulás:A Body Shaping kezeléssorozat alatt ajánlott sok folyadékot fogyasztani, esetleg tisztítókúrát erre az időszakra tenni. Gyorsabb és látványosabb lehet az alakformálás, ha a Body Shaping kezeléseket életmódbeli változtatásokkal is összeköti (étkezés, sport, nagy mennyiségű folyadék fogysztása, stb).
Eredmény:Már 1 héttel az első Body Shaping (VelaSmooth és meridián) kezelést követően látható az alakformálás eredménye. A kezelt terület térfogatbeli és körfogatbeli csökkenése cm-ekben mérhető. A zsíreltávolítási folyamat hossza változó. Minden páciens „zsírproblémája” egyéni, de az eredmény cm-ekben lesz mérhető. Az eredményhez nem csak a kilóktól való megszabadulás tartozik hozzá, hanem a belsőleg ható meridián kezeléseknek köszönhetően a szervezet biokémiai, és bioenergetikai folyamatai is realizálódnak ami kihat az egész test folyamatára, és az egyensúlyi eltérések /pl, allergiás folyamatok, különböző betegségek kialakulása, a haj, bőr kóros elváltozása, stb. / egy öngyógyuló folyamat következtében visszaállnak az egészséges állapotra.

A Body Shaping program (meridian+VelaSmooth kezelés) garantált eredményt képes felmutatni mind a kilók tekintetében, mind az egyenletes, feszes bőrfelület kialakításában, elkerülve a szervezet túlzott megterhelését vagy veszélyeztetését.
Érzéstelenítés:fájdalmatlan beavatkozás, nem igényel érzéstelenítést. Különösen kellemes a meridian kezelési szakasz.
Ellátás:ambuláns körülmények között


© 2010 szepsegbroker.hu | Alakformálás műtét nélkül / Body Shaping program
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink