BEAVATKOZÁSOK

Alakformálás UltraShape-pel

Alakformálás, zsírlebontás UltraShape Tm Contour 1. készülékkel, ultrahangos zsírbontás


Szakember keresése

A Szépség Bróker adatbázisában szereplő specialistáink közül 2 szakember végzi ezt a beavatkozást.
Szűkítse őket város szerint!


Comb kezelése UltraShape-pel
Comb kezelése UltraShape-pel
Az UltraShape eljárás az első klinikailag igazolt non-invazív (műtétmentes) alakformáló megoldás, amely biztonsággal és eredményesen semmisíti meg a zsírsejteket férfiak és nők esetében egyaránt.

A programot a zsírsejtek sejtfalának szétrepesztésére fejlesztették ki.

A technológia lényege, hogy számítógép vezérelt, és precízen fokuszált nagy erejű ultrahangkezelés segítségével a készülék szervezet zsír depozitjaiban található zsírsejtek membránjának mechanikai roncsolásával megrepeszti.

A mechanikai hatás szövet szelektiv, a környező szöveteket ereket, idegeket, és a kötőszövet sértetlen marad.

A comb körfogatának látványos csökkenése érhető el az UltraShape-pel
A comb körfogatának látványos csökkenése érhető el az UltraShape-pel
A szétfolyósodott zsír (trigliceridek) és a szétroncsolt zsírsejt maradványok a szervezet természetes fiziológiai és metabolizációs mechanizmusain keresztül távoznak. A „sejthulladék” a májon keresztül, természetes útvonalakon keresztül ürül ki a szervezetből.

A kezelés során először orvosi diagnosztizálásra kerül a kezelendő terület pontos zsírtartalma, ezt követően egy speciális szoftver leképezi a kezelendő terület háromdimenziós kezelési zónáját, majd kiszámítja a területen szükséges „lövések” (ultrahang-hullámok) számát és pontos helyét. Ezt követően a térhálós mintának megfelelően pontról – pontra végezzük el az ultrahang kezelést.

A változás és az eredmény garantált, hiszen az UltraShape programot plasztikai sebészek tervezték azon Hölgyek és Urak részére, akik nem kívánják alávetni magukat sebészeti, vagy egyéb fájdalommal, rizikóval és gyógyulási idővel járó műtéti beavatkozásnak.

Bodi Sylvi is kipróbálta az UltraShape kezekést a Fehérhajó Revital Centerben
Bodi Sylvi is kipróbálta az UltraShape kezekést a Fehérhajó Revital Centerben
Az UltraShape programmal olyan nem kívánt zsírpárnácskák megszüntetésére is lehetőség van, melyeket sem tornával, sem fogyókúrával nem lehet eltűntetni. Ezek alkati adottság miatt meglévő feleslegek, de a felesleg kialakulhatott, vagy fennmaradhatott szülés után is.

Az eredmény centiméterekben mérhető- részletesen lásd alább!

AKTUÁLIS AKCIÓT lásd fent középen!UltraShape kezelés video demonstrációja (angol)Időtartam:Az UltraShape kezelés 1-1,5 óra közötti, a kezelt célterület(ek) méretétől és számától függően. A kezelést követően a vendégek folytathatják napi szokásos tevékenységüket. A kezelés mennyiségét (2-3)a páciens testi adottságait figyelembe véve szakorvosi konzultáció során határozzuk meg. Látványos eredmény érhető el az esetek 95%-ban 3 alkalom után.
Mellékhatás, szövődmény:Minimális égő fájdalom, bőrpír, amely a kezelés után néhány órával megszűnik.
Ellenjavallat, kockázat:Ellenjavallat:

májbetegségek ( lezajlott májgyulladás, steatosis,) súlyos zsíranyagcsere zavar, terhesség, véralvadási zavar, aorta aneorizma, immun vagy kötőszöveti betegség, hasi sérv, beépített idegen test, szívritmus szabályzó (pacemaker). Az Aspirin rendszeres szedése a kezelés előtt felfüggesztendő.
Technikai ellenjavallat: a zsír réteg vastagsága nem éri el a 1,5cm-t
Gyógyulás:Az UltraShape zsírbontás után javasolt acbő folyadékbevitel (min. 2 liter/nap), zsírszegény, rost dús diéta betartása, rendszeres testmozgás a tökéletes eredmény eléréséhez. Bőrfeszesítő készítmények használata javasolt. Az UltraShape beavatkozás jól kombinálható ULTATONE kezeléssel, mely biostimulációs eljárással fokozza a bőrfeszességét, méregtelenítő, nyirokkeringést stimuláló valamint alakformáló hatású.
Eredmény:Az első UltraShape beavatkozás után már látható eredmény, 2-4 cm -es körfogatcsökkenés, mely 2 hét elteltével válik még teljesebbé. Az UltraShape tartós 2-5 cm-es test körfogat csökkenést garantál azoknak is, aki csak kisebb testfelületen kialakult zsírpárnáktól (comb, derék, has, stb.) szeretnének megszabadulni, és lehetőség szerint mindezt azonnal. Egy éves tapasztalat beigazolta, hogy 2-3 alkalom elegendő a szembetűnő alakformáláshoz.
Érzéstelenítés:Nem igényel
Ellátás:ambulánsan

Szöveg: Fehérhajó Revital Center


© 2010 szepsegbroker.hu | Alakformálás UltraShape-pel
Minden jog fenntartva! | A weboldal tartalma nem másolható a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül.


Hozzászólások:

Nincs hozzászólás...
Ahhoz, hogy hozzászólhass regisztráció és belépés szükséges.
Kapcsolódó galériákGyorslinkek

Szakemberek

Partnereink